Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość re-ka-fe

Czy Wasi faceci są zadbani?

Polecane posty

vvvvv mój facet z wyglądu jest bardzo przystojny ale z zachowania to prawdziwy facet. Typ niegrzecznego chłopca, sama się go czasem bałam... A to dbanie o siebie to jego normalny zwyczaj. Bo przed poznaniem mnie to był niezly podrywacz :P I się laski do niego kleiły. Dlatego z początku nie chciałam z nim chodzić

Gość kikosik
Lily* -> a gdzie z nim nie chcialas chodzic

a gdzie z nim nie chcialas chodzic Nigdzie i wszędzie, nawet wyjść na lody, żeby mnie nie zbałamucił :D

Gość durnapiosenka
Lily sprawdź w szufladzie czy Twój facet nie ma czasem magazynów dla g.... . Kobieta w takim przypadku może być tylko jako kamuflarz..

Gość kikosik
chodziliscie gdzies robic lody, a nie lepiej w domu

no ja nie wiem, czy temat jest taki oczywisty... po pierwsze, ja również nie spotkałam faceta, który goli się pod pachami, cóż widać należę do plebsu i nie obracam się w \"elicie\"... mój facet jest zadbany, pod tym względem, że dba o szeroko pojętą higienę, nosi czyste ubrania i czasem nawet posmaruje się balsamem:) nie goli się codziennie, ale mnie to nie przeszkadza, wolę, dy ma lekki zarost. Z kolei mój kumpel chodzi czasem kilka dni w tym samym, rzadko zmienia bieliznę i sika do butelki jak nie chce mu się odłazić od kompa...a dziewczynę ma! (wiem to wszystko, bo to mój współlokator:D) tak więc nie jest takie oczywiste, że facet, który ma dziewczynę jest zadbany..

Gość facecikkj
hej dziewczyny jak to Wasi faceci nie gola sie pod pachami przeciez te kudly sa obrzydliwe, feeeee, jakbym sie nie ogolil to bym sie brzydzil sam siebie ojejku jekju

Gość gruszkakula
Większość moich znajomych mężczyzn nie goli się pod pachami i nie widzę w tym nic obrzydliwego. To męskie. Pod warunkiem, że dba o higienę i nie śmierdzi na kilometr potem, to jest to w porządku. Wygolony facet wydaje mi się lalusiowaty.

Gość gruszkakula
Mąż ma dosyć skąpe owłosienie pod pachami (należy ogólnie do tych mniej owłosionych, na klacie też ma mało) i ja uważam jego włosy pod pachami za seksowne i męskie. Brzydziłabym się wygolonych.

Gość 1234567....
hiahahihahaha......a co masz na myśli z tymi innymi sferami ? bo ja odebrałam to tak że ja i mężczyźni z mojego otoczenia jesteśmy jacyś gorsi ?....że nie dbamy o siebie i swoją higienę ....czy o higienie faceta świadczy to czy się goli pod pachami czy nie ?

Gość gruszkakula
1234567, najwyraźniej jesteśmy gorsi. Również dowiedziałam się kiedyś, że jestem gorsza, bo nie golę na łyso wzgórka łonowego, a tylko strefę bikini... Co za bzdury, aż nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Gość hiahahihahaha
1234567.... -> jestes inteligentna kobieta to dopowiedz sobie samam co mi chodzilo, a golenie sie pod pachami jest podstawa higieny tak u kobiet jak i u facetów

Gość SPECILAAAA KOLKIJA
MOj facet niezabardzo dba o siebie.Owszem codziennie sie kapie czy to w wannie czy bierze prysznic.Zeby tez myje.Goli sie pod pachami.Ale jesli chodzi o ubior to jest niechluj.Ma tylko 1 koszulke i jeden sweter i ciagle w nim chodzi.Czesto ma brudne spodnie.Rzadko uzywa perfum.I tutaj jest problem.I niewiem jak mam to zmienic????????????????????On woli wydac kase na samochod, ciagle cos do niego kupuje niz kupic sobie jakiegos ciucha.Akurat my nie mieszkamy razem.Bo gdybysmy mieszkali wzielabym sie za niego.Mozna to jakoas zmienic.????????????????HELp

Gość gruszkakula
Podstawą higieny to jest mycie się.

właśnie, faceci dbający o higienę a mający włosy pod pachami nie śmierdzą! co wygolony nie śmierdzi jak się spoci i nie myje przez dwa dni? a takie metroseksualne typy mnie przerażają....

