Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarina17

mogę powróżyc jest ktoś chętny?

Polecane posty

Gość goliaaaaa
Bardzo dziękuję!!!!!

Billie Jean musisz mi podac date urodzenia tego meżczyzny oraz czy to jest stały zwiazek?

To nie jest staly zwiazek i na smierc nie pamietam kiedy sie urodzil w maju jakos 1984 ale nie pamietam ktorego hehe

Gość 5 i pół groszy
to coś co trwa od 3 lat, to sympatia + coś w powietrzu chcę wiedzieć czy w kartach coś więcej widać? :-) 🌼

19-04-1972 czy w końcu ułożę sobie życie na nowo...i pozałatwiam sprawy z b.mężem 21-05-1977

Gość lipi////
nie chce mi się wierzyć wróżenie z daty...... :P

Gość 5 i pół groszy
5 groszy i pół - to 5 i pól groszy, wylogowałam się i wpisałam to samo a inaczej :-D

Gość leszynianka
Katarina wrozylas mi juz wczesniej i napisalas ze moj partner ma pewne watpliwosci i moze sie ode mnie odsunac Rozmawialam z nim wczoraj i mam nadzieje ze bedzie ok jednak jak widzisz nasza przyszlosc czy ten zwiazek to wlasnie to Malgorzata 14.03 70 Lee 29.03.68

Gość Grekia
mam pytanie do wróżki: Czy widzisz jakąś egzotyczną podróż w mojej niedalekiej przyszłośći? Wybirem się w sierpniu ale jeszcze nic nie znalazłam w ofercie. agnieszka 14.08.77

Gość asdfd
katrina17, ja chce wiedziec co z tego bedzie ja 21.11.1988 on 01.04.1989

Gość pocahontassss
dziekuje Ci bardzo:)gdyby miała chwile to dopisz mi gdzie tego faceta spotkam????Byłabym bardzo wdzieczna. Dziekuje.

5 i pół groszy no w kartach widać ze jestescie udaną parą wiele przed wami jednak nie powinnas czekać na jego ruch

Gość viki//////
nie za bardzo wierzę, ale może mi podpowiesz. 02.V.1986 czy powinna wrócić do mojego byłego chłopaka czy nie? Jakie będzie moje życie? Bo

Lorika związek ma duże szanse na powodzenie. Ty ciągle potrzebuje nowych wrażeń i przygód, których chętnie dostarczy partner . jednak wasz zwiazek potrzebuje wiele wrazen i zmian by moc przetrwac

Gość stokrota-ominelas mnie wczoraj
no to ja tez chce dominika 18.11.1986 widzisz moze jakiegos faceta kolo mnie? czy moze zejde sie z bylym czy bede mialam kogos nowego? czy moj byly nadal mnie kocha? mamy jakies sznase?

Gość asdfd
Katrina odpowiedz mi..jakbys mogla

stokrota no z tego co widze masz duzy temperament. masz duże szanse na wielkie zmiany w Twoim życiu, pewna osoba się Tobą interesuje, jednak Ty nie zwracasz na niego uwagi. moze czas to zmienic?

viki////// chłopak nie zachowuje sie w stosunku do Ciebie fair. Powrót do niego byłby błędem. Wkrtoce poznasz milego blondyna :)

Gość viki//////
to akurat prawda ale wiesz jak ciężko zapomnieć o pierwszej miłości....

misiamika Aby związek trwał długie lata, mąż nie powinien ukrywać zbyt wielu rzeczy i spraw przed Tobą. Powinnaś nagle może podjąć decyzję o rozstaniu, jeśli dowiesz się, że coś działo się za Twoimi plecami i bez Twojego udziału.

Gość asdfd
a ja nadal bez odpowiedzi :(

Gość nataliiiiiiiiiii
czy cos z tego bedzie ?? on 34 lata ja 27 .. on chyba nie wie czego chce .. moja data ur. 30 .04 .1982

cukiereczek01 Karolino, co Cię czeka w przyszlości? Przed Tobą stały zwiazek, w ktorym niestety bedzie wiele rozterek, ktore wiele mogą popsuć , ale nie muszą! To bedzie zalezalo tylko i wylącznie od was.

asdfd związek ma duże szanse na powodzenie. Ty ciągle potrzebujesz nowych wrażeń i przygód Kiedy wreszcie sytuacja wasza się ustabilizuje, oboje zaczniecie szukać wrażeń poza związkiem. Jeśli nie zapewnisz partnerowi zmian, partner może poszukać przygód w ramionach kogoś innego.

byłam tu chyba przedwczoraj, chcę zapytać o coś jeszcze, bo nie daje mi to spokoju ( Ania 3 kwietnia \'78 ) poznałam kogoś, on zaczepił i podtrzymuje znajomość, intrygujący gość, powiedz proszę, co widać w kartach na ten temat on Tomek 18.grudzień \'70 czekam z niecierpliwością :-) 🌼