Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona wlasnego meza

Czy moj maz to pantoflarz?

Polecane posty

Gość zona wlasnego meza

Kurcze tak sie zastanawiam...podam moze przyklady jego zachowania: - wraca do domu od razu po pracy - w domu zawsze sprzata po obiedzie czy kolacji - wykonuje tez inne obowiazki domowe - nie pali, pije okazjonalnie, nie oglada wieczorami tv tylko woli poczytac ksiazki albo pogadac ze mna - jak mu powiem to sam gotuje obiad - z kolegami spotyka sie 2-3 razy w miesiacu, zawsze wczesniej pyta czy nie mamy tego dnia nic do zalatwienia i czy nie mam nic przeciwko, gdy spotyka sie z jednym kolega pyta czy nie chcialabym z nim isc albo ze moga sie spotkac u nas w domu, zebym nie czula sie osamotniona - nie wydaje swoich pieniedzy bez mojej wiedzy, mimo ze nigdy mu nie kaze mowic co kupuje, uwazam ze skoro sobie zarabia to moze rowniez wydawac na przyjemnosci - co miesiac bez gadania daje mi kase na jedzenie - zazwyczaj to co ja postanowie to robimy - ale oprocz tego potrafi sie przeciwstawic wiec nie wiem sama...odpowiedni partner czy po prostu pantoflarz?

Gość She83
ja bym powiedziala ze odpowiedzialny facet. Nie potrafisz go docenic??

e tam, co to za facet :P pewnie jakis pedzio, rzuc go! wez sobie PRAWDZIWEGO mezczyzne.

Gość gbgfhfg
przeszkadza ci to ? szukasz na sile jakiegos problemu ?

Kobieto nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma. To jest wlasnie ten facet ktorego szukaja kobiety w topikach o temacie: Gdzie sa normalni faceci. Wiec to jest wlasnie normalny facet. Szanuj go i kochaj no chyba ze uwazasz inaczej wiec pewnie jak znajdziesz innego albo i innego juz nie znajdziesz to zobaczysz co stracilas!!

Gość She83
Pomarańczowy Skurwysyn - swieta racja !!!!!

Gość niiuuniiaa
To swietny czlowiek.. Moj chlopak ma podobnie tylko ze niestety pali i potrafi wypic :(:( to sa jego wady.. chcialabym zeby mial tak jak twoj co do tych nalogow :(

Gość zona wlasnego meza
szanuje go i kocham :) ale w idealy nie wierze ;)

Gość Maleństwo1987
moim zdaniem to cudowny mezczyzna :) kazdy facet tak powinien sie zachowywac, na swiecie za duzo drani a za malo takich dobrych facetow jak Twoj maz

Gość Maleństwo1987
moim zdaniem to cudowny mezczyzna :) kazdy facet tak powinien sie zachowywac, na swiecie za duzo jest drani a za malo takich dobrych facetow jak Twoj maz

Gość nieromantyczna
mój mąż jest dokladnie taki sam i nigdy nie pomyslalam o nim jak o pantoflarzu jest po prostu normalny, ja zachowuje sie wobec niego dokladnie tak samo i wg mnie na tym polega partnerstwo...

Gość She83
a moze za porzadny jak dla autorki??? dla mnie ideal (mimo ze idealow nie ma)

Gość tezznamtakiego
sprzata,robi zakupy,gotuje,pracuje zawodowo,boi sie wydać choć złotówki bo co żona powie ,nie spotyka sie z kumplami,bo ona nie bardzo to lubi......i wiesz co? ma na boku kochanke,nieczesto sie z nia spotyka ale jednak :P ideał??? nie ma ideałów!!!!

Gość zona wlasnego meza
moze dlatego szukam w nim jakiejs wady bo ja przy nim jestem paskudna :P wychodze z kolezankami, niekiedy na cala noc (on nigdy) nie chce mi sie sprzatac mimo ze siedze w domu caly dzien nigdy nie sprzatam po jedzeniu, nawet nie odstawiam swoich kubkow do zmywarki ;) itp...

Gość zona wlasnego meza
ja mu niczego nie zabraniam, sama go namawiam zeby poszedl na piwo z kolegami lub kupil cos sobie ;)

No wlasnie i dlatego ze idealow nie ma trzeba go szanowac i kochac bo jak nie bedziesz doceniac to Ci ucieknie.

Gość frufru
kuźwa, jesteś żoną mojego męża czy jak?? :D

Gość jjjjiii
ale oprocz tego potrafi sie przeciwstawic" pytam przeciw czemu ?

