jaye 0 Napisano Lipiec 18, 2009 I prosze o powazne odpowiedzi adekwatne do pytanie. 1.Ile schudne w 10 dni jedzac tylko salate bez zadnych dodatkow i pijac wode? 2. Ile schudne w 10 dni jedzac tylko i wylacznie owoce i pijac wode? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powazna odp Napisano Lipiec 18, 2009 1. 2,34 kg 2. 2,43 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaye 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Naprawde? Tylko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o LOL Napisano Lipiec 18, 2009 nie mów ze uwierzylaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala222 Napisano Lipiec 18, 2009 wiem, że w 7 na owocach i wodzie co najmniej 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liliy5353 Napisano Lipiec 18, 2009 Uwierz, KAŻDY chudnie inaczej. Zależy od metabolizmu, wagi startowej etc. grubas schudnie 4kg na czymś, ktoś chudy 2kg, albo odwrotnie, bo grubas ma skopaną przemianę materii dietami. róznie bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaye 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Nie jestem az tak gruba. Waze jakies 65kg na 170cm. Ale schudnac by sie przydalo. Macie jakies pomysly? Chcialabym schudnac conajmniej 5kg. I to szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaye 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Slyszalam o diecie owocowej, na ktorej jedzac tylko same owoce przez kilka dni mozna ladnie zgubic kilogramy. Ale kolezanka mnie zasmucila. Mowila, ze na owocach nie schudne, bo zawieraja cukry. :( To prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liliy5353 Napisano Lipiec 18, 2009 ja jem sporo słodyczy, a i tak chudnę :P wystarczy ograniczyć kalorie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mania od muminka Napisano Lipiec 18, 2009 jaye jasne że schudniesz i myślę że koło 5 kg. A koleżanka nie do końca ma rację. Mają cukry ale ciężko narobić tymi cukrami tyle kalorii żeby utrzymać wagę. Schudniesz na bank. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sharoon Napisano Lipiec 18, 2009 To nie prawda ;] WIesz to tez zalezy od ludzi..ALe naprawde na owocach mozna schudnac ;] A co do pierwszej twojej wypowiedzi to chcesz podjąc taką diete.? Ja mam zamiar jesc tylko marchewki i pic wode niegazowaną ;p MOze sprubujemy razem.? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaye 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Nie, nie chce marchewek. A mozecie mi zasugerowac na jakich owocach schudne najwiecej i ile powinnam ich jesc dziennie? W jakich proporcjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaamilaa 0 Napisano Lipiec 18, 2009 http://akson.sgh.waw.pl/~jjurcz/silownia/tabele.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaamilaa 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Zlikwiduj spacje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
everybody_kombinerki 0 Napisano Lipiec 18, 2009 jedz sałatę i seler (te zielone badyle) owoce mają dużo cukru :O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaye 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Kaamilaa, dziekuje. Przyda sie. Czyli nie owoce? Lepiej salata i zielenina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfadsfgdf Napisano Lipiec 18, 2009 zacznij cwiczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaye 0 Napisano Lipiec 18, 2009 No dobrze, cwiczenia swoja droga. Ale jak najlepiej schudnac w 10 dni? Owoce? czy zielenina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaamilaa 0 Napisano Lipiec 18, 2009 A nie lepiej po prostu jeść pożywne śniadania, potem jakiś 2km bieg, obiadzik, potem jakiś owoc/jogurt/warzywo [ żadnych słodyczy i chipsów, obżarstwa na noc, kolacji ] a na wieczór standardowe brzuszki? Sama chce podjąć się takiej diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaye 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Raczej nie, bo zalezy mi, zeby w 10 dni troche zrzucic i tyle. Mam za malo czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfadsfgdf Napisano Lipiec 18, 2009 ja w 14 dni cwiczen biegania na biezni przez 30 min 100 brzuszkow stracilam 5cm w pasie i 5kg na wadze,wygladam o niebo lepiej, cwiczylam tak co 2 dzien ,serio! i nie jadlam slodyczy i kolacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaye 0 Napisano Lipiec 18, 2009 Wow! Naprawde? A te brzuszki to jakos rozplanowalas w ciagu dnia, czy tak od razy 100 za jednym zamachem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaamilaa 0 Napisano Lipiec 18, 2009 O widzę, że jednak w miarę dobrą dietę opracowałam :D Też chodzi mi właśnie o nieszczęsne min 5kg.. Tylko nie mogę się kurcze zabrać do tego :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfadsfgdf Napisano Lipiec 18, 2009 robilam 5 serii po 20 brzuszkow, robilam sobie chwilwe odstepy miedzy tymi seriami! cialo wyglada znacznie lepiej!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfadsfgdf Napisano Lipiec 18, 2009 aha przez pierwsze 3 dni robilam najpierw 40 pozniej 50 brzuszkow, pozniej czulam ze mam sily na wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaye 0 Napisano Lipiec 18, 2009 To super! Musze tez tego sprobowac i sie przemoc do tych brzuszkow. A do zarcia to lepiej ta salata i zielenina czy owoce na schudniecie? Ale mnie chodzi o cale 10 dni. Bo tylko tyle czasu mi zostalo do urlopu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaamilaa 0 Napisano Lipiec 18, 2009 A brzuszek jak? Widać efekty? Bo mi właśnie najbardziej zależy na pozbyciu się oponek :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfadsfgdf Napisano Lipiec 18, 2009 widac!uwierzcie mi,mi tez najbardziej zalezalo na brzuchu i boczkach, bieganie duzo dalo na ta oponke bo tam bylo najwiecej tluszczu,szybko zaczal sie topic. do tego nogi super wygladaja, dziewczyny wystraczy tylko troche checi,az sie lepiej poczujecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfadsfgdf Napisano Lipiec 18, 2009 cwicz przez te 10 dni, jedz normlanie, np chleb z serkiem bialym, nie jedz zmieniakow z miesem ani chleba z miesem. na obiad ja jadlam salatke z salaty pomidorow ogorkow, do tego kurczaczek w kostke i bylo pycha, a efekty murowane ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaye 0 Napisano Lipiec 18, 2009 No ja nie mam kiedy biegac za bardzo, moge tylko cwiczyc w domu. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach