Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość re-ka-fe

Czy Wasi faceci są zadbani?

Polecane posty

Gość takie tam..
takie tam..duperele

Gość re-ka-fe
mój facet używa kremu,kremu na zmarszczki, kremu pod oczy, peelingu, od czasu do czasu jakąś maseczkę Ogólnie dba o twarz, ale nie dba o swój wizerunek i pozostałe części ciała :/

Gość eeeep
Jak zaczyna za bardzo dbać o siebie - niedobrze ... Znaczy to bowiem zwykle, że któraś z przelotnych kochanek stała się kandydatką na kolejna żonę ...

Gość re-ka-fe
przynajmniej będę wiedziała kiedy mój facet znajdzie sobie kochankę :D jedyna rzecz pozytywna:)

Gość nojuzkurwaniemoge
eeeep -> pierdolisz jak potluczona, jak facet dba o siebie bardzo tzn. , ze ma kochanke to lepiej aby byl brudasem smierdzacym, moj dba bardzo o siebie i kochanki nie ma, pewnie przeciez lepiej miec w domu smierdziela to wtedy wiadomo ze kochanki nie ma ale pierdolenie

moj nie chodzi do fryzjera bo sam sie goli na 0 a czasami pare mmniam :D re-ka-fe co do dloni to co z jego dlońmi jest nie tak? ma brud za paznokciami? to sie kazdemu zdarza!

Gość re-ka-fe
brud jeszcze przeboleje popękane, brzydkie, szorstkie dłonie, nie jest to problem dermatologiczny, tylko wynik niedbalstwa

to mu wytlumacz ze o dlonie tez trzbeba dbac tak samo jak o twarz :) kup mu jakis kremik a nawet sama posmaruj mu dlonie moze zauwazy ze to dobre dla niego

Gość re-ka-fe
on ma kremy warte majątek, sęk w tym, że ich nie używa, tzn. jak mu się przypomni

Gość kiciaas
ja pierdole o czym Wy mowicie jak facet moze miec brud za paznokciami i mowicie ze to przeblejecie, jak tu czytam to mam w domu skarba i pedanta a myslalam ze to norma i kazdy facet taki jest

no sorry ale jak ktos pracuje fizycznie to czasami nie ma sily czy tez mozliwosci od razu sie umyc, mysl troche...

Gość vdfvdffvvd
krem jak krem, wydaje mi sie ze w dzisiejszych czasach ponad 50% panow uzywa roznego roadzaju kremow pielegnacyjnych, moj np lubi jak robie sobie maseczke i jemu tez nakladam , nie zawsze, ale raz na jakis czas, na codzien uzywa kremu pod oczy loreal dla męzczyzn, i krem nawilzający na dzien, moj mąz bardzo dba o swoj brzuszek i nie dopuszcza zadnego tluszczyku, jezeli przytyje 2 kg, to zaczyna cwiczenia, bieganie itp, dla kondycji raz w tygodniu gra w pilkę nożną, w sumie chyba dlatego wyglada na 26 a nie 32, i malolaty sie za nim obracaja:D porownujac mnie do niego ja to wieloryb:D

Gość eyoeyo
zadbany :)