banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 ale opowiem wam śmieszną historię dwa dni temu do naszego znajomego zadzwonił kumpel z Pakistanu i mówi mu że ja w ciązy jestem !!!! znajomy powiedział, że nic mu na ten temat nie wiadomo(a to bardzo dobry przyjaciel M jest) i zaraz do mojego M dzwoni pytac się czemu my nic nie powiedzieliśmy..... i uwierzcie mi cholera wie skąd Umar wymyślił sobie ta całą ciąże, śmiesznie wyszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 jak Ci smakowal to znaczy ze byl dobry:p kazdy bigos smakuje inaczej:p moj pierwszy robilam ze dwa tyg temu i byl calkiem inny niz mamy i babci ale mi smakowal, mamie, j i bratu tez:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 cycki bez zmian ;) ani nie bolą ani nie są większe ;) a prześlij to mięso chyba będę wiedziała kiedy dorzucić.... chociaż, znając moje umiejętności kucharskie..... kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 no i wyszło na to żebyś mi mięso przesłała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 jak kwasny to biore bo mi chyba kwasnosci brakuje:P:P:P hahahaha:P a mozer ten znajomy mial wizje?????? ja Ci mowie bede ciocia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 hahahahahha:P Banmon- chyba ta niedziela nam sluzy:P Ty "mieso":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 A ja mam ochote na pieroga zgrzybami i kapusta:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 dobra laseczki zmykam na jakiś czas, mój M próbuje chyba załagodzić sytuację bo herbatę mi zrobił więc ja też spróbuję wykazać się dobrą wolą..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 A sprawa z "cyckami" napewno ulegnie powiekszeniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 22, 2009 Agnes dzięki za komplement, bigosik oczywiście jest kwaśny. Ja Bamnmon też dopiero się uczę gotować ;) w końcu młoda żonka jestem (przynajmniej młoda stażem ) i powiem że internet rzecz bezcenna, szczególnie przepisy z komentarzami :) Może twój znajomy ma zdolności mojego kota? Trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 zgwalc go:P zgwalc go:P zgwalc go:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 mi się wydaje że cos mu się pomyliło bo nasi wspólni znajomi spodziewaja się na dniach dziecka i chyba pomyliły mu się pary ;) ja też doceniam internet, i zawsze szukam przepisów opatrzonych komentarzami bo czasami to bardzo ułatwia sprawę i zazwyczaj są w nich cenne porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 hahahahhaa:p kot, znajomy:) to u mnie bedzie kroli albo chomik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 22, 2009 Ja też na chwilę spadam bo śniadanko czas spożyć i obejrzeć ulubiony przogram , czyli dekoratornię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 ja zawsze robie z przepisu bo wole nie robic czegos po raz kolejny:P wtedy na bank bedzie klapa bo mi nerwy puszczaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 a no tak, bo ty masz godzinę mniej ;) smacznego śniadanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 No to ja ide zgwalcic m"a:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 22, 2009 Oj widzę że wszystkie się zmyły, chyba nawet w tym samym celu :P To ja spadam z powrotem do wyrka, poleniuchować i poczytać książkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 ach ta młodość Agnes :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 Ola zboczku :) ja oglądam fajny film dokumentalny na Discovery Knowledge o teorii Darwina ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 nie na Discovery tylko na BBC ;) tak w woli ścisłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 co tu tak cicho? ja wróciłam z zakupów, obiad się robi, z M próbuję jakoś załagodzić sytuację ale nie mogę się przemóc ;) wszystko mnie wkurwia, wiecie czasami są takie dni, że byle co potrafi człowieka wyprowadzić z równowagi i ja właśnie takie dni mam.... w końcu kupiłam sobie amaretto i zaraz zrobię kawkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 doszłam do wniosku, że jestem mocno nie konsekwentna ..... do dentysty nie chcę iść bo nóż widelec się udało ale procenty walę aż miło ..... i bądź tu cholera mądrym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 a mnie boli brzuch i spalam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 Agnes ty łobuziaro....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 i znowu zostałam sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Listopad 22, 2009 Hej dziewczyny !!! U mnie nic nowego:(...poza tym że mam pogotowie podpaskowe ciągle.. Widzę że humory wam dopisują , to fajnie. Ja na razie nie mam na co liczyć, także Banmon trzymam za Ciebie kciuki..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 tzn Joasia, że @ przyszła czy nie? kobitko za mnie nie ma co trzymać kciuków, właśnie jako porządna kobietka starająca się o dziecko popijam amaretto także z odpowiedzialnością u mnie cieniutko.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 22, 2009 Hej dziewczyny! Ale jaja! Chyba trochę z m przetrenowaliśmy się przed zbliżającą się owulką (wszystko dla dobra sprawy oczywiście ;) ) bo teraz musi łóżko naprawiać! Ale co tam jeszcze kilka takich akcji i bedziemy musieli kupić nowe, metalowe takie jak sobie ostatnio wymarzyłam :P Banmon jak tam godzenie? Agnes miałaś nie spać i spróbować się przemęczyć żeby w nocy zasnąć ! Joasia do Świąt jeszcze czas , może będzie taki rewelacyjny prezent :) Goga jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Joasia1982..........27..........5....................... .ok. 22.11 AsiaAaK..............19............dużo................. .ok.23.11 agnes19...............19.........duzo................... .. .2.12 banmon...............26...........6..................... . ...01.12 Olka.P.................28...........6................... .......12.12 HopeU.................27........ przerwa................. .ok.13.12 SmileEveryday.......22.........-........................ ....???? CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........12...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83...........4............12............26.05.2010. .........D ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? Marta82...........5............5.........ok. 11.07.2010..........?.........? wklejam tak dla przypomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach