Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gamorraa

z jakim facetem napewno byś się nie związała???

Polecane posty

Gość a ja z chamem
czerwona limonka - moj maz bardzo malo mowi, a jesli mowi, to zawsze z sensem ,konkretenie, na temat i jesli faktycznie ma cos ciekawego w sprawie do powiedzenia - w zwiazku z tym gdy cos powie, wszycy dookola zamieniaja sie w sluch. Maz przyjaciolki gada bez przerwy i mozna go wytrzymac przez 10 minut. Milczenie jest zlotem

Gość febia
"Małomównych to jak Ty z nim gadasz? " pytanie nie bylo do mnie ale i tak odpowiem :P po pierwsze malomowny to nie to samo co niemowa po drugie to ja wole wiecej mowic po trzecie przy odpowiedniej kobiecie, facet zaczyna wiecej mowic :D

pytanie brzmi z KIM BYŚ SIE NIE ZWIĄZAŁA wiec nie bede kłamać ze facet 160cm mi pasuje,gej mi tez nie pasuje :P

Gość febia
"moj maz bardzo malo mowi, a jesli mowi, to zawsze z sensem ,konkretenie..." o to, to :D zawsze lubilam konkrety u facetow a nie lanie wody

Gość MarcinŃ
biedne rodziny to nie zawsze patologia królewno. moi rodzice zginęli w wypadku jak byłem malutki, zostałem sam z babcią, która zmarła jak miałem 18 lat. poszedłem na studia zaoczne pracując na dwa etaty po szkole średniej. Nikt mi nie chciał pomóc, nikt, byłem prawiczkiem do skończenia studiów. Teraz zarabiam 4 średnie krajowe i mogę mieć każdą. LICZY SIĘ TYLKO KASA a ten temat jeszcze bardziej utwierdził mnie w tym przekonaniu. przykre jest to że kobiety okłamują mężczyzn mówiąc że kasa się nie liczy.

To rzeczywiście pozazdrościć ;) Jeżeli jak mówi to robi to o wiele ciekawiej niż od niejednego bardziej rozmownego to jak najbardziej masz rację ;) ;) Mi się narzucił błędny obraz, bo jak inne pisały małomówny, to koło tego był nieśmiały, czy zakompleksiony i mi się to wszystko przez to nałożyło i od razu uznałam, że te cechy się zawsze wiążą, a przecież tak absolutnie nie jest. Do tego może być bardzo małomówny, że na każdy temat wypowie się tylko jednym zdaniem, a może być taki co rzadko zabiera głos, ale wie o czym mówi ;)

Mój poprzedni post był do kobiety która pisała o małomówności swojego męża, nie do Marcina, bo trudów, przez jakie musiał przejść nie zazdroszczę ale podziwiam postawę.

Gość req
a co masz do niesmialych? :o

Ale ataki... nic nie mam do nieśmiałych wyrwałaś/eś z kontekstu moje słowa, a konkretnie słowo, po prostu jeżeli w jednej osobie zbierze się kilka takich...delikatnych cech to nie jest osoba dla mnie i tyle.

Gość req
no dobra :D🖐️

Gość upupupuuppuupup

Gość upupupuuppuupup

kiedyś: - ze zbyt krytycznym wobec mnie - nie ważącym słów, nieodpowiedzialnym - mało domyślnym (nie znającym mnie) - z bardzo cynicznym - chcącym mną manipulować (chcącym, bo możliwości takiej nie ma u mnie żaden mężczyzna) - zapatrzonym w siebie, z egocentrykiem - z alkoholikiem, hazardzistą - z pracoholikiem - z niepełnosprawnym fizycznie - z nieszczupłym - z posiadającym dysortografię - - / / - wadę wymowy, bardo niemiły głos - z rudym - z mającym nieładne oczy - ze słuchającym muzyki, jakiej nie lubię, czyli : techna, hh i wszystkiego pozbawionego wartości - z nadmiernie zabiegającym o akceptację innych, z ulegającym wpływom a przede wszystkim z nielojalnym (na pierwszym miejscu muszę być ja) - z chcącym mieć dzieci - z nie traktującym mnie poważnie

kiedyś: - ze zbyt krytycznym wobec mnie - nie ważącym słów, nieodpowiedzialnym - mało domyślnym (nie znającym mnie) - z bardzo cynicznym - chcącym mną manipulować (chcącym, bo możliwości takiej nie ma u mnie żaden mężczyzna) - zapatrzonym w siebie, z egocentrykiem - z alkoholikiem, hazardzistą - z pracoholikiem - z niepełnosprawnym fizycznie - z nieszczupłym - z posiadającym dysortografię - - / / - wadę wymowy, bardo niemiły głos - z rudym - z mającym nieładne oczy - ze słuchającym muzyki, jakiej nie lubię, czyli : techna, hh i wszystkiego pozbawionego wartości - z nadmiernie zabiegającym o akceptację innych, z ulegającym wpływom a przede wszystkim z nielojalnym (na pierwszym miejscu muszę być ja)

Do tych co mówią, że nie cierpią tych co czytają książki. Można łączyć wszystko. Nie popadajmy ze skrajności w skrajność... Można byś ogarniętym, czytać książki, uprawiać sporty, chodzić na siłownię, rozwijać intelekt a nie tylko jedno albo drugie. Sam nie jestem kujonem ale podziwiam facetów, którzy potrafią się wkuć całej książki z lekami albo kodeksu cywilnego i potem trzepią na tym kasę. Tyle w temacie.. Jak kolo ma kase to chuj z tym, że wygląda jak kujon.. Nie będe generalizować ... ale to można wywnioskować po wielu wpisach tutaj się znajdujących. Pozdro

Gość cedzak
Pierdzielicie jak najęte. Przeważnie zakochujecie się właśnie w tych w których twierdzicie, że się nie zakochacie. Tak więc można między bajki włożyć te wasze pierdzielenie. Amen.

Gość zabawne eee
Z MANIPULANTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość justYYnka91
Z takim który by mnie uderzył... albo wyzwał!

Gość ytujyj
yjtyjtyjyt

Gość Darekkkk
A co sądzicie o facecie, który cały wolny czas poświęca sportowi jak siłownia czy piłka nożna czy chodzenie po górach?

Gość Informatyk1985
Co Wyście się uczepiły tego Hip-Hopu? Już mam swoje lata a nadal słucham tego gatunku muzycznego bo teksty traktują o prawdziwym życiu. Posłuchajcie sobie Peje, Eldo czy nawet Ten Typ Mesa. To, że facet czegoś słucha innego niż Wy to mu zakażecie? Paranoja co te kobiety dziś wyprawiają. A np. lubi pograć na komputerze w gry to też mu zakaz zrobicie bo lubi się pasjonować komputerami i grami? Tak jak ostatnio kobieta do faceta w sklepie \"Ty jesteś dzieciak bo w gry grasz\" to ja bym odpowiedział \"To po co kupujesz następną torebkę kobieto?\"