Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość re-ka-fe

Czy Wasi faceci są zadbani?

Polecane posty

Gość re-ka-fe

Mój wygląda dobrze tylko wtedy kiedy się gdzieś wybiera w interesach.

Mój zawsze wygląda idealnie! Zawsze uprasowany( prasuje lepiej niż ja ! ) zawsze pachnący, czyste dłonie. Idealnie.

Gość to go zmien
durny temat

Gość wiewiórkaaaa
moj nie dba o siebie w ogole :( czasami przed wyjsciem gdzies pyta sie mnie : golić się? a ja mam ochote wtedy go zabic... co za pytanie? no nie musisz. mozesz isc jak lump..... mimo to chyba go kocham...

Gość takakobitkamala
no musze powiedzie c zxe moj wyglada zawsze dobrze przyklada do ytego wage, nie wyjdzie do sklepu po bulki, jesli nie wezmie prysznica, nie uzyje perfum itd., czy jedziemy na weekend, czy na ryby, to jest zawsze czysty pachnacy, ma czysciutke wyprasowne ubranie(akurat co do prasowania to moja zasluga), jak idzie z kolegami w plener na jakies piwkowanie, tez musi byc czysciutki sfeterek lub koszula, takze ogolnie jest bardz czystym facetem,

Gość gruszkakula
Raczej tak, choć nie wiem dokładnie co masz na myśli. Nie chodzi na solarkę, nie smaruje się balsamami, nie chodzi na manicure, nie goli się pod pachami ani nie depiluje klaty. Ma krótko obcięte włosy, które myje codziennie albo prawie codziennie, dba o zęby (choć z natury niestety ma niezbyt ładne), goli się (jak do pracy chodzi to codziennie, na urlopie rzadziej, ale niespecjalnie mi to przeszkadza). Obcina krótko paznokcie i ma czyste, stosuje antyperspirant, wodę kolońską, często balsam po goleniu, bo ma dość skłonną do podrażnień cerę. Ubiera się swobodnie, ale nie niechlujnie. Nie wiem, czy o to chodziło:-p Według mnie jest zadbany.

Gość pomoc drogowa
Dla mnie zadbany to taki pachnący świeżością:)

Gość jhkjhkjhkjh
O BOSZE JAK MOZNA SIE NIE GOLIC POD PACHAMI PRZECIEZ TO OBRZYDLIWE FUUUJ

moj tak - zawsze czysty, pachnacy, ulozona fryzurka czasem tylko z lekkim zarostem ale do twarzy mu z nim

Gość 1234567....
jhkjhkjhkjh......ja tam lubię jak facet jest facet a nie malowana lala...tak szczerze to nie spotkałam jeszcze faceta który depiluje się pod pachami dla mnie zadbany facet to taki który dba o higienę i ładnie pachnie

Mój to prawdziwy picuś :D Dba o siebie, chodzi codziennie na siłownię, dba o fryzurę, regularnie chodzi do fryzjera, kupuje sobie modne ciuchy. Ma nawet osobny krem na dzień i na noc :P No ale z wyglądu jest bardzo męski :)

Gość vvvvv
lily, twój facet to kryptogej

Gość re-ka-fe
Nie mam na myśli malowanej lali, tylko faceta który kiedy widzi plamę na koszuli to ją zmienia. I taki który wie, że po całym dniu bierze się prysznic wieczorem, a nie włazi od razu do łóżka

Gość re-ka-fe
mój nie ćwiczy i wiem, że na starość wyrośnie mu wielki brzuch :( na razie jest szczupły, ogólnie w jego rodzinie faceci są szczupli ale z wystającymi brzuchami

Gość vvvvv
krem na dzień i na noc? daj spokój - to gej :D

Gość 1234567....
re-ka-fe.....o takich rzeczach to ja nawet nie piszę bo to jest norma

Gość romans histeryczny
dba o siebie, nie przesadnie, bo pracuje po dziesięć godzin, ale nie włazi mi do łóżka brudny i spocony, myje łeb codziennie, zęby szoruje dwa razy na dzień, płucze buzię płynami, goli się i zawsze ładnie pachnie. mnie to wystarczy, nie potrzebuję faceta, który dłużej się pindrzy ode mnie :P

Gość hiahahihahaha
1234567.... -> rozumiem ze to byl zart ze nie spotkalas faceta ktory sie goli pod pachami

Napewno nie :D Myślisz że całe linie kremów dla mężczyzn są tylko dla gejów? Nie opłaciłaby się produkcja :P I nie możesz stwierdzać że jest gejem, bo go nie znasz. Nie widziałeś.... Nikt by go nigdy gejem nie nazwał...Geje się tak nie zachowują

Gość 1234567....
hiahahihahaha.....nie to nie był żart może dlatego że jestem już dorosłą osobą a nie nastolatką i raczej obracam się w kręgach dojrzałych facetów

Gość durnapiosenka
Lily Twój facet ma na pewno jakąś zdźirę na boku. :)hahaaaa

Gość hiahahihahaha
1234567.... -> masz racje widocznie poruszamy sie w innych sferach :) , tak apropo jestem juz starsza osoba i mam starsze towarzystwo ale widac z innych sfer

zadbany :) :D zawsze pachnacy, swietnie wyglada, bierze prysznic po pracy, czasami sie nie goli po pare dni bo mu sie nie chce ale mi sie to strasznie podoba :D kiedys mu nie pozwolilam sie ogolic przez tydzien heh a o biale buty dba bardziej niz ja, wstyd sie przyznac ale taka prawda :D

Gość vvvvv
durnapiosenka ,raczej jakiegos zdzira :P

Tego to nie wiem :D Nie zasiewaj we mnie ziarna niepewności :P

Gość durnapiosenka
zgadza się :) A są rzeczy których lepiej nie wiedzieć....