Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summers lady

Denerwują mnie córki mojego faceta, jestem w ciąży co bedzie z naszymi dziecmi?

Polecane posty

Gość te prrrrr
a co nie wiedziala ze wiaze sie z dzieciatym?? Chyba wiedziala, wiec powinna liczyc sie z konsekwencjami ze dzieci beda do niego przyjezdzac, a co za tym idzie trzeba bedzie kolo nich chodzic. No a skoro maz jeszcze dodatkowo pracuje to chyba logiczne ze jesli ona pierdzi w stolek to je obowiazkiem jest zajmowac sie domem i kazdym kto sie w nim znajduje.

Gość dasz rade
dobrze, ale nie zapominajmy o tym ze po pierwsze: ona jest w ciąży i musi dużo odpoczeywac i po drugie: przeciez proponuje dzieciom wyjscie do sklepu, czy wspolne ogladanie filmow, a one zamiast sie odwdzieczyc to jeszcze kurde nie pomoga.

Gość te prrrrr
bo nie obowiazkiem dzieci jest zajmowanie sie jej domeme, bo one sa u niej goscmi. Po 2 ciaza jej nie usprawiedliwia do tego zeby nie wyslugiwac innymi, wiele kobiet np do prawie konca ciazy pracuje normalnie zawodowo i jeszcze potrafia zajac sie domem i dziecmi. A ta pinda mysli ze jak nogi rozlozywa i dala doopy to juz moze siedziec jak swieta krowa i nic nie robic? DO ROBOTY! :D

Gość dasz rade
nie, one nie sa u niej goscmi tylko u ich ojca. I wcale nie do roboty, bo ty pewno w ciazy nigdy nie bylas i nie wiesz jak jest, ze cie wszystko boli, masz zly chumor, a ona widac sie stara, a nawet jej nie pomoga ziemniakow obrac.

Gość te prrrrr jest na wakacjach
Wg mnie to taka rozwydrzona nastolatka na wakacjach skrzywiona z rozbitej rodziny. Znajduje przyjemność w denerwowaniu kobiet w ciąży. :-P Wyzłośliwia się na cały świat podczas, gdy jej matka zapiep...a w robocie, by na nia zarobić. Pretensje do całego świata. :-O

Gość agulkaaaaaaaaa
gosciem u kogos jest sie 2 tygodnie, po 2 tyg jest sie juz domownikiem i trzeba przyjac jakies zasady wspolpracy aby razem dalo sie wytrzymac :) Tak bedzie najlepiej dla wszystkich

Gość ale trujecie
nareszcie po stronie 3 zaczely sie jakies glosy rozsadku ktore rownie jak ja uwazaja ze 13-14 latki powinny miec jakies obowiazki a nie tylko pierdziec w stolek nawet jesli sa u kogos w gosciach, a juz myslalam ze tu tylko same "swiete" siedza co jada po autorce z gory na dol, sama jestem w ciazy i nie usmiechaloby mi sie aby mi ktos na cale wakacje zwalil dzieci

Gość no ulżyjcie sobie Dalej Eksie
prrr nie rozbiłam:) ale twoje małżeństwo każda lepsza by rozbiła, bo z taką kobieta napewno ciezko wytrzymac:) złośliwe pluje jadem i jeszcze się cieszy:)

Gość dasz rade
dokladnie sie z wami zgadzam. 14 latka wyrosla juz z dziecinstwa i robienia kupe w gacie, powinna cos pomoc. Ja nawet gdybym nie lubila partnerki ojca to chociaz bym jej pomogla np. pomyc naczynia czy umyc okna, a co jak pojawi sie dzidzius, to ojciec dalej bedzie sedzial w pracy , a ona bedzie zasuwala z 14 letnia buntowniczka, 5 letnim bachorem co nie umie zawolas ze sie chce mu kupy i ze swoim malutkim niemowlaczkiem to co ? bardzo jej wspolczuje.

Gość ale my sie wcale nie
no ulżyjcie sobie Dalej Eksie - tak? moj chlopak raczej nie narzeka :D 14sto latka ma miec obowiazki? A 23 latka bedzie co chola doopy dawac zeby nic nie robic? Haha, zgorzkniale kobiety z was. Niech zapierdalaa teraz, dobrze sie jej dostalo :D Zeby tak na rok jej przyjechaly plus jej dziecko :D

Gość te prrrrr
sorki, ten nick :D

Gość ale trujecie
nie wyobrazam sobie zeby moj trzylatek narznol kupe w gacie i nie zawolal a co dopiero 5 letnia pannica ktora niedlugo ma isc do szkoly bo przeciez teraz takie przepisy, takie akcje to juz sa napewno perfidnie zaplanowane bo dziecku w tym wieku kupy z nienacka juz sie raczej nie przytrafiaja; napewno byloby uroczo jakby sie wszytsko poukladalo jak w filmach familijnych puszczanych o 20.05 ale zycie zyciem i nie kazda musi potrafi palac miloscia do dzieci meza z poprzedniego zwiazku

Gość te prrrrr
lepiej niech im autreczka da lekcje jak dzieci robic, bo chyba tylko to potrafi hahaha :D

Gość ja sie zgadzam ze
ale trujecie - pewnie zaplanowane. Widac jak ja lubia, dziewczynki pewnie najchetniej by nasraly jej na ryj :D Jak juz ktos wyzej wspomnial :D

Gość fgvfgdfgfdg
na Boga 14latka powinna mieć obowiązki!!!! Ustalcie, że np ona zmywa po obiedzie albo odkurza, zamiata albo idzie z Tobą na zakupy. może wspólnie coś upieczecie i będzie mogła się pochwalić przed tatą? Mała niech robi laurki dla swojej mamy i taty.

Gość ja sie zgadzam ze
14stolatka moze miec obowiazki w dumo, zeby pomoc matce ktora ja splodzila i wychowala, ale nie wobec jakiejs 23 letniej gowniary ktora dala doopy i zabrala je tatusia.

Gość fgvfgdfgfdg
teraz jest w domu ojca, który też ją spłodził i wychowywał ( a raczej w tej chwili wychowuje:P)), więc obowiązki też powinna mieć

Gość ło ja cię
Mała niech robi laurki dla swojej mamy i taty. kobito, rozbawiłaś mnie do łez :D dzięki :D a jak już zrobi ich wystarczająco dużo, to będą mogli zarobić, sprzedając je :D

Gość fgvfgdfgfdg
o ludzie:) jak miałam 5lat to głównie takie rzeczy robiłam. Dzieciaki lubią zajęcia plastyczne mozna robic laurki:P, wyklejanki, wydzieranki, malować farbkami, wycinac serwetki, lepić w glinie, w masie solnej ze starszą bedzie już gorzej...

Gość lksjdhlskdhvldjfgvdfg
fgvfgdfgfdg - no to jemu niech pomaga, ale nie jej. :)

Gość ło ja cię
nie no ja Cię przepraszam, ale mam bujną wyobraźnię i już widziałam, jak biedne dziecko ginie pod stosem wyprodukowanych przez siebie laurek :D

Gość fgvfgdfgfdg
nie, nie proponuję produkcji laurek masowo:P

Gość ło ja cię
a całkiem nieźle mogliby zarobić, jakby ładne były ;)

Do: ale my sie wcale niz obowiazki, Każda normalna, podkreslam Normalna nastolatka ma już jakies obowiązki, ale ty chyba nie wiesz co to znaczy:) Po takich jak ty do 20 mamusie sprzątaja i potem wyrastają takie co na kafeterii pouczaja innych a " same sobie tyłka nie umieja podetrzec":.No ale masz faceta, któremu dajesz d... wiec nic nie musisz robić:)

jak nastolatka nie ma obowiązków wobec nowej żony taty, to nie wymagaj, żeby nowa żona cokolwiek musiała wzgledem takiej dziewczyny. Nie musi wokoło niej robic, nie musi ustępowac, jeśc tez sobie takie dziewczątko samo zrobi:)upierze, sama się soba zajmie:) i wtedy jest ok:) ale jak jest w domu takiej zony to sama po sobie też musi posprzątac:) chodzi po podlogach, korzysta z łazienki, uzywa kubeczków;) wiec ściera do ręki czasami misi trafic:)

Gość ale my sie wcale nie
no ulżyjcie sobie Dalej Eksie - ja cie nie oceniam. Jak bede chciala zebys mnie ocenila to zaloze topik :) Skad wies zze daje dupy swojemu facetowi? Wrozka? :) Niech mala ma obowiazki w dumo wzgledem mamy, a nie takiej dupodajki szczeniary :)