Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagmatfany

mama mojej dziewczyny...

Polecane posty

Gość zagmatfany

nie lubi mnie :( jestem z dziewczyna juz pol roku, a ta ciagle ma mnie za idiote i lenia (jej mama) mowi ze utrzymuje sie z pieniedzy rodzicow itd, a mam 18 lat i dwie prace ;/ niby wie o mnie wszystko, ale wymysla jakies niestworzone historie :(... a ja i moja dziewczyna kochamy sie ponad wszystko i nie mam zamiaru zrywac z nia przez jej matke...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to się nie przejmuj głupią babą.A co ona ma do ciebie? Może coś przeskrobałeś?

Gość zagmatfany
no wlasnie ze nic, albo poprostu mnie az tak nie lubi, albo kurwa nie wiem ;/. bo np. w moim przyypadku moja mama lubi moja dziewczyne bardzo, i jak przychodzi do mnie to rozmawiaja ze soba itd... ale jej matka to juz zupelnie inna historia, nie rozumiem jej. moze tyle przzeskrobalem ze spotykam sie z dziewczyna czesto i jej matka bog wie co sobie mysli ;/ (moja dziewczyna ma 16 lat)

Gość jestem hardokrem
pewnie mysli ze chcesz ja tylko puknac. ma 16 skonczone? bo do 16 jest prokurator, pamietaj

hmm... no właśnie może dlatego, ale też nie ma prawa cię źle traktować.Twoja dziewczyna chyba jest zbyt mało dojrzała, żeby jej to wytłumaczyć.Musisz się starać i nie poddawać.Po za ty jej mam cię poważnie nie traktuje i sie nie dziw macie po 16 i 18 lat. Plusuj u jej mamy i może się przekona.

Gość zagmatfany
do jaaaaaaaaaaaaaaaaa.... no moze i to dobra rada, dzieki :). ah i raz jej matka wyjechala z tekstem do mojej dziewczyny,,, "po co ty z nim jestes juz nak dlugo, i tak bedzie mial cie w dupie zaraz..." no bez przesady ;/

jak jeszcze jesteś?:) Może jej mama sama przeszła jakieś zawody miłosne i tylko to jej w głowie.Jest zgoszkniałą kobietą i będzie ciągle córce wmawiała coś jeszcze wiele lat.Spróbuj pokazać, że taki nie jesteś.Przynoś kwiaty i jakieś nie drogie misie, prezenty, bo to nie o pieniądze chodzi.

jakbym czytala o wlasnej matce...tez nie trawila mojego faceta-z ktorym zreszta jestem do dzis,i mamy w planach slub. Zawsze cos jej nie pasowalo w nim,zawsze znalazla cos,zeby sie doczepic,buntowala mnie,zmyslala rozne historie,robila po prostu wszystko,zebysmy sie rozstali.ale jej sie nie udalo. Mowila mi,ze on bedzie nikim,ze to zero totalne,ze zniszczy mi zycie,ze zrobi mi grono dzieciakow,i ze bede zyla z alkoholikiem (nie wiem,skad jej takie rzeczy przychodza do glowy). Teraz troche zmienila zdanieprobuje byc mila,ale niesmak pozostal... Moj facet zrobil magistra,dzieci jeszcze nie mamy,problemow z alkoholem rowniez,ba,nawet zabral mnie z domu,zebym z nim zamieszkala,i jak na razie jest dobrze:) A jej chyba zal dupe sciska,ze tak mi jest dobrze.

Gość nitk
ze niby na przekor?

Gość jamysle
niedooszukania;)

Gość tezniewiemocochodzi
rzuc ja i zajeb jej kopa na rozped

Gość miedzywiersz
zrzuc ja ze schodow

sam się zrzuć ze schodów. niech walczy o miłość co z tego, że młody?????? Kobieta nie ma prawa go tak traktować jak nic nie przeskrobał.Zdarzają się i takie miłości w tym wieku.Nieraz ludzie są dojrzalisi emocjonalnie w tym wikeku, niz jak mają po 25 albo więcej lat.

Gość flakonik z roża
boi sie z eja przeruchasz i zostawisz

Gość zagmatfany
dzieki za zrozumialosc ;p niekotrym... i nie rzuce mojej dziewczyny z powodu jej matki, jakos to przezyje i sprobuje ja przekonac do siebie, bo wszystko co mowi o mnie jest nie prawda... chyba dazy do tego zebysmy sie rozstali. a chuj jej ;p. raz mi pojechala ze to ze ja nie mam zadnych zobowiazan to nie znaczy ze jej curka tez... no i tu miala racje, bo nie mam zobowiazan, bo wracam i robie co mi sie podoba. no ale to nic takiego stracznego chyba co nie? tymbardziej ze pracuje na siebie. mieszkam z rodzicami, ale na swoje wydatki i rozne wyjazdy to sam pracuje...