Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loretta K.

NIe dajcie się przymusowo szczepić na grypę!!!!

Polecane posty

Gość loretta K.

Przeczytajcie sobie dokładnie tą stronę: http://grypa666.wordpress.com/author/grypa666/ A także poszukajcie na you tube wypowiedzi dr. Piotra Beina na temat nowej grypy i szczepionek do których wzięcia możemy być zmuszeni jesienią. Zaraz zaczną się krzyki że podaje wam kolejne teorie konspiracyjne. Myślcie sobie co chcecie... Ja tylko przekazuję informacje. Pracuję poza granicami kraju i tutaj coraz więcej osób jest przeciwnych masowym szczepieniom. Przez kilka ostatnich tygodni szukam wszelkich możliwych informacji na temat szczepionek na nową grypę oraz firm które je wyprodukują. I teraz wiem jedno - ja na pewno nie dam się zaszczepić... chyba że mnie zmuszą siłą... co podobno może mieć miejsce. A wy możecie decydować sami.

Gość eeeeee taaaam
Tutaj nie ma co takich tematów poruszać. Mamy interesują się tylko karmieniem, kupkami i testami ciążowymi. Żadna nie bęszie się zastanawiać nad takimi tematami... a już nie daj Boże jak mają coś przeczytać.

Gość mam kolezanke
pewnie siedzisz w Holandii, gdzie już zanotowano wzrost zachorowań na Heinedo Medina po tym, jak rodzice nie chca szczepic dzieci

Ja też o tym słyszałam. I ja w to wierzę. To nie ma nic wspólnego ze szczepionkami dla dzieci!!!! TO zupełnie inna kwestia. Tu chodzi o to że szczepionki na nową grypę nie są prawidłowo testowane i maja być bez takiego testowania podane przymusowo na całym świecie. Ponieważ zawierają w sobie żywe wirusy grypy mogą okazać się o wiele niebezpieczniejsze niż sama grypa. W tamtym roku testowano podobne szczepionki na bezdomnych w Polsce. Podobno na ponad 20 osobach. Ponad połowa z nich zmarła. Producentem tych szczepionek była jedna z firm która produkuje szczepionki na świńską grypę.

Gość mam kolezanke
daj linka do tych bezdomnych

Gość mam kolezanke
dziekuje, zaczynam czytac :)

Gość inanana
dokładnie ludzie poczytajcie na ten temat jak najwięcej, dowiedzcie się bo to naprawdę WAŻNE, nie dajcie się zaszczepić

Gość Babiszony
To daje wiele do myślenia. Tylko jak sie uchronić od tego szczepienia Najgorsze jest to że do końca wiadomo zy w tej sczepionce nie jest jeszcze coś więcej. Nono-czip ? Wiem że to jest obłęd, ale przecież dobrowolnie nikt sobie nie da wszczepić czipa. W szczepionce byłby zakamuflowany.

Gość Babiszony
sorry miało byc nano-czip

Gość a co z dziecmi
Czy to są szczepionki tylko dla dorosłych czy małe dzieci też mają być przymusowo szczepione tym gównem? Jeśli tak, to po moim trupie chyba bo w życiu nie pozwolę mojemu zdrowemu dziecku wstrzyknąć PRAWDZIWEGO, ŻYWEGO I SZTUCZNIE WYTWORZONEGO wirusa ŚWIŃSKIEJ GRYPY wyprodukowanego podobno na bazie "oryginału" z 1918 roku. Te fakty dot. badań na bezdomnych szokują - m.in. po ich przeczytaniu ze swojego stanowiska zrezygnował podobno brytyjski minister zdrowia... NIGDY nie pozwolę się zaszczepić i dziecka też nie.

Gość biała stokrotka.
Jako komentarz do powyższego tekstu nadmienię tylko że firma w nim wspomniana to ta sama która wyprodukowała szczepionki podane bezdomnym. A co do dzieci, to tak mają też być objęte szczepieniem. Wszystkie powyżej 1 roku życia. Podobno na pierwszy ogień mają pójść kobiety w ciąży i osoby z przewlekłymi chorobami... Tak zaleciła światowa organizacja zdrowia (WHO). Po moim trupie!!!!

Gość a co z dziecmi
Mnie to wygląda na eksterminację... CO ROBIĆ? Jak zaczną to gówno w szkołach podawać to jak mam dziecko ochronić? Ludzie zacznijmy o tym gadać zanim będzie za późno i syn mi wróci ze szkoły z radosną informacją, że właśnie dostał igiełkę i nawet nie bolało, a pani była bardzo miła...

Gość racja 100 procent
popieram ja tez nie dam sie szczepic ani dziecka- smierdzaca sprawa!

Gość ja również popieram
a dziecku powiedz, że jak będą chcieli je zaszczepić przymusowo w szkole, bo z niej wiać do domu. NIE BĄDŹMY bezwolnymi owcami, które dają się strzyc !!!!

Gość ja również popieram
*to ma z niej wiać do domu

Gość smiechu warte totalnie
już widzę dziecko w pierwszej klasie zwiewające do domu... szkoła dostanie wytyczne, a dyrektorka już zadba, żeby każde dziecko dostało swoją dawkę wirusika w otoczeniu troskliwych pań nauczania początkowego... to będzie zupełnie jak z fluoryzacją zębów - spacerek na lekcji i ciach ciach i po krzyku. I po dziecku. Bo na 100% te szczepionki to jakieś bomby z opóźnionym zapłonem nie tyle chroniące przed tą fikcyjną epidemią co TORUJĄCE drogę dla wirusa w organiźmie.

Gość smiechu warte totalnie
jeśli jest tu jakiś prawnik to niech się wypowie czy zgodne z prawem jest zaszczepianie dziecka bez zgody rodzica - moim zdaniem jeśli do dyrektorki i nauczycielki dotrze pisemne oświadczenie, że ZABRANIAMY jako prawni opiekunowie zabiegów medycznych na dziecku to nie mają prawa tknąć go palcem albo poniosą SUROWE konsekwencje (proces o odszkodowanie, itd.)

Gość się nie śmiej
tylko pomyśl, jak dziecko ma się zachować w takiej sytuacji. Jak jest ogłoszona pandemia, to mogą Cię zaszczepić bez Twojej wiedzy. Żadne konstytucje wtedy nie działają. Im więcej osób wie o tym, tym większe szanse, że odpuszczą sobie te kombinacje z rzekomymi pandemiami itp. rzeczami.

Gość dsd.
No właśnie... To przecież nie chodzi o to że się całkowicie sprzeciwiamy szczepionkom!!! Sprzeciwiamy się tyko temu żeby podawać naszym dzieciom szczepionkę której testowanie będzie trwało AŻ przez 5 dni!!!!!! Wszystko jest robione w pośpichu i w panice. I tylko po to żeby jakiejś firmie napchać kasy do kieszeni. Prawda jest też taka że jeżeli ten wirus się zmutuje... tak jak to niby wszyscy straszą... to i tak będzie można sobie tą szczepionką dupsko podetrzeć. W jednym z powyższych liknków jest napisane że Polska ma podpisaną umowę z WHO (światową organizacją zdrowia) i że jeżeli WHO zarządzi masowe szczepienia to w sytuacji kryzysowej postanowienia konstytucji do wolności wyboru mogą być zawieszone... w imię wyższego dobra. Wtedy czy chcemy czy nie chcemy wszyscy będziemy musieli szczepić i nasze dzieci i siebie.

Gość zosia zosieńka
Mnie to ta cała sytuacja z grypą trochę przeraża... Wczoraj na onecie napislai że najbardziej zagrożone są właśnie kobiety w ciąży i że wśród ciężanych panuje duża śmiertelność:-( A dzisiaj na wiadomościach w UK podawali że jeżeli ktoś stara się o dziecko to powinien na razie te plany odłożyć:-( A co jak juz ktoś jest w ciąży????

Gość a jaka duża
ta śmiertelność jest, to oczywiscie nie podano, prawda? Czy wy nie rozumiecie, że ta cała pandemia, to jeden wielki pic na wodę, po to tylko, by nas zastraszyć i z takimi zastraszonymi rządzić ???

Gość zosia zosieńka
Śmiertelność nie jest duża. Większość ludzi w UK przechodzi tą grypę nawet bez Tamiflu. Co prawda ta grypa jest uciążliwa i trwa przez jakieś 10 dni ale śmiertelność jak do tej pory jest niska. W UK było do tej pory ok 60 000 przypadków a zmarło 29 osoób. Większość z nich to osoby osłabione innymi chorobami, kobiety i niestety dzieci.

Gość żadnego szczepienia
A skąd wiecie co dokładnie zawiera ta szczepionka w składzie? I jakie zmiany w organiźmie wywoła zwłaszcza u małego dziecka? Tu chodzi nie tylko o żywego wirusa świńskiej grypy jakiego dostajecie ale także o różne substancje dodatkowe, groźne konserwanty szczepionki, itd. I cholera wie co jeszcze oprócz tego, może jakiś INNY wirus który rozpęta piekło za kilka lat. NIGDY NIE POZWOLĘ SIĘ SZCZEPIĆ I DZIECKU TEŻ NIE POZWOLĘ - ZATŁUKĘ GOŁYMI RĘKAMI I WYDRAPIĘ OCZY KAŻDEGO KTO SPRÓBUJE WBIĆ MNIE LUB DZIECKU IGŁĘ.