Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo wiem lecz nie wszystko

WYPISUJEMY WSZYSTKIE BEZNADZIEJNE TEKSTY Z POLSKICH PIOSENEK

Polecane posty

Gość fijolkowa
koslawe? a czytalas ty keidys poezje? tez jest koslawa? :o to ze tekst jest prosty nie oznacza ze nie mozna uzywac specjalnie pewnych form :o

Gość hhkjajh
Paula to faktycznie kserokopia Górniakowej, jak pierwszy raz dane mi było usłyszeć jakąs tam jej piosenke w radio to byłam pewna że to Edzia śpiewa. Tekst Rozynka "Siłacz" jest ok, ale trzeba go rozumieć. Znowu doda ma piosenki raczej płytkie, ale łatwo wpadają w ucho bo mają fajne melodie ;) Gosia Andrzejewicz ma piosenki bezdennie głupie zreszta jak ona sama: "A oto kolejny telefon. Kto się do nas dodzwonił? Słuchamy.. Cześć, Chciałam zadedykować tę piosenkę mojemu nieśmiałemu chłopakowi. Dzięki. Aha... uuu... /x6 To, co Wam przedstawię, zdarzyło się naprawdę, Opowiem o.. Dane osobowe silnie strzeżone. Spotykałam Cię najczęściej w pubie za miastem, Tak chciałam, żebyś zauważył mnie. Ubierałam się sexy w ciuszki ciasne, Byś pocieszył trochę oczy swe. A Ty nie widziałeś mnie, (w ogóle nie widziałeś) Nie patrzyłeś na mnie wcale, (nieee...) Tylko piwo popijałeś, (tylko piwo, piwo) Wtedy chciałam krzyknąć: Hej! (dobra nie będę się drzeć) Ref. Jesteś dla mnie całym światem, Słoncem, wiatrem, wodą, latem. A gdy patrzę się na Ciebie, Czuję się jak w niebie. Zobaczyłam Cię kiedyś z moim chłopakiem, Więc podeszłam i przywitałam się. On powiedział: ”Cześć Perełko, siadaj z nami!” Ja do Ciebie czule uśmiechnęłam się. A Ty tego nie widziałeś, (w ogóle nie widziałeś) Nie patrzyłeś na mnie wcale, (nieee...) Tylko piwo popijałeś, (tylko piwo, piwo) Wtedy chciałam krzyknąć :Hej! Ref. Gdy siedzieliśmy w pubie sami, o tak. Tylko Ty i ja, Tylko Ty i ja. Już nie byłeś tak nieśmiały, o nie. Nigdy nie zapomnę jak spojrzałeś w oczy me I powiedziałeś do mnie słowa te, że: Śniadania nie jem, bo myślę o Tobie. Obiadu nie jem, bo myślę o Tobie. Kolacji nie jem, bo myślę o Tobie. A w nocy nie śpię, bo chce mi się jeść." Ryczę ze śmiechu jak to słyszę :D Wegrowskiej też nie trawie "Czteeeeeeeeeery Laaaaaataaaaaaaaa"

FIOLETOWY WIDELEC wygrał te zawody!! Zgadzam się z nim we wszystkim :D A Mała chinka powinna dostać jakąś nagrodę na najgłuposzą piosenkę świata , a nie wspomne o wykonaniu :D haha

Gość fijolkowa
paula to jeszcze z bogiem, ze ma glospodobny do gorniakowej, za to jej teksty powalaja, cojamniej na poziomie 15latkow :D

fiołkowa - Może nie jestem tak wrażliwa, by doszukiwac się tu poetyckiego stylu. Jakoś sobie z tym poradzę. Banalny tekst nie równa się zły, ale bywają też złe. Musisz żyć z tym, że ludzie mają odmienne zdanie i nie każdy pada na kolana przed twórczością tego zespołu...wyluzuj. Koniec offtopa.

Gość chmurka na niebieee
Co do zdania o poezji, popieram fijołkową. To, że tekst nie ma zaskakującego bogactwa porównań, to nie znaczy, że nie ma bardzo ważnego przesłania, które trzeba odszukać. Uważam, że do niektórych tekstów trzeba po prostu dojrzeć. :) Pozdrawiam!

Gość hhkjajh
Ich troje mnie rozwala :D Durna, ale lubię ją :D http://katzumi.wrzuta.pl/audio/4kZ6NlNk0Fl/ich_troje_-_kochac_kobiety Cześć Zośka, kocham cię jak nikt Za tobą w ogień poszedłbym Ty wiesz, że masz największy biust I jedne z najpiękniejszych ust Cześć Aśka, ile to już dni Na koniec świata wywiózłbym I noc za nocą w świetle dnia A potem zaraz jeszcze raz Co mamy robić, gdy macie nas gdzieś? Każdy z nas przysięgam tylko chce... Ref. Kochać kobiety Choć to bardzo trudna rzecz Kochać i wady i zalety Choć wad nie powinnyście mieć Kobietę stworzył dla nas Bóg Nie wiedząc, że ten niby cud Nas mężczyzn kusić będzie chciał To, czego pragnie będzie miał Każda z was tysiąc kiecek ma I butów w szafie trzysta par Perfum i kwiatów pełen dom Kto o was dba, kto dał wam to Choć Bóg za głowę się łapie to wie Że naprawdę warto kochać je Ref. Kochać kobiety Choć to bardzo trudna rzecz Kochać za rosół i kotlety I za zajebisty seks Kochać kobiety Choć to taka słaba płeć Kochać za pranie i sprzątanie Recytowane: - No, no, no, nie przeginaj Jacek, bo zaraz nam się dostanie - Oj tam, naprawdę to wygląda zupełnie inaczej, popatrz: "Co ja ci zrobiłem Jadwiniu Wróciłem z pracy, ugotowałem obiad Wyprałem, posprzątałem Oddałem pensję nawet!" "No no, i tak ma być Misiu, Rysiu" Panowie zacznę od początku Jadwiga, działam w babskim związku Walczę by każdy facet chciał Myć nogi tuż przed pójściem spać I czasem coś pozmywać chciał Do zsypu w święta znosił kosz Nie palił, nie pił, głowę mył Miał parę włosów, mi się śnił Bóg jest kobietą, i sam dobrze wie Jak od wieków, każdy facet, chce Ref. Kochać kobiety My jesteśmy takie ach Jesteśmy wprost idealne Każda z nas coś w sobie ma Kochać kobiety Każdy chciałby babkę mieć Wersalka, kimać i gazety Co wy w sobie macie, ej!? Facet to świnia Przynieś, podaj, odłóż, weź dłubiemy w swych limuzynach, W Fiatach 126 P Kochać kobiety To nie taka trudna rzecz Gorzej nie może być, a lepiej Bo każdy facet kochać je chce

Gość fijolkowa
nie padam na kolana przed tworczoscia akurat ale wpisywanie ich tekstow do takiego tematu (przy tysiacach piosenek miliony razy gorszych) jest nie na miejscu :o no ale moze jane nie slyszala zadnych gorszych :D

Gość hhkjajh
I jeszcze to: "Kupiłem czarny ciągnik, kupiłem czarny ciągnik, kupiłem czarny ciągnik, kupiłem czarny ciagnik, kupiłem czarny ciągnik, kupiłem czarny ciągnik, kupiłem czarny ciągnik!!!!! Zawsze chciałem mieć takie cos, własnie po to by wozić ja!!! Pojemność 2400, pojemność 2400, pojemność 2400, pojemność 2400, pojemność 2400, pojemność 2400, pojemność 2400....." itd

Przesłuchanie nawet tysiąca piosenek lepszych/gorszych to prawdopodobnie dla ciebie pułap jeszcze nieprzekroczony. Nie piszcie o żadnym dojrzewaniu do zrozumienia tego tekstu. Każdy ma inną wrazliwość i takie banały pseudoartystyczne nie przejdą u każdego. Bez obrazy, ale taka jest prawda. Każdy ma prawo do swojej opinii, szkoda że tego nie rozumiecie i offtopujecie zmuszając mnie tym samym do odpowiedzi. Załóżcie sobie może osobny temat i tam się egzaltujcie. Blendersi mieli takie kwiatki, pamiętacie "Owcę"? Niepokojący tytuł i teledysk Albo "włos to włos na szyi lubię go" jakoś tak... no ale tam o takie "cuda" chodziło otwarcie.

Gość mał_żonka
Są zespoły jak Blenders czy Big cyc, które mają teksty głupie z założenia, a tym samym śmieszne. Ale moim zdaniem żenujące jest gdy ktoś myśli, że śpiewa coś ważnego, wzruszającego, życiowego, a wychodzi z tego kupa.

beznadziejne teksty ma doda: więc nie daj sięęęęęęęęęęęęę uśmiechnij sięęęęęęęęęęęęęę i drugi nie daj się, udzie niech swoje myśą nie daj się z diabem do piekla wyala... masakra

Gość małaLady24
ten krążek złoty krążek...blee

Gość małaLady24
a najgorsze piosenki to ma rihanna umberella=parasolka hahaha

Gość wiertara II
♫♫♫"A teraz chodz tu do mnie♫♫♫ wypnij sie swobodnie" ♫♫♫

Gość dominika1986
szmaragdy i diamęty :) jakiegoś zespołu disco polo, diamęty :D

Echo - Długopisy :classic_cool: Pewnego dnia Echo robi sobie sesje Pełną rymów,dymu,płynu tego co najlepsze Wiedz że klimat wszędzie był taki że jeszcze Brakowało tego by przesiąkło nim powietrze Ostatecznie wiersze poszły w eter wreszcie Królewskie chce chętnie, mam jeszcze miejsce A może konkretnie coś napiszemy w końcu I jaśniej niż pierdolone plamy na słońcu Mamy pewne plany czystsze niż woda Arctic Wszystko czego trzeba to Plusz i biel kartki Mamy mnóstwo kartki w kratkę poprostu każdy...Masz jak chcesz to weź więcej Jasne że chce wezme bo myśli mam trafne Fajnie właśnie Pudrel pisanie zacznie Poczekaj poczekaj mamy chujowe mazaki Ref.Dlaczego nie ma długopisów Nigdzie nie ma długopisów nie ma nie ma nie ma nie ma Może są w którymś koszyku Albo w jednym z piórników nie ma nie ma nie ma nie ma Nie ma markerów malografów nawet nie ma bicków Koniec nie ma nie ma amen Dlaczego tu nie ma do cholery żadnego długopisu Wyprowadź nas z tego kryzysu To pierdolona ciężka opcja tak jak w Misiu Gdy w pokrowcu pełno plików pod filisu Nędzny podstęp jak hydro zagadka Wejdź tam tam i poszukaj w szafkach Już mam mam nie to tylko zwinięta kartka Wpasowało się jak stringi w pośladkch Jak wiśnie w czekoladkach ukryte jak pułapka Towar poszukiwany jak gorąca mulatka Gdyby chociaż mieć wkład a napisałbym raz dwa A nie ma nawet zasranego flamastra Ref.Dlaczego nie ma długopisów Nigdzie nie ma długopisów nie ma nie ma nie ma nie ma Może są w którymś koszyku Albo w jednym z piórników nie ma nie ma nie ma nie ma Nie ma markerów malografów nawet nie ma bicków Koniec nie ma nie ma amen Otwieram patrze nie ma żadnej rzeczy by zapisać kartke Latam dookoła szukam w pokojach wyglądam jak idiota Patrząc po kątach a niby skąd tam ma leżeć ot tak Cokolwiek uniose w dłonie a tu nic Cały tekst w głowie a szlag trafił długopis Lecz nagle staje wzrok zaczepiam Tam leży coś za czym godziny biegam Czy to fatamorgana czy za dużo szampana A tam leży cała szafa pisakami zapchana ok no co Ty gadasz musi Ci się wydawać Gdybym miał flamas napisałbym rymy na ścianach Może gdzieś leży niedojebana montana Nie myśl o genach co innego robimy teraz Wiem jak wygrzebać się z tego że długopisów nie ma Mały dyktafonik Sony przypominam sobie Gdzie mam nie wiem co jest grane ale na pewno coś daje Zaraz wobec czego sprawdzmy ale Ref.Dlaczego nie ma długopisów Nigdzie nie ma długopisów nie ma nie ma Może są w którymś koszyku Albo w jednym z piórników nie ma nie ma Nie ma markerów malografów nawet nie ma bicków Koniec nie ma nie ma amen http://www.youtube.com/watch?v=liiMALJhjBg ambitne w chooj :classic_cool:

Gość kobietki
moja czolowka: - kaja p. i jej chinka czikulinka - gosia andrzejewicz - szymon wydra - kombi :P

Gość buuuuuuuuuuu
jakie kurwa echo ;/ chyba ELDO. ale i tak jest zjebany

Kojarze stara piosenkę z nutyu disco polo ;)jak koleś spiewał o swojej dziewczynie bardzo niepochlebnie w stylu ze ma krzywe nogi ,zęby mocno sie maluje\'\'moja dziewnczyna nanannan krzywe nogi ma ,bardzo fajna jest/.../ za mocno maluje się \" masakra jaka zenada. Jesli ten ktoś miał podówczas jakąś laskę to na jej miejscu chyba bym go z liścia potraktowała--Jak cos mi sie przypomni dopisze

Gość ja zszokowana jestem panią ewą
bem co ona wymyslila :O Wysyłam sms. Literka po literce To moje SOS w skrócie ja i moje serce x2 Wysyłam sms może spotkamy wreszcie się. Codzień staje coś na drodze spotkać Ciebie mogę tylko przez Twój sms. Może jutro o tej porze wreszcie nam pomoże losu gest nie sms. 160 nie więcej znaków i jak mam całe uczucie przesłać w tym pośpiechu? tą panią stac na cos lepszego

Gość Upalona upałem
Milano - "choć prawda boli mnie" *** Co Ty mi dasz? Niczego nie żałuj. Kawałek dnia, krótki podaruj. Co Ty mi dasz? Nie zwlekaj z tym więcej. Czego mi brak? Proszę o więcej... Ref.: Choć prawda boli mnie, ja wierzę, że że nie opuścisz mnie nie żegnając się. Już moje myśli zabijają mnie; Czy to jest prawda, czy też nie... Podaruj mi dzień, przy Tobie być pragnę! Nie odrzucaj mnie; ja z Tobą być chcę! Czy to zły sen: odchodzisz tak nagle.. Zostawiasz mnie i znikasz jak cień... Ref.: Choć prawda boli mnie, ja wierzę, że że nie opuścisz mnie nie żegnając się. Już moje myśli zabijają mnie; Czy to jest prawda, czy też nie... *** Już moje myśli zabijają mnie... a śmiech jeszcze bardziej ;-D

A może być po angielsku? I’m on the Video Like Oh Oh Oooh. Radio, the Radio, I’m on the Video Like Oh Oh Oooh. To mnie powala, zawsze przełączam na coś innego.

Gość Zfrustrowana..................
Najgłupszy tekst z piosenki ? Durna techniawa i słowa : "normalnie centralnie kamieniem go bez kitu ,normalnie centralnie kamieniem go bez kitu ,normalnie centralnie kamieniem go bez kitu..." I tak w kółko co 5 sekund przez 4 minuty trwania piosenki :/ myślałam ,że przegryzę sobie tętnice...

Gość szoku szoku
Bania u Cygana, Bania u Cygana, hey! Bania u Cygana do rana! Hoooo! Bania u Cygana, Bania u Cygana, hey! Bania u Cygana do rana! Hoooo! Bania aż do rana, hey! rana, hey! rana, hey! Bania u Cygana do rana, hoooo! Bania aż do rana, hey! rana, hey! rana, hey! Bania u Cygana do rana, hoooo! Uno, dos, tres, quattro... One, two three... :D