Gość kiccccicicicci
jasne .... moj potrafi barc kilka razy dziennie prysznic :) goli sie pod pachami i na dole (ale nie na zero tam na dole zeby nie swedzialo ) no i sika nawet na siedzaco bo mu kazalam bo niechce sikow na okolo kibla !! ale niechodzi na solke - bron boze :) geja to ja niechce ale najlepiej jest czasem jak uklada wlosy w kiblu przed lustrem i krzyczy ... "o moj boze co to za przystojniak wkradl sie do mojego domu.... och nie to ja :) " tekst z Jonego bravo

Gość takietamcuś
Mogły byście napisać (co niektóre oczywiście)- mój facet się goli tu i tam.. i lubi jak go pociskają od tyłu.Wiem że jest wtedy zadbany i bardzo mnie to kręci.

Gość gruszkakula
kiccccicicicci--> dziwne to co piszesz. Mój sika na stojąco i nigdy nie jest polane dookoła kibla.

Gość bziubziu
dziewczyna jest inteligentna i nie chciala nazwac tego po imieniu to ja to zrobie za nia jestesci z innych sfer bo po prostu jestescie brudasy, jeszcze powiedzcie wy kobiety ze tez sie nie golicie pod pachami, kudly pd pacha sa tak obrzydliwe , ze obrzydzaja kazdego normalnego czlowieka, ja nie jestem taka inteligentna jak ona i nazywam wszystko po imieniu

Gość hehehehehehehehehheheheheheheh
chodzmy strzachał dwa tygodnie i tak kropla spadnie w spodnie

Gość takietamcuś
kiccccicicicci kazałąś mu sikać na siedząco wiec zrobiłaś z niego ciote pewnie lejesz go jeszcze pejczem po jajach

Gość kiccccicicicci
ehhh... dziewczyny czasem facetom zdarza sie nie trafic w kibel :) heheeh ale powaznie ..zawsze jakies kropelki leca obok wiec ja wole zapobiegac ... niech sika niezaszkodzi mu to ...

Gość hehehehehehehehehheheheheheheh

Gość gruszkakula
Ujmę to tak, kobieca pacha nieogolona wygląda nieciekawie, a wiesz dlaczego? Bo włosy są oznaką obecności w organizmie testosteronu. Kobiecie z tym hormonem nie bardzo do twarzy, za to u faceta wizualne potwierdzenie obecności testosteronu nasuwa podejrzenie, że wszystko z nim hormonalnie w porządku. Włosy na ciele samca to znak dla podświadomości samicy, że jest on płodny. Tak samo jak dla samców nasze zaokrąglone biodra i piersi.

Głupoty gadacie. Myśłicie że Brad Pitt czy D.Beckham nie używają kremów? Botoksu? I jakoś gejami ich nikt nie nazywa. W dzisiejszych czasów prawdziwi mężczyźni nie boją się korzystać z kosmetyków. Sa wtedy bardziej przystojni.

Gość bziubziu
Lubię lizać murzyńskie krocza.

Gość kiccccicicicci
nie... ja mam tylko 160 a on 180 i 105kg wagi ... ciota na pewno nie jest i szczerze to nawet na niego nie krzycze bo wiem ze by sie pozadnie wydarl na mnie wtedy .... po prostu do spraw higieny sie zgadzamy ....on jest bardzo za tym i jego szwagier tez tak robi wiec sie zgodzil ... mowi ze wygodnie i pisiolka se wyciera zawsze :)