Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcell

czy facet na wózku ma jakiekolwiek szanse na miłość??

Polecane posty

Gość nilai
ma... jak ma charyzmę to ma:)... tzn. ma jaja - charakter!

Gość ja miałam faceta na wózku
okazał się szują, nie ma więc reguły....

Gość kwasna cytrynka
nie umiem odpowiedziec jednoznacznie....kiedys poznalam kogos na wozku.....Pan bardzo mily i inteligentny...dobrze usytuowany..moze nawet lepiej niz dobrze...super auto, piekny duzy dom z ogrodkiem....etc. ....problem w tym ze ja nie widze sie w roli opiekunki/pielegniarki....a niestety do tego to sie sprowadza...predzej czy pozniej... ...szukajac partnera szukamy podobnych sobie...wiec moze taki Pan na wozku musialby szukac wsrod kobiet o podobnym stanie zdrowotnym? wtedy mysle ze szansa jest....

Gość shelbi
OK dobra a jesli facet z ktoym jestescie mialby wypadek i bylby skazany na wozek zostawily byscie go czy nie?? wiem to trudne pytanie i zalezy od wielu czynnikow czy tak czy nie ale?? w roli pielegniarki ktos napisal... hm... przeciez wiekszosc facetow na wozku jest samodzielna a ze w niektorych rzeczach trzeba by bylo pomoc to czy to znaczy ze od razu pielegniarka?? zdrowemu facetowi tez trzeba pomoc czasem i co??

Gość gośćrk
Dla czego,kobiety,odrazu mysla,ze trzeba sie opiekowac,facetem na wozku?Przeciez nie wszyscy na wozkach potrzebuja opieki,wspolczucia,jakies specjalnej troski..sa faceci sprawni,ktorzy nie umieja gotowac,sprzatac,sa tez sprawni mami synki,lenie,pijaki,..

Gość gość
kwasna cytryna-sama nie wiesz czy nie usiadziesz na wozek,lub twoj facet,a zaden facet taki jak ja nie szuka pielegniarki,opiekunki,wkurza mnie takie myslenie.

Gość gość
Poznalem kobiete,ktora mimo sprawnosci,byla zyciowo niezaradna,ani do pracy,ani w domu by ugotowac,posprzatac,bylem z taka i mialem dosc,.Wiec bez reguly sprawny niesprawny,to zalezy od charakteru.

Gość gość
jestem facetem na wozku i nie lubie uzalania sie nad soba,nie potrzebuje opiekunki ani pielegniarki,tak jak czytam na tym forum wypowiedzi kobiet,ze trzeba sie facetem opiekowac,a czy nie robicie tego w zgledem sprawnych facetow?gotujecie,pierzecie,sprzatacie po nich,nie doceniaja tego,potrafia traktowac was jak sluzace..Ja mieszkam sam i nie mam problemu z gotowaniem,sprzataniem,robieniem zakupow...Wiec zanim sie wypowiecie na temat takich facetow to zrozumicie ze,sprawny czy niesprawny,to zalezy od charakteru czlowieka i samego czlowieka bez podzialow i reguly.

Gość gość
Wszystko siedzi w naszej głowie. Mój mąż jest niepełnosprawny, jeździ na wózku, jeździ autem, gotuje, sprząta... co prawda są przybytki niedostosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych, ale powoli sobie z nimi radzimy. Najgorsze były dla mnie schody, jestem drobna osoba, a mężczyzna jednak wazy, ale odkąd mamy schodołaz.eu stało sie to dużo łatwiejsze i możemy chodzić do wielu fajnych miejsc

Gość gość
Pewnie, ze tak. To, ze jeździmy na wózkach nie oznacza, ze jesteśmy gorsi, wszystko zaczyna sie w głowie. www.schodolaz.eu super sprawa, dzięki temu urządzeniu schody nie będą dla Ciebie juz problemem, głowa do góry : )