Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OKŁAMANA23

On mnie okłamał Co zrobic??

Polecane posty

Gość OKŁAMANA23

gadalam ze swoim facetem jakies 2 h temu przez telefon powiedział że idzie spac. rzeczywiscie wygladal na zmeczonego i sama zakonczylam rozmowe zeby poszedl spac, wyspał się w koncu jutro znow do pracy. Teraz pisalam chwile z jego bratem a ten mi powiedział że mój chłopak nie spi tylko je:( Czemu on mnie okłamał:(((((?? Czuje sie oszukana...bo ani nie dzwoni do mnie ze jednak nie spi ani nie pisze:( co ja mam robic?

buhahahahaha :D:D:D tak, zerwij z nim, bo Twoj facet sie zrobil glodny i musiał cos zjesc :) aha strzel mu liscia bo nie napisal Ci smsa ze je :)

Gość okrutnie ciekawska
zgadzam się z przedmówcą heheh Za takie kłamstwo kopa w dupę i wypad..

Gość OKŁAMANA23
ale czemu wy ze mnie żartujecie?? mi jest naprawdę przykro:( czuję się strasznie oszukana, mógł chociaz napisac kochanie jednak nie poszedlem spac ide sobie cos zjesc, a on nic;(

i Ty masz 23 lata? albo to przypadkowa liczba w Twoim nicku? zarty jakies:) zadzwon do niego i powiedz, ze ma spadac na drzewo, bo Cie oklamal :P

Robisz problem z niczego , dlatego każdy sobie żartuje , chłopak zrobil sie glody to poszedl zjeść a Ty wielką sensacje robisz , że oklamał ze coś tam .... a jak idzie srac to tez ma zadzwonic ?

Gość okrutnie ciekawska
a jak kupę robi w kibelku albo szczy to też ma ci mówić nie no jaja jakieś normalnie to są

Gość pytanie ....
o matko! dziecko, gość spał i zgłodniał to wstał i wsuwa, ma ci się spowiadać ze wszystkiego co robi? teraz jem, teraz spię, a teraz sr.., wyluzuj, za poważnie podchodzisz do nic nieznaczącego zdarzenia

Wydaje mi sie,że autorce chodzi o to,że czuje się oszukana bo myśli,że ją okłamał,żeby mieć spokój. Ok no,ale wyluzuj. Twój men chyba nie musi ci pisać kiedy je a kiedy idzie siku?

Gość dupa jasiu pierdzi stasiu
fajnie ma z tobą ten twoj chłoptaś:)

Gość OKŁAMANA23
ale wiecie on naprawde wygladal na zmeczonego.i to ja sama skonczylam rozmowę, aby mógł sobie isc wczesnie spac...odpocząc:) a tu co?nagle mu sie odechciało? i nie raczył mnie o tym powiadomic? pewnie już mnie nie kocha:(:(:(:(

Mój też miał iść spać a siedzi przed telewizorem, przed chwilą sprawdzałam i nakryłam go i doradżcie co mam zrobić?

lepiej zebys chlopaka nigdy na nocnym sikaniu nie zlapal bo nie wiem co wtedy bedzie... nie przeginaj!