Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Formalnie Niepełnoletnia

Czy wyglądacie na swój wiek?

Polecane posty

Ja mam 14, a nowo poznani ludzie mi nie wierzą i się wypytują 60 razy czy to prawda i mówią, że wyglądam na 17/18.. Nie mam kg tapety na twarzy. Tusz do rzęs mi wystarczy. Ubieram się normalnie. Nie jestem plastikiem. Czasem mnie to wkurza, bo podobam się tylko chłopakom od 18 w górę. Bardzo rzadko się trafi chłopak mający 16, a 14 to już nie wspomnę.I w ogóle się w swoim wieku nie czuje.

Jak bylam młodsza wyglądałam an starszą, teraz często spotykam się z opiniami, ze wygladam na młodsza... Ps. 14 lat i an kafe? Oj, nieładnie ;)

Gość Nataaliaa
Wiele osób daje mi 18-19 co czasami jest wkurzające, bo jak idę ze swoim 3 letnim synem, to nieraz słyszę za plecami, że wcześnie zaczęlam :o Dla jasności mam 24 lata :)

Gość niebieskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem chwile przed dwudziestka i ostatnio jak bralam fajki dla dziadka, to babka mi nie chciala dac:P zalamalam sie troche, nie chce wygladac jak dzieciak:)

Gość odpowiedzcie mi
oj a ja mam 28 a wygladam na 22, i mysle ze ten mlody wyglad mnie pomladza, to znaczy zachowuje sie tez mlodziej sila rzeczy :P

Gość give in to me
Zaraz sie zaczna opowiastki 30tek i 40stek, ze nie moga kupic papierosow bez okazania dowodu:D

Gość odpowiedzcie mi
ale czasem jestem zla, bo ludzie traktuja mnie mniej powaznie

ja jak mialam 15-16 lat to tez wygladalam na starsza. Przynajmniej nowo poznani ludzie tyle lat mi dawali :P byl yez jeden plus bo rzadko sie zdarzalo ze ktos mnie prosil o dowod :) jak skonczylam lat 18, to jakos chyba sie odmlodziulam bo raptem zaczeli mnie pytac o dowod w sklepie. Teraz mam 20 lat i chyba w koncu wygladam na swoj wiek :)

Ja mam 19 latek, a wyglądam na 16 - 17. Czasami wkurzające zwłaszcza, jak niemal w każdym sklepie przy kupywaniu piwa pytają się o dowód, a ja go akurat nie mam przy sobie:// :P

moim zdaniem tak wyglądam na swój wiek ale innych to nie wiem za mną też oglądają się choćby o kilka lat starsi chłopacy,nigdy młodsi nigdy :-D coś w tym musi być ale ja się tym zbytnio nie przejmuje.wolę wyglądać na starszą niż młodszą!jak już pozdrawiam 😘

Mam 20, a jedna babka powiedziała, że wyglądam na 13, standardowo dają mi ok. 16. W sumie się cieszę.

Gość mam52 lata wyglądam na 80lat

Gość bereb
wow kazdy nagle wyglada mlodziej niz ma lat, szkoda ze ja rzadko widze kobiete wyglądająco mlodziej niz w rzeczywistosci. Starsi ludzie zawsze u mlodych mylą wiek, zwykle zakladają mniej niz wiecej. Kiedys mi kolezanka mowila ze wyglada na 15 a ma 20, z tym ze wedlug mnie wygląda na 25, wiec jak wam tu wierzyc

Mam nadzieje, że mi to minie...:P Nie chcę żeby mi ciągle dodawali. Ciekawe kiedy będę na swój wiek wyglądać. Ale w sumie.. Jak moja siora miała tyle co ja to mówili, że wygląda na 17 a jak miała 17 to mówili, że na 14... Ale popieprzone;P

No wiesz, to wszystko tylko subiektywne odczucia. Ja się specjalnie odmładzać nie muszę, ale czasem tak mi mówią, że młodziej wyglądam. Moim zdaniem wyglądam na 20 lat. A to dzisiejsze 16stki tak się postarzają.

Gość LaToya89
ja zas mam 20 lat, a ludzie daja mi 15... denerwujace to jest czasami :P

Gość zuzkaaaaaaa
Bosze tu wszyscy nieletni!!!!!

Gość anulllla
he he wiecie co ja jak mialam czarne wlosy i bylam niepelnoletnia to zawsze kazdy dawal mi 3 4 lata wiecej teraz jak jestem pelnoletnia i blondynka mam problem z wchodzeniem do pubow w moim m iesice

hehehe przypomialy mi sie 2 smieszne sytuacje: 1: kiedys poszlam zarejestrowac sie do lekarza, mialam wtedy jakies 17 lat i Pani w rejestracji do mnie mowi: "prosze podac imie i nazwsko Pani dziecka". A ja zszokowana mowie ale to ja przyszlam do lekarza :P 2: rok temu na wakacjach (akcja toczy sie tez w przychodni) siedze sobie z mama i mlodsza siostra, wychodzi Pani dentystka i pyta czy to ja przyszlam do niej na wizyte .... Chodzilo jej o moja siostre, ktora byla w 6 klasie podstawowki....

Gość pytajnik---
malutka - 28 ci daje :O

trudno powiedziec,bo spotkalam sie z roznymi ocenami,mam 24 lata,a koles mi ostatnio powiedzial,ze wygladam na 30,bo jestem taka powazna i w ogole. A dzien pozniej poszlam do sklepu po piwo,nie wzielam dokumentow,i pani mi nie sprzedala,bo stwierdzila,ze nie mam 18 lat. Ale mysle,ze to zalezy od sytuacji,jak sie jest ubranym,umalowanym itd.

Gość iksinka...
jak miałam lat 14-16 to makijaż robił swoje-postarzał mnie co było plusem-w sklepach i na dyskotekch mnie o dowód nie pytali.teraz mam 20 i czasem dają mi rok dwa więcej,ale często trafiają idalnie.mam kolezanke przed 30 z dwójką dzieci,sama dałam jej góra 23 lata a jak powiedziała ile ma to mi szczena opadła-młodziutko wygląda i ma również ładną figurę jak po 2 dzieci.