Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcell

czy facet na wózku ma jakiekolwiek szanse na miłość??

Polecane posty

Gość marcell

Gość totaota
pewnie ze tak. moja znajoma jezdzi na wozku, ma meza i 14 letniego syna. facet tez ma szanse na milosc i rodzine

Gość karimaa
uważam że bardzo niewielkie ale czasami rózne rzeczy się zdarzają.

Gość
moim zdaniem jakieś tam szanse ma - wiadomo, że mniejsze niż pełnosprawna fizycznie osoba, bo wózek utrudnia wspólne życie... ale musisz być dobrej myśli :)

Gość paulla1201kotek
Wiesz ja uważam że tak fakt zgadzam się z osobą która mówi że nie tak jak pełno sprawny facet.Ale miłość nie wybier..;P A ile masz lat???

Gość życzliwa duszyczkaa
tylu facetów jest zdrowych i sa sami skoro oni nie mogli znaleźć kobiety to jakie ma szanse facet na wózku z którym nie można wyjść do parku,kina na grilla??

Gość kamilllaa
ja bym nie chciała faceta na wózku tak samo jak syna alkoholika czy schizofrenika

Gość kamillliaa
a co z seksem co z posiadaniem dzieci chciałybyście sie tego wyrzec??

Gość marylyla samo zlo
jak mozna porownywac kogos na wozku inwalidzkim do alkoholika??? ale zes teraz walnela. poza tym czemu ktos stwierdza, ze z osoba na wozku nie mozna isc na grilla czy do kina? co za brednie. to, ze ktos jest niepelnosprawny nie oznacza, ze jest juz kompletnie skazany na zycie w samotnosci! na pewno jest ciezej takiej osobie z powodu roznych barier i przeszkod, ale i to juz sie zmienia na lepsze. poza tym ja bym o wiele bardziej wolala wartosciowego czlowieka na wozku niz lysego cwaniaczka napakowanego sterydami z pusta makowka!

Gość jesteście nienormalni
w ogóle co to jest za kategoryzowanie? sprawny fizycznie, taki, który porusza się na wózku. przecież każdy człowiek ma szansę na to, że spotka go w życiu prawdziwa miłość, niezależnie od tego czy chodzi, czy nie. ja mogłabym sie z taką osoba przyjaźnić bez problemu

Gość
kto Ci powiedział, że facet na wózku nie może mieć dzieci? lub uprawiać seksu? :o bnb jak żyjesz???

Gość mama 6 latka
też bym nie chciała takiego człowieka kobeity wolą jednak silnych facetów

Gość aska123online
oczywiście, że ma. Kamillą się nie przejmuj - czytuję jej posty i stwierdzam, że ktoś jej wyciął serce, ale to wraca, to wraca do człowieka

\"ze z osoba na wozku nie mozna isc na grilla czy do kina?\" znając kina w swoim miescie to muszę przyznać racje 🖐️ nie ma możliwości wjechać czymkolwiek... w salach tylko schody do rzędów więc tylko 1 rząd byłby łatwo dostępny, brak miejsca na przejazd itd... i to niezależnie od tego czy to kino sieciowe czy inne \"a bym o wiele bardziej wolala wartosciowego czlowieka\" to jest teoretyzowanie bo za zauroczenie, pociąg fizyczny itd odpowiadają mechanizmy nieświadome więc to co ty byś teraz wolała nie ma znaczenia :O potem wychodzi jak wychodzi bo mózg uznał, że masz zakochać się w zonatym :P \"ja mogłabym sie z taką osoba przyjaźnić bez problemu\" przyjaźń/znajomość to nie miłość... brak pociągu \"iedział, że facet na wózku nie może mieć dzieci? lub uprawiać seksu?\" jeżeli jest całkowicie niesprawny od pewnego miejsca w dół to raczej nie. ??? zawsze jest co prawda sztuczne zapłodnienie \"jak żyjesz???\" przegrywam życie jak zawsze :O 🖐️ \"amillą się nie przejmuj - czytuję jej posty i stwierdzam, że ktoś jej wyciął serce, ale to wraca, to wraca do człowieka\" ale ona ma rację. nikt nie powie, że chce faceta schizofrenika, kalekiego albo karła. przypadkowo czasami wyjdzie inaczej ale nie wydaje mi się aby były to osby rozchwytywane

Gość kamilliaa
po prostu jestem przystosowana do współczesnych czasów

Gość aska123online
co nie znaczy, że nie ma szans na miłość!!!

Gość
BNB nie bądź takim cynikiem, nie widzę powodu, dla którego facet na wózku nie mógłby uczestniczyć w grillu, ponadto w mojej miejscowości kino jest akurat przystosowane dla niepełnosprawnych ruchowo. Osoba z mojej dalszej rodziny poślubiła niewidomego i co? Wszyscy pukali się w głowę - że inwalida, jak utrzyma rodzinę itp. Aktualnie ta pani ma przy nim więcej kasy niż my wszyscy razem wzięci. Liczy się człowiek i nie wolno generalizować.

\"lszej rodziny poślubiła niewidomego i co\" czyli musi kompensować ale ilu niewidomych robi kariery? \"ie bądź takim cynikiem, nie widzę powodu, dla którego facet na wózku nie mógłby uczestniczyć w grillu\" gille zwykle są na płaskiej powierzchni tylko studenci robią na balkonach lub w windach :P \"Liczy się człowiek i nie wolno generalizować. \" tylko nie powiesz, że ciało nie jest kawałkiem człowieka?

Gość a moja miłość też się ożenił
życzliwa duszyczkaa - z facetem na wózku można wyjść na spacer, do parku do kina na grila na zakupy etc kamilllaa - tak dla jasności facet na wózku ma zazwyczaj kłopoty z chodzeniem a nie z przyrodzeniem

mama 6 latka- sprecyzuj proszę co wg ciebie oznacza określenie silny facet

Gość Taka jedna ładna
Uważam że jak facet jeździ na wózku, ale jest przystojny i wysoki to nie ma problemu! Facet na wózku uważam że ma większe szansa na laskę niż kurdupel o wzroście 165-170 cm !!!

Taka jedna ładna - no fakt - jeżeli wartość człowieka mierzymy w centymetrach to masz zupełną rację :O

Gość absolwentka 24
dla mnie najwazniejsze w wygladzie sa dlonie, oczy, zęby a potem poczucie humoru, inteligencja oraz inne cechy charakteru. A co do łóżka...to zazwyczaj ci niepozorni,spokojni sa najlepsi. A tzw.kozakom i cwaniakom szybko OPADAJĄ (niewielkie) "możliwości". Może nie powinnam oceniac wszystkich bo nie bylam z wieloma, ale własnie tak trafialam :) teraz wystrzegam sie cwaniakowatych pakerów z "dobrą" (wg nich) gadką. A niepozorne kociaki....a wrrrrrr :))

Gość Paulluszko
ooo masakra... każdy człowiek ma prawo do szczęścia , nie tylko ten co jest zdrowy ale także ten co jest niepełnosprawny fizycznie . tak jak napisaliście miłosci się nie wybiera. i pełną głuptą jest to ze taki facet nie moze wyjśc do kina lub na grilla.

uwazam ze ma ...byle sie tylkio nie uzalal nad soba ze jezdzi na wozku...

Ale tu poniektórzy są niedoinformaowani, ja znam kolesia co jeździ na wózku a ruchacz z niego jak mało który... a to, że nie można z nim nigdzie wyjść? Ten koleś nawet do morza wjeżdza na wózku :P ja też uważam, że taki koleś nie może sie nad sobą użalać, taka siła psychiczna imponuje, chociaż wiem, że to może być trudne... a dowodem na to, że ma szansę na miłość, jest ten znany fizyk-astronom, zapomniałam jak on się nazywa znów...