Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summers lady

Denerwują mnie córki mojego faceta, jestem w ciąży co bedzie z naszymi dziecmi?

Polecane posty

Gość BLEBLE ONA
te prrrrr JA POTRĄCI CIĘ SAMOCHÓD I PÓJDZIESZ NA CHOROBOWE TO BĘDZIESZ ŻYŁA NA NASZ KOSZT:)

prrr ty jak sie kochasz ze swoim facetem to też nazywasz to dawaniem dupy???? no bo jeśli ona uprawiając seks dawała dupy to i ty tak samo jej dajesz :P

Gość posłuchaj oszczędna
autorka pisała że wyleguje się a dzieci nie chcą jej obsługiwać. A dom, należy do faceta, gdyby nie ona, dzieci by miały prawo do tego. Więc niejako jest utrzymanką, która na dodatek okrada dzieci swojego partnera, bo korzysta z tego, co się im należy.

Gość pomozcie wybrac
ale wywod , te prrr :) tylko niestety mylny, no i widac w nim twoj starch o utrate faceta- jak kalkulujesz z kim sie zwiazac by bylo jak najmniejsze prawdopod ze cie zostawi :) ja to zawsze myslalam ze wiazemy sie z tym, w kim sie zakochamy, ale jak widac sa i inne kryteria, haha :) tylko moja droga, to ze mial jedna zone z ktora nie wyszlo to nic nie znaczy, to ze nia mial zony (ale ze sypial z 30-40-100 kobietami na jedna noc ale ci o tym nie powiedzial) ty juz myslisz ze ojej, super wierny!!

Gość te prrrrr
avero - ale zdrade ja tutaj pdalam tylko za przyklad. Chodzi mi o to , ze jak juz facet zostawil jedna zone, to bedzie wieksze prawdopodobienstwo ze zostawi druga. A zwlaszcza, jesli nie mial skrupulow zostawic ZONY to czy bedzie mial skrupuli zeby zostawic dziewczyne, z ktora zyje na kocia lape?

Gość BLEBLE ONA
"posłuchaj oszczędna " - TO JEST ICH DOM A NIE TYLKO JEGO

do posłuchaj oszczędna - widocznie czytalas inny topik i Ci sie pomylilo, bo ja na tym przeczytalam, ze autorka i jej facet maja wspolny dom. Czyli to ona jest u siebie, a jego dzieci sa goscmi.

pomożcie dobrze mówi!!! nigdy nie można być nikogo pewnym,wiadomo że ważne są pewne cechy charakteru ale jak się człowiek zakocha to niektórych rzeczy nie widzi,przynajmniej na początku ;) a dziwne jest takie kalkulowanie czy jest wierny,czy ma predyspozyje do zdrady,czy nie ma....a może pojdzie do młodszej a może nie pójdzie... tego nigdy się nie wie....jasne że o związek trzeba dbać i nad nim pracować ale czasami pomimo wielkich chęci się nie udaje ...cóż zrobić takie życie...i co wtedy już trzeba być samotnym do końca życia??? no bo jeśli mąż mnie zostawił to znaczy że już nie mam prawa do miłości i szczęścia z kimś innym tylko mam siedzieć w kącie i płakać???? na szczęście mnie to nie dotyczy i oby nigdy nie dotyczyło,czego i wam życzę :D

Gość BLEBLE ONA
te prrrrr GŁUPIA JESTEŚ I TYLE TO ŻE MĄŻ SIE NIE DOGADAŁ Z JEDNĄ TO NIE ZNACZY ZE NIE DOGADA SIE Z DRUGĄ

Gość chyba znam ta olge
Czy ta olga jest z poznania i ma czarne wlosy troche jest przy kosci i ma na nazwisko domanska czy jakos tam?

Gość liluaa
DO AUTORKI: Rozumiem cie doskonale, ze nie masz ochoty zajmowac sie corkami swojego faceta. Ja wiem ze na twoim miejscu mialabym tak samo, po porstu masz dopiero 23 lata.. co innego gdby denerwowalo cie malenkie dziecko- wtedy mozna byloby sie martwic. Twoja pozstawa jest egoistyczna to na pewno, ale ja wiem ze czulabym tak samo no i co na to poradzic? wszystkie inne ktore cie tu obrazają to wielkie matki polki ktore ciekawe czy bylyby zachwycone taka sytacja,pozdrawiam

Gość wspólny to by był
gdyby ona pracowała. A ona nic nie robi, nawet do parcy teraz nie chodzi bo rzekomo chora i słaba.

Gość te prrrrr
pomozcie wybrac - powiedzial, nie powiedzial. Tybardziej, jesli nie powiedzial, to nie bede miala do siebie wyrzutow, bo nie wiedzialam. A autorka wie, ze juz zostawil zone, wiec pozniej pretensje tylko do siebie. Albo zakladanie topikow na cafe "Zostawil 4 zony przede mna i mnie tez zostawil co za dran!". KAzdy b napisal, ze przeciez mogla sie tego spodziewac.

Gość BLEBLE ONA
TO ŻE NIE CHODZI DO PRACY NIE ZNACZY ŻE NIE MA SWOICH PIENIEDZY

prrr to powiedz mi jakim cudem są szczęśliwe małżeństwa które żyją ze sobą wiele lat a np jedno z partnerów jest rozwodnikiem bo gdzieś tam kiedyś podjęło pochopną decyzję i za młodu wzieło ślub.A potem po latach spotkało kogoś innego,był drugi ślub i normalny dom i rodzina. Myślisz ze wszyscy są tacy nie omylni jak ty i twój facet??? tylko wam pogratulować:D

Gość BLEBLE ONA
te prrrrr WIDAC ŻE LUBISZ TAKIE TOPIKI CZYTAĆ TO TWOJE HOBBY?? NO TAK CZEKASZ TERAZ PEWNIE KIEDY TWOJ CIE ZOSTAWI

a skad wiadomo ze żona nie zostawiła jego?????????????????

Gość BLEBLE ONA
A MOZE TAPIERWSZA ZONA ZŁAPAŁA GO NA DZIECKO A ON JEJ WCALE NIE KOCHAŁ:)

Gość te prrrrr
liluaa - tu nie o to chodzi, ze ona "nie ma ochoty sie nimi zajmowac". Ona poprostu chce zniszczyc ich kontakt nie widzisz roznicy? Napisala, ze zrobi wszystko zeby ich wiezy oslably. Dlaczego tego nikt nie skomentuje????

Gość BLEBLE ONA
AVERO- DOBRZE MYŚLISZ:)

Eeeee no mój mąż ma za sobą dwa małżeństwa:)I jedno dziecię.,...ale jakoś narazie nie zapowiada się na pozostawienie mnie.:)_:):):):):) Ku niezadowoleniu niektórych he he

Gość BLEBLE ONA
TE PRRRR WYSTARCZY ŻE TY ZA DUZO KOMENTUJESZ...

Gość te prrrrr
BLEBLE ONA - buacha, dlaczego tak uwazasz? Na jakiej podstawie? :D

Gość te prrrrr
BLEBLE ONA - skoro wystarczy ze komentuje ja to wypierdalaj stad. Co tu jeszcze robisz????

Gość BLEBLE ONA
WSZYSCY MAJĄ CIĘ GDZIEŚ NIE ROZUMIESZ TEGO NIKT NIE MA OCHOTY Z TOBĄ PRRR ROZMAWIAĆ... KTO SIĘ ZE MNĄ ZGADZA??

Gość BLEBLE ONA
SORKI ALE TO CIEBIE NIKT NIE CHCE SŁUCHAC...

nie wypowiem się, bo autorka jest nieodpowiedzialna, ograniczona i tępa jak but! rozwaliła mnie tekstem na 1 stronie tematu, że jego córki to nie jego rodzina. jeśli każda blondynka tak myśli, to zaczynam od jutra chodzić do kościoła i dziękować Bogu, że jestem brunetką. :) nie mam słów dla tak pustych kobiet :O:O 🖐️

Gość te prrrrr
I co, wypowie sie ktos na temat tego, ze autorka zrobi wszystko aby ojciec stracil kontakt z corkami??? No prosze, czekam na opinie.

Gość ależ komentuje
a temat świadczy o autorce. po co więc te głupie komentarze o tyym, jak ona niewinna

Gość BLEBLE ONA
TE PRRRR PROŚ, PROŚ JAK PROSIAK HEHE:)