Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chowam sie za nim

kto jest strona silniejsza w Waszym zwiazku?

Polecane posty

Gość te prrrrrr
dobra kazdy ma racji po trochu :) Ide spać, dobranoc :*

Gość palę papierosa ..i mam dola
Lothel właśnie, jeźeli wszyscy najbliżsi negują to znaczy że mają trochę racji... czas ię zastanowić czy warto dźwigać czyjeś bagaże....piszeo sobie z co przeprasza autorkę

Kłopot w tym, że ja z nikim o żadną rację nie negocjowałam ;) Mówię jak jest u mnie i tyle. A to, że od razu sypią się komentarze"on cię zostawi, odejdzie do lepszej" to już trudno. Troszkę się obroniłam, ale na pewno na nikogo nie wjechałam :) dobranoc:)

Gość te prrrrrr
Kazda dziewczyna ma tam jakis swoj ideal. Ja potrzebuje faceta z jajami, ktory od razu podejmuje dobre decyzje i nie da sie nikomu za nos ciagnac, dla mnie to jest poprostu niemeskie.. ale kazdy lubi co innego. :) Dobranoc :*

palę papierosa - a kto powiedział, że najbliżsi coś negują? Odnośnie mojego związku nikt się z pewnością nie wtrąca, to jest pewne. Nie wiem w sumie czy dobrze Cię zrozumiałam

Mnie brakuje odrobiny szlenstwa, mój facet ma dziecko z inna kobietą i nie intersuje się nim... nie potrafię się z tym pogodzić , rowie dobrze móglby sie nieintresować naszym gdybyśmy je mieli....

To chyba ten Twój facet nie ma za dobrego charakteru...własne dziecko olewać eh

Lother pisałam o moim związku, broń Boże nie o Twoim... potrzebowalam się wyżalić.... wlaśni epo 1,5 roku bycia z nim uświadomilam sobie że tu jest coś nie tak.... Ps. Wybaczcie mi bledy wpilam parę piw co nie zdarza mi się często i tak zamulam dziewczynie topik

Prawdziwy mężczyzna - zdecydowane nie

Jestem coraz bliższa decyzji o zakończniu związku półki czas....serce głupie i mówi co innego....ale czy warto dźwigać czyjeś bagaż????

Nie wiem jakie są relacje między wami, jak wam się układa. Ale jak facet ma gdzieś własne dziecko to jest to jednak poważna wada :o

Otóż relacje między nami można określić jako syndrom starego małżeństwa..czyli totalne zero emocji....nie potrafimy się dogadać ...z naszych rozmów nie wynikaja zadne postanowienia żadne wnioski.... pytałam go dlaczego nie intresuje sie dzieckiem..zbyl mnie odpoiedzia" mam problemy nie chce żeby to się na niej odbilo' ale sam o tych problemach nie mówi oczekuje ze ja zgadnę co go dręczy...a z następnej rozmowy wynikło że nie ma problemów

Do takiego samego wniosku dochodzę.... i w dodatku synuś mamusi . To głuie ale potrzebna mi była wypowiedź kogoś postronnego Lotahel dziekuę że poświęcasz mi czas... Prawdziwy mężczyzna skoro tak mówisz... nie wydaje ni się żeby mój chlopak czul jakąś nienawiść do swojej ex wiem zę bardzo ją kochal i bardzo się dla niej zmienił

Gość skondinad
taka zmiana nastawienia brak agresjiii i wogole?

Gość 123podludze
zaraz ja tralalalaaaaa

Gość pionekwarcabo wy
blagam oszczydz mniet

Gość stop off-top
nie offtopujcie, pale papierosa zaloz sobie osobny topik i wyrzuc tam swoje zale,zamiast odbiegac od tematu;)

Gość drrrryn dryyyyn
dyktuj

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
palę papierosa ..i mam dola Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Ja tez piję, ale z innego powodu.A robię to rzadko to mam juz fazę trochę

Gość miedzy miastowa
halooo kto przy tele fonia?pzdr

Gość miedzy miastowa
facet jest dominojacy w zwiazku z powyzszym