Gość hhb
dokladnie, jak ktoś napisał, nie szukaj roblemu tam gdzie go nie ma. Masz wspaniałego faceta. to ze wraca o pracy do domu albo z ugotuje to przeciez nie pantofelstwo :)

Gość zona wlasnego meza
przeciwstawic sie mnie, jak gadam kompletne glupoty lub mowie mu zeby cos zrobil a w jego mniemaniu jest to bezsensowne chociaz czesto i tak udaje mi sie go przekonac, czasami tylko potrzebuje na to duzo czasu

przeciwstawic sie mnie, jak gadam kompletne glupoty lub mowie mu zeby cos zrobil a w jego mniemaniu jest to bezsensowne" po tym co napisałas na poczatku to ; aż trudnow w to uwierzyć ;) :P a tak na marginesie to cieżko jest zrozumieć niektóre kobiety... ma dobrze i fajnie :D to szuka dziwnych odpowiedzi na pytania które wymysla na poczet ulepszenia zwiazku :O

Po mojemu to on cię po prostu szanuje i liczy sie z Twoim zdaniem i - tutaj mam podobnie - po prostu nie świruje na punkcie bycia maczo-dominującym samcem alfa. Nie uważa za nic uwłaczającego jeżeli przychyli się do twojego zdania. Dla mnie postawić na swoim dla samego postawienia nie jest wartością samą w sobie.Dla mnie pantoflarz to ktoś bez własnego zdania i który na jedno skinięcie żony zrezygnuje ze wszystkiego co dla niego ważne. Wybacz złośliwośc - nick zobowiązuje - ale mówisz że się potrafi przeciwstawić. Mam nadzieję ze nie tylko w tak \"ważnych\" dla waszego zwiazku sprawach jak polityka rządu USA wobec kryzysu, konflikt pomiędzy północną a południową Koreą i rozwój Chińskiego przemysłu okrętowego. Pytanie, czy on jest ambitny i umie pokierować własnym życiem, podjąć decyzję? Czy takie ciepłe kluski, gdzie go kopniesz tam pójdzie.

Gość zona wlasnego meza
haha w sprawach wazniejszych dla zwiazku niz poityka rzadu USA wobec kryzysu ;) a cieple kluchy z niego nie sa bo sam kieruje swoim zyciem, kariera zawodowa, ma ambicje i je realizuje, ma mnostwo zainteresowan ktorym poswieca swoj czas ;) dobra, juz nie narzekam, lepiej zrobie cos pozytecznego, posprzatam mieszkanie i przygotuje dobry obiad ;) fajnie jest wiedziec ze ludzie na kafeterii twierdza ze mam fajnego meza :D zazwyczaj tu sie dostaje same bluzgi ;)

Gość ale zenada ...
przeszkadza ci cos w nim? zapros jaaks laske do domu i zobacz czy sie bedzie do niej kleil

Gość bubu22
a ile czasu jestescie mezem i zona?

Gość Mój mąż ma tak samo
:) do tego jest niemal anielsko cierpliwy - przy mnie to nie lada sztuka bo jestem nerwus jak cholera. chociaż czasami mu cierpliwość siada i pokaże co potrafi ;) razem jesteśmy 6 lat, małżeństwem od 1,5 a mieszkamy razem 5 lat. mamy 26 i 27 lat. A jak to u Was wygląda (staż, wiek), autorko? pozdrawiam 🌻

Moze nie jest całkowitym pantoflarzem, ale na pewno nudziarzem i kolesiem bez inicjatywy... \"- ale oprocz tego potrafi sie przeciwstawic\" w czym? wilości ziemniaków ktore ma ugotować na obiad? czy może w czasie parzenia herbaty? Ty mu mówisz - \"kochanie, wyjmij juz torebke, bo napój będzie zbyt mocny\" a on na to z miną twardziela \"chce zostawić ją jeszcze we wrzątku przez 20 sekund\", przełykając śline i ciesząc sie po chwili w duchu, że nie ponowąłas wydanego polecenia :D \"z kolegami spotyka sie 2-3 razy w miesiacu, zawsze wczesniej pyta czy nie mamy tego dnia nic do zalatwienia i czy nie mam nic przeciwko, gdy spotyka sie z jednym kolega pyta czy nie chcialabym z nim isc albo ze moga sie spotkac u nas w domu, zebym nie czula sie osamotniona\" to jest akurat dość dziwne i raczej niezdrowe... po pierwsze to jelsi mieszka sie razem, to mniej wiecej wie sie, czy partner nie ma czegoś POWAZNEGO zaplanowanego na dany termin... a jelsi nie ma, to takie pytania są pantoflarstwem... \" nie wydaje swoich pieniedzy bez mojej wiedzy, mimo ze nigdy mu nie kaze mowic co kupuje\" to dorosły człowiek? jest w sklepie, widzi fajną koszule czy też płyte, DVD albo ksiązke i co? Telefon do Ciebie z prośbą o pozwolenie? Czy moze w domu pyta czy może i kupuje na drugi dzien? :D No macie panie racje - to ideał :D:D \" uwazam ze skoro sobie zarabia to moze rowniez wydawac na przyjemnosci\" o mada faka!!!! jestes doprawdy wspaniałomyślna :D \"co miesiac bez gadania daje mi kase na jedzenie\" ok, ja tez płace za żarcie, ale zakupy robimy razem... \" zazwyczaj to co ja postanowie to robimy\" Nosz kurvva :D:D Ideał po prostu :D Kazda kobieta przeciez chciałaby faceta, za ktorego musi planować czas!!! :D:D:D

Gość zona wlasnego meza
moje wszystkie kolezanki to niezle laski wiec widuje je czesto ;) i jakos sie do nich nie klei :D malzenstwem jestesmy rok a znamy sie 6 lat

Gość Mój mąż ma tak samo
komiczne - idź leczyć kompleksy gdzieś indziej ... tyle lat na forum i jeszcze Ci się nie znudziło?? Ż A L