Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespodzianka dtdtdttdtnj

zrobilam mezowi niespodzianke

Polecane posty

I WYPRASOWALAM MU WSZYTSKIE KOSZULE I KOSZULKI:) ale bedzie w szoku. napisalam mu esa ze ma niespodzianke i daje glowe ze mysli o jedzeniu albo o seksie:)

Gość a to biedak...
szkoda mi go

Gość adaskost
:)

eee napewno sie nie zawiedzie.

Gość ko
a co zawsze sobie sam prasowal ze bedzie szczesliwy moj by tez pewnie sie ucieszył ake napierw musze wysepic na zelazko i deske do prasowania

Gość Asiurrra
jasne ze sie zawiedzie! no bo k2 toś ty nie pokonala i swoim wyczynem na kolana go nie powalisz!to normalne ze sie prasuje WOW!!!dalas plame na calej lini lepiej kombinuj z nowa niespodzianka wysartuj

Gość dsfds
"I WYPRASOWALAM MU WSZYTSKIE KOSZULE I KOSZULKI" przeciez to twoj obowiazek, wiec ocb?

Gość japierdziu
ale mi niespodzianka, o matko jestem w szoku to ja powinnam codziennie takiego eska swojemu pisac, bo codziennie mu prasuje ubrania

Gość alęocochcodzi
to nie obowiązek, prasujemy bo kochamy i dbamy o swoich facetów, ale żeby zaraz niespodzianka, słaba

Gość Asiurrra
wskakuj w seksi ciuszki i lepiej przyrzadz mu cos pyznego,co lubi a dawno mu tego nie robilas a potem zatancz na stole kankana!!!

Gość japierdziu
alęocochcodzi _> dokladnie tak jak mowisz , jakby moj maz mial wygnieciona koszule lub spodnie, lub cokolwiek to bym sie ze wstydu spaliła i robie to z wielka ochota i sprawia mi to radosc ze moge dbac o swojego meza

Gość ko
czemu tak krytykujecie ja prasuje zadko bo nie mam czym i nie lubie wiec moj malzonek prasuje sobie sam starym zelazkiem koszule i sie nie oburza ze ja tego nie robie i jak juz ja zabieram sie za wieksze prasowanie to jest pod wrazeniem ale nie samej czynnosci tylko tego ze ja wogule to chce robic a i dodam ze nie chodzimy jak menele nie odprasowani po prostu robimy to na bierzaco wiec jak podziwiam ze wszystko mu wyprasowalas bo mi by sie nie chcialo wole gotowac

Gość halocentralo
niespodzianka dtdtdttdtnj -> z Twojej wypowiedzi wnioskuje ze nie pracujesz, takze to nie jest niespodzianaka , nawet jakbys pracowała, a jesli tego nie robisz to maz codziennie powinien miec cieply obiadek ubranka czysciutke wyprasowane, kobiety zacznijcie dbac o swoich mezow

Gość jlkjdflksjdlkff
to jak juz nie chcesz mezowi prasowac, to ten wolny czas spedz na czytaniu słownika ortograficznego, przyda Ci sie na pewno

Gość jlkjdflksjdlkff
to wyzej to do "ko"

Gość ko
oj nie przesadzajcie ze od prasoawnia czlowiek jest dumny ja jestem dumna ze mis ladnie wyglada a z reszta na szczescie moja tesciowa syna nauczyla orasowac i to robi bardzo dobrze wiec ja juz nie musze sie udzielac ale nie bawmy sie w takie samarytanki bez ktorych meżowie nie wygladali by dobrze bo jak nas by nie bylo to bez kopotu sobie pewnie by poradzili z zelaskiem i iinymi rzeczami

Gość Asiurrra
no i co kurde jeszcze?!!!!! moze wogole zwolnic sie z pracy i byc sluzebnica meza!!!haha czlowieku nie ta era !!!

Gość ko
a wolny czas przenaczam na wazniejsze rzeczy niz czytanie slownika wole ten czas spedzic na spacerze i inych milszych rzeczach ktore mozna spedzac we dwoje

Gość Asiurrra
halocentralo -napisz sobie na czole slużka mężuszka:)))hahahhaha

Gość ko
a mam pytanie gacie mężowi rzy okazji tez prasujecie czy juz sobie darujecie :P

Gość ko
popieram

Gość hjsfdkfhsdifuhs
Asiurrra -> no widzisz no i tu sie przejawia ograniczenie, jak kobieta dba o swojego faceta tzn. ze jest jego służebnica cóż za proste podejscie mi osobiscie sprawia przyjemnosc dbanie o meza, to ze ma codziennie świerzy cieply obiad (obowiazkowo codzeinnie cos innego) i wcale sie nie czuje sluzebnica, wrecz mi to przyjemnosc sprawia

Gość Asiurrra
ha haha halocentralo pewnie nie ominie nawet sznurówki od buta i uprasuje!!!:classic_cool:

Gość halocentralo
tak oczywiscie pire mu "gacie" skarpetki i oczywiscie je rowniez [prasuje , wrecz nie pozwalam mu tego robic, sprzatam dom, zajmuje sie dzieckiem, robie obiadki, a Wy gwiazdki zaranne co słoma z butów wystaje nie skalacie sie praca bo sztuczne paznokcie przeszkadzajaa ha ha ha

Gość Asiurrra
jesli tak to ok mozesz sobie tam przesadzac jak chcesz ale nie naganiaj tak do dbalosci o mezczyzne bo uwierz mi nie zawsze to poplaca...U mnie tez jest obiad ,codziennie ciepla strawa ale nie mam obowiazkuu codziennie byc tak perfekcyjna jak Ty :classic_cool:tylko kobieta powinna byc tez kobieta a nie matka i zona od obiadkow i innych pierdolek.Jestem za podzialem obowiazkow i uzupelnianiem sie wzajemnym a nie jak nasze babcie dbaly o chlopa a ten zdrawdzil z" lelum palelum"z dwiema lewymi rękami :)))

Gość Asiurrra
przez takie idiotki jak ty facetom odpierdala!!!zycze wiernego meza wiejska kuro domowa!

Gość halocentralo
pamietajcie niedoswiadczone dziewczynki prawdziwa kobieta powinna być kucharką w kuchni, damą na salonach, dziwką w sypialni, a jesli tego nie rozumiecie no cóż przykro

Gość jak zwykle się niepotrzebnie
wszystkie unosicie. We wszystkim trzeba zachować umiar i będzie dobrze. ja akurat i prasuję i gotuję mojemu mężowi, ale też przecież i sobie, więc nie wiem o co to całe halo. Pewnie sam też by sobie uprasował, ale skoro ja to zrobię szybciej i dokładniej, to nie wiem dlaczego miałabym tego nie robić. Zwłaszcza, że póki co nie mam stałej pracy, tylko dorywczo zlecenia, więc mam duuużo czasu na takie zajęcia domowe. Ale jak mi się nieraz nie chce albo nie mam pomysłu, to on gotuje i to pysznie :) I nawet pranie czasami sam rozwiesi ;)