Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość re-ka-fe

Czy Wasi faceci są zadbani?

Polecane posty

Gość 1234567....
no cóż widzę że nie ma sensu dalej pisać w tym temacie skoro ktoś zarzuca mi brak inteligencji i wyzywa mnie od brudasów tylko dlatego że mój facet i jego znajomi nie golą się pod pachami to z lekka żałosne uważam że podstawą zadbania jest przede wszystkim mycie a czy ktoś goli się pod pachami czy na dole to jego indywidualna sprawa

Gość gruszkakula
1234567...--> zgadzam się w całej rozciągłości.

Gość kiccccicicicci
no i kremik tez uzywa ...kupie mu taki przeciwzmarszkowy ...hehehe i paznokietki czyste i zawsze obciete ... dba chlop dba o siebie .,,bo brudne pazury to cos okropnego

Gość omatkohahaha
gruszkakula -> włosy na ciele faceta (szczególnie po pachami ) to oznaka ze jest smierdzacym brudasem

Gość gruszkakula
Pod warunkiem, że faktycznie śmierdzi. Moi koledzy nie śmierdzą, mąż też nie. Bo się myje dwa razy dziennie i używa antyperspirantu. Jeśli mimo to jest śmierdzącym brudasem według Ciebie, to bardzo Ci współczuję.

Gość kiccccicicicci
prawda to jest sprawa indiwidualna ... jak ktos lubi to ma wlosy i tyle ... moj mowi ze mu teraz o wiele wygodniej bez wlosow i mu nie smierdzi tak jak kiedys ..

Gość monkaaa
Lily masz rację.Są kosmetyki męskie których używają normalni hetero. Mnie jednak nie interesuje czy faceci innych dziewczyn czy kobiet gola się czy kremują.Dla mnie facet musi być zadbany.A czy podgolony czy też nie to kwestia gustu....

A mi bez różnicy czy facet goliłby włosy czy nie... Jeśli się bardzo poci i jest tam zarośnięty to raczej lepiej jakby się tam ogolił...

Gość 1234567....
gruszkakula.....nie widzisz że nie ma sensu dalej dyskutować ....podstawą każdej dyskusji jest wypowiadanie swojego zdania ale i poszanowania zdania i przekonań innych a tutaj jak widzisz daleko do tego ja lubię jak facet jest facet z włosami na klacie i pod pachami i zdania nie zmienię ważne żeby był pachnący i umyty a jak komuś to nie pasuje trudno niech sobie wyzywa mnie od brudasa już mi to zwisa dzięki za poparcie :)

Gość laleczkamalak
feee owlosione brudasy i sierdziele

Gość cafe..............
uwazam ze facet z owlosiona klata jest bardzo meski! facet powinien byc facetem a nie stac przed lustrem dluzej niz kobieta..... a to ze nie goli sie pod pachami nie oznacza ze jest brudasem i smierdzi.....

przecez włosy ( lub ich brak) nie odpowiadaja ze to, ze facet smierdzi lub nie! ja tez nie znam zbyt wielu panów , którzy sie gola pod pachami a nie sa śmierdzielami :D jezeli ktos sie poci a nie myje no to smierdzi i juz bez wzgledu na owlosienie.

Gość mp42
A ja lubie cipy w sylu disco80' :)

nie robcie z facetow gejow ani brudasow!! w dzisiejszych czasach faceci bardziej dbaja o siebie uzywaja kremow, depiluja sie itp nie mozna im tego zabronic, co jest zlego w kremie do twarzy? faceci maja tez wrazliwa skore i w momencie gdy jest sucha moga a nawet powinni uzyc kremu. Moj uzywa i mnie sie to podoba czemu ma chodzic z zasuszona skora? to dopiero nieestetycznie wyglada a co do tego golenia to indywidualna sprawa! ja mialam faceta ktory sie golil pod pachami a obecny sie nie goli i nie robie afery, gdy jest sie ogolonym pod pachami a zdarzy sie np spocić w upal a nie ma sie mozliwosci wykąpać to wtedy nie czuc tak intensywnie zapachu potu, nawet dla zwyklej higieny warto sie ogolic a nie od razu oskarzac o bycie gejem, jak kto woli moim zdaniem golenie pach u faceta to nic zlego mysle ze takie zasciankowe brednie wypisuja zazdrosne