SmileEveryday 0 Napisano Październik 27, 2009 ojj banmon też mam taką nadzieję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 27, 2009 domek pierwsza klasa, 1,5roku to nie dużo :) wiekszość ludzi musi dłużej czeakć na wymarzone mieszkanie nie wspominając o domku a i często na czekaniu i marzeniach się kończy :o także 1,5 roczku zleci baaaardzo szybciutko :) a kiedy planujecie zamieszkać razem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 27, 2009 Agnes mam nadzieję ze Ty też mnie odwiedzisz, bo do Kielc masz blisko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 27, 2009 Też tak uważam,że zleci szybciutko. Choćby to dwa lata miało trwać to i tak warto czekać:) Miło ze Ci sie banmon podoba:) A zamieszkamy na pewno jeszcze w tym roku wiec tez zleci:) Szukamy czegoś żeby mieszkać samemu a nie z teściową:) Ja nic do niej nie mam,ale wiadomo jak to jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 27, 2009 czyli w samych Kielcach chcecie wynająć mieszkanko ? jeśli tylko będę miała czas to z miłą chęcią się spotkam :) my z moim M też na razie wynajmujemy mieszkanko, musimy zobaczyć czy długo w tych Kielcach zabawimy zamin kupimy coś swojego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 27, 2009 Bo tak to nawet teraz się moge pakować i zmykać do Kielc:) Ale wolę jednak wizyty u teściowej w sensie na kawkę czy obiad a nie na stałe;) Matko zamęczyła by mnie ze mało jem i w ogóle. Jak wyjeżdzaliśmy na wakacje i nocowałam u niej to musiałam ciasto o północy jeść, bo przecież specjalnie zrobiła:/ i to trzy rodzaje! myślałam ze trzasnę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 27, 2009 Myślę że chyba wynajmiemy, chociaż R. ciągle mówi że szkoda mu tak komuś płacić i z checią kupiłby jakieś. Ale ja uważam ze nie potrzebnie wydawać tyle pieniedzy jak i tak na stałe tu mieszkać nie bedziemy. Raczej wynajmiemy. Jakoś sobie trzeba radzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Październik 27, 2009 aj to tak latwo powiedziec zeby sobie odpuscic i nie myslec o tym...;/ tak bardzo bym chciala ale nie umiem...cale zycie pod gorke...:( i to napewno okres, nie plamienie...ale dziekuje dziewczyny za te cieple i mile slowa wsparcia:):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 27, 2009 ja niby też do mojej tesciowej nic nie mam ale..... ;) lepiej z daleka, było nie było to jednak obca osoba dla mnie i to że urodziła mojego M nie znaczy że musimy się koleżankami stać ;) asiaaak wiem, że to się tak łatwo tylko mówi ale jak widac to wyluzowanie jest najsuteczniejsza metodą ;) a robiłaś już jakieś badania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 27, 2009 Hej Asia szkoda że to draństwo przyszło :o widać to jeszcze nie teraz ale napewno sie uda :) Smile przecież masz je cały czas przy sobie ;) a tak wogóle to 9 listopada razem idziemy do gina bo ja też mam wtedy wizyte ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Październik 28, 2009 Czesc wszystkim. Asia nie zamarwtiaj sie i na Ciebie przyjdzie pora,jak nie teraz to moze nastepnym razem...glowa do gory. A ja wam powiem zalamka totalna u mnie. K wrocil w poniedzialek z delegacji wczoraj po mnie przyjechal do mamy...zostalam z nim na noc u nas w domu i kurcze mialam taka chetke na niego w koncu tye go nie widzialam i tyle celibatu bylo od zabiegu...wiec postanowilam sprobowac...ale taka jak wczoraj bylo to jeszcze nigdy nie mielismy...poltorej godziny starak probowalismy sie i nie szlo...nie wiem czy cos nie tak po zabiegu czy jeszcze za wczesnie ale nic z tego nie wyszlo...:( Teraz mnie K przywiozl do mamy bo jechal do pracy a ja mam na 14...nic sie nie wyspalam...wiec chyba pojde sie jeszcze zdrzemnac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Październik 28, 2009 tylko prosze nie krzyczcie ne mnie ze za szybko chcialam wspolzyc ja to wiem...teraz mam za swoje...wszystko mnie boli ale na szczescie na zewnatrz nie w srodku bo do sexu nie doszlo...:( teraz wole poczekac jeszcze z jakies 2 tygodnie...trudno jak mos to mos...ale jestem glupia;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Październik 28, 2009 Czesc wszystkim Jestem taka śpiąca ze prawie na stojąco usypiam :-o Marzenka nie przejmuj sie, może za wcześnie jeszcze, musisz dojść do siebie. Wolny czas spedzajcie na rozmowie zblizycie sie bardziej a przytulanka nadrobicie dwukrotnie :-p Asia nie smuć się, postaraj sie nie myśleć o staraniach, więcej luzu i będzie dobrze :) Amerie odezwij sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Październik 28, 2009 Smile - jakbys chciała pogadać o domkach to pisz smialo - to moja branża :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 28, 2009 Marzenka wcale nie jesteś głupia! To normalne ze potrzebujesz bliskości. I normalny jest również ból. Trzeba poczekać i bedzie wszystko dobrze:) Marta o jak miło:) Zajmujesz się projektami? A może aranżacją wnętrz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 28, 2009 cały dzien nikogo nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 28, 2009 hej ja niedawno wróciłam z pracy, dziś tak jak mówiłam długo było i jutro tez się na to zanosi, z ang muszę zrezygnować bo szkoda pieniędzy skoro nie mogę byc na wszystkich zajęciach :o wkurza mnie to marzenka myślę, że stanowczo za szybko próbowaliście zacząć ;) trzeba się jednak uzbroić w cierpliwość dla własnego dobra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 29, 2009 cześć już poludnie a nikogo jeszcze tu nie było :o Marzenka pewnie za wcześnie chciałaś zacząć, poczekaj jeszcze troche i będzie ok ;) Banmon szkoda tych lekcji troche jak już zaczęłaś, no ale jak nie dasz rady chodzić to faktycznie szkoda kasy :o Ja sobie siedze w domku :) Rano byłam zrobić te badania co mi gin kazał i 260 zl taka przyjemność :o masakra... Ciekawe czy Amarie już wrócila... szkoda że się nie odzywa :( Amarie daj znać co u Ciebie !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 co się dzieje z kafeterią?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 albo cos z moim kompem było nie tak albo z kafeteria, nie mogłam w ogóle stron przewijać :o jutro już piatek :D alez się cieszę :) w ogóle od pon do piątku będę na szkoleniu z firmy i nie będę mogła podczytywac co u was słychać :( no ale jak trzeba jechać na szkolenie to nie mam wyjścia :o dziewczyny co wy tak słabo się udzielacie na topiku?? Goga trochę cię te badania pociągnęły po kieszeni !!! kupa kasy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 29, 2009 banmon nie tylko Tobie tak się coś zawiesza, bo ja cały dzień nie mogłam strony przewinąć:/ Goga za wszystko dziś trzeba płacić niestety...ale aż tyle? bez przesady. Banmon to udanego wyjazdu życze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 29, 2009 Banmon to się coś dziać musialo bo ja też miałam problemy z kafeterią :o Gdzieś daleko jedziesz na to szkolenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 jadę w okolice Warszawki, ale będę tam jako jedyna osoba z naszej firmy i będę się szkolić na fermie, z jednej strony się cieszę bo to jest dobra sprawa dla mojego doświadczenia zawodowego ale z drugiej strony będę tam sama :o wolałabym jechać na taką farmę ale żeby to nie wymagało ode mnie spania poza domem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 29, 2009 Banmon rozumię samemu to troche głupio :o ale dasz rade :) a może będzie fajnie :) mam nadzieje że zdasz relacje z wyjazdu jak wrocisz :p ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 Hej dziewczyny! Ale mnie jakies chorobsko zlapalo w tym tyg, masakra :( Na szczescie juz przechodzi, bo dzisiaj czuje sie znacznie lepiej. Opowiem wam cos fajnego :) Jako ze intensywnie( choc wbrew wlasej woli ;) ) łudzę się że zaciążyłam to postanowilam nie brać gripexow tylko wykurowac sie metodami naturalnymi. W zwiazku z czym co wieczór piłam ciepłe mleczko z miodem i czosnkiem, potem szorowanie bardzo intensywne ząbków i do wyrka, ale po tym czosnku i tak pozostawał niestety "zapaszek". Wczoraj głupio mi sie zrobiło i powiedziałam mężowi sorki za czosnkowy smrodek a on na to: "pachniesz jak kiełbasa żywiecka, a ja lubię żywiecką" i dostałam buziaka :) Ten komplement zapamiętam chyba do konca życia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 Banmon nie mozesz jechac! W przyszłym tyg masz termin @ i skąd będziemy wiedziały czy mamy siz cieszyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 @ przyjdzie tego możecie byc pewne ;) więc z mojej strony na jakies rewelacje nie ma co liczyć ;) gorzej że ja nie będę wiedziała co się u was dzieje :o komplement wspaniały :) takie właśnie lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN malagosia............29............1.................... ok.29.09 Magda8080..........29............3....................o k 02.10 Olka.P................28............5................... ..ok.02.11 Marta82.............26............5..................... ....02 .11 banmon...............26...........5..................... . ...04.11 agnes19.............19...........dużo!!! ...............ok.11.11 HopeU................27.........przerwa...............o k .13.11 Joasia1982..........27..........4....................... .ok. 22.11 stokrotka987.......30...........6 /przerwa/ ........ok .17.11 CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................14...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........10...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83.........................8............26.05.2010. .........? ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? SmileEveryday....4...........?.............?............ ............?........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 będę się zastanawiać co tam u ciebie Olka słychać i u Marty bo macie te same terminy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 Banmon nigdy nie mów nigdy ;) dzisiaj opowiadałam kumpeli z pracy że moj kot po naszym powrocie z wycieczki ( kot w tym czasie przebywał w kocim hotelu) dostał obsesji na moim punkcie, wszędzie za mna chodzi, ciągle się przymila nawet jak ide do kibelka do drapie ze chce do mnie wejsc :) A ta kumpela(angielka) prosto z mostu : czy jestem w ciąży? Az mnie zatkało bo nikomu nie mówię o naszych starankach. Podobno koty czują zmiany hormonów. Ciekawe no nie? Nigdy wcześniej o tym nie słyszałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach