Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruuuudaaaaaaaaaaa

czemu rude dziewczyny mają tak ciezko??????????????

Polecane posty

Gość ruuuudaaaaaaaaaaa

nie moge znalesc faceta.... tzn. mialam jak mialam blond farbe na wlosach... potem wlosy zrobily sie słabe i musialam zakonczyc farbowanie i facet jak zobaczyl ze jestem ruda zwyczajnie mnie zostawil :/

Gość ruuuudaaaaaaaaaaa
ale ja napisalam ze dopuki farbowalam wlosy to mialam faceta.... i jak bylam blondynka to na powodzenie nie narzekalam... wszystko diabli wzieli jak przestalam sie farbowac... a na razie nie moge bo od tego mam strasznie osłabione te kudły :( ROZPACZ

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

Gość chyba oszalałaś
ja jestem naturalnie jasną blondynką, mam kręcone, długie włosy. I wiesz co? I od zawsze te wlosy mnie wkurzały, bo wyglądałam jak miliony innych. Chociaż wiele osób zazdrościło mi koloru. W zeszłym miesiącu przefarbowałam się na na ognistorudo (zawsze od tym kolorze marzyłam, no i jeszcze o piegach - ale to już inna sprawa). Strasznie podobają mi sie takie nasycone, mocne kolory - miedź lub tycjan. Chociaż ryże też bym zniosła, gdyby natura mnie takimi obdarowała :) Jesteś szczęściarą totalną! Uszy do góry!

ruuuudaaaaaaaaaaa to ty niezłe materiały na męża do siebie przyciągasz ;) skoro rzucają cie kiedy ci farba z włosów schodzi :D

Gość damaha
moja dziewczyna ma naturalne rude wlosy. i nie narzeka na powodzenie. bywaja momonty ze musze odpedzac sila amantow bo staja sie zbyt nachalni. i w tym kolorze wlosow jest jej do twarzy. caly czas sie patrze na jej piekne rude wlosy i niemoge sie nacieszuc tak cudnym widokiem. Nie zlamuj sie napewno jakis facet zwruci na Ciebie uwage i bedzie sie do Ciebie zalecal.

jesli ktos ma ladna twarz to kolor wlosow jest niewazny... patrz- rita hayworth, monica bellucci w Malenie. :)

Gość dgyasf
Ruda dziewczyna to jeszcze nie tragedia, ale rudy chlopak to dopiero ma przejebane.

bzdura. to samo - jesli ma ladna twarz to nie ma to znaczenia. no chyba ze jest ciagle nadasany , wtedy nie ma na co liczyc :)

Ruda dziewczyna to jeszcze nie tragedia, ale rudy chlopak to dopiero ma przej**ane." a jeszcze gorzej ma całkowicie łysy ... zwłaszcza jak napotka na swojej drodze grupę punków :D

no właśnie czemu tak jest??? mam naturalne rude włosy i wcześniej nie miałam powodzenie ale teraz jak mam pofarbowane na brąz to nie moge opępdzić się od adoratorów, zawsze dowiadują się ze mam rude włosy i.... i nie uciekają:) lludzie mają dziwną mentalność, my nie gryziemy wręcz przeciwnie:)

Gość 198cm
rude jest piękne

nie rozumiem, jak można mówić, że rude dziewczyny nie mają powodzenia?! ja mam rude włosy i po prostu odbijam się od chłopaków!!!!

Gość buba125
rude sa najlepsze;p pofarbowalam sie na taki kolor z mysiego i juiz wiem jaki kolor bede miala jeszcze dlugi czas - rudyyy!

Ja tam lubię rude. Naturalne. Zwłaszcza jeśli mają bladą cerę i kilka piegów na nosku.Oczywiście dziewczę musi mieć figurę, ale to się akurat tyczy każdej.

a ja chcialabym miec rude wlosy:) Lubie takie wyraziste kolory. Blondynek jest pelno,tak samo szatynek i brunetek.

Gość baby maja latwiej
ale rudzi faceci to maj przerabane dopiero.... rude to falszywe.

Gość karolinka**
zacznę od tego ze ja tez jestem ruda znaczy byłam ruda do 13nastego roku zycia potem sie przefarbowałam niewiem dlaczego bo w rudych włosach ku memu zaskoczeniu tez miałam powodzenie ale nie chodziło tylko o to nie lubiałam ich bardzo! nieraz jak komus mówiłam ze jestem ruda to nikt mi nie mógł uwierzyc mam obecnie 17 lat i miesiac temu wróciłam do rudego ale juz nie mam takiego ładnego jak miała kiedys teraz mysle inaczej o tym kolorze moze i dlatego ze dorosłam nieco i nie przejmuje sie tym co inni mówia a tak pozatym to w dziecinstwie kazdy mi zazdroscił tego koloru i dlatego czułam sie taka wyjatkowa !....nio ale charakterek to mam ale to własnie przyciaga chłopaków bynajmniej tak słyszałam ;P;*;*

Gość Kazik93
Chętnie poznam jakąś rudą dziewczyny ze śląska. ;) najlepiej wysoka, wysportowana i o pięknym uśmiechu. ;)

Gość do samme ciotty
ruda=temperament..wiec to był palant albo ciota..nie masz sie czym przejmowac:) ponadto 99% lubi blondyny...wiec rude i brunetki odpadają. Podrywają nawet takie siksy po 16 lat..

Gość hdmhdfdfd;ld;df
Czy.lubicie obrzezanych?

Gość nieruda
O boze. ! ja zawsze chciałam byc ruda , miec piegi , ah i te niebieskie oczy .. ! Rude dziewczyny są przecudowne, przesliczne, kazda jedna. ! ! Ja mam zielone oczy i ciemno brazowe włosy ... nie nazekam ale chciałabym byc ruda.. Boze w przyszłosci zafarbuje sie na ten kolor. RUDE DZIEWCZYNY ZAZDROSZCZE WAM , tak jak większosc osób URODY i ORGINALNOSCI. !

Pierdolisz autorko. Ja jestem od dziecka ruda jak marchewka, mam kilka piegów, których robi się nieco więcej od słońca, zielone oczy i od kiedy pamiętam łaziły za mną stada facetów śpiewając ballady, pisząc sonety i układając ikebanę:)

Gość ja mam naturalne
blond włosy, takie dość jasne. Zawsze chciałam być ruda!!! Mieć piękny ognisty rudy kolor włosów. I od niedawna mam :) Używam co prawda szamponetki nie farby, ale jestem zadowolona, czuje się dobrze w tym kolorze. Mam niebieskie oczy i dodatkowo piegi :D więc jestem zadowolona. Myślę, że nie powinnaś się farbować, rudy jest piękny :)

Gość jestem brunetką
a faceci w moim otoczeniu ciagle podkreslaja, ze rude najpiekniejsze :p a ten twoj to jakis wymoczek po prostu byl.