Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosomak26

szukam partnerki na wesele 8 sierpnia Sopot

Polecane posty

Gość Rosomak26

jak w temacie. wymagania - sympatyczna, pogodna, ladna, dosc wysoka (ja 196 cm wiec dobrze by bylo, gdyby miala tak od 165 cm wzwyz), inteligentna. wiek 20-30 lat (ja 26), ale nie sa to sztywne granice. dobrze by bylo, gdyby byla tzw. "swojakiem" :) zachecam, bedzie fajna zabawa :D

Gość Rosomak26
po wszystkim udostępnie jej do zabawy mojego dyszla :classic_cool:

Gość Rosomak26
Britnej w parku krajobrazowym. drzewka, staw, takie klimaty

Gość Rosomak26
wszystko na to wskazuje :D

Gość Rosomak26
Ja nie chce isc z zadna z kolezanek. Wszystkie na cos licza, a ja nie jestem zainteresowany. Nie chce pozniej odkrecac i tlumaczyc itd. Zreszta, motywy to moja sprawa, wazna jest ciekawa opcja zabawy i poznania sie :)

Gość Rosomak26
podbijam ;)

Gość klękniesz do pały po imprezce

moglabym isc, ale nie wiem, czy bylabym odpowiednia,z tym swojakiem, bo lubie ludzi, ale bywam na poczatkuniesmiala:) ale udanej imprezy:)

Gość Rosomak26
rosjanko swojak nie musi byc od 1 sekundy dusza towarzystwa i showmanem. chodzi bardziej o naturalnosc i szczerosc, "nienapinanie" sie. jestes prawdziwa rosjanka, ostoja slowianszczyzny, czy to tylko fantazja na potrzeby pseudonimu?

Gość Rosomak26
bedziesz rusycystka? :) co to za hobby? :D handel zagraniczny bronia biologiczna? filozofia marksistowsko-leninowska? rosyjska literatura/historia? rosyjskie ballady? :) bylas farbowana ruda, czy jestes naturalna ruda? :)

tak, bede rusycystka, chcialabym pracowac jako tlumacz, lub tez w firmie od kontaktow zagranicznych, sie zobaczy:) hobby to sama nauka jezyka, od zawsze pociagaly mnie jezyki obce i chcialabym wladac paroma bardzo dobrze, wiem, ze kieys mi sie to uda:classic_cool: jezyki s apotrzebne do podrozowania, a to lubie najbardziej.

jestem farbowana ruda i wsumie stopka klaie, b nadal jestem, a to w wyniku ostataniego farbownaia na braz, ktore po prostu sie nie udalo, bo znow wyszeld rudy:P

Gość Rosomak26
wspaniale :) podroze to niewyczerpany temat pasjonujacych rozmow :) co powiesz na kontakt mailowy, aby tu sie nie wciskac miedzy podszywaczy? ;) rozumiem ze jestes z trojmiasta, tak? ;)

nie jestem z trojmiasta, ale 3 h drogi nas dzieli. yhm, okej, zostaw swojego meila, odezwe sie. lecz szukaj wciaz partnerki na wesele, wiesz jak to jest;)

Gość Rosomak26
aha, dla wiadomosci, licze takze ze partnerka ktora ze mna pojdzie na wesele zrobi mi cieplego loda nie koniecznie z wytryskiem do buzi bo starczy na twarz :-) aha, musi byc higieniczna gdyz w gre wchodzi takze lizanie partnerce odbytu :-)

Gość Rosomak26
musimy zrobic to jakos inaczej. nie chce odbierac poczty od jakichs dowcipnisiow, ktorzy juz w tym watku pisali. moze wejdziemy na chwile na jakis czat?

Gość Rosomak26
proponuje czat interia-sex kamerki.czekam pod nickiem- onanizator26

Gość Rosomak26
sama widzisz co sie dzieje. to jak, ustawka na czacie i wymiana maili?

Gość Rosomak26
czemu sie nie odzywasz kobieto?? mam cie zatem w tyłku i spadaj,znajde jakąs inna, pa

podszywacze, to nawet nie jest smieszne. kiepsko kiepsko. rosjanko propozycja czatu pozostaje otwarta, czekam na odpowiedz :)

Gość Rososmak26
up

Gość uuuuuppp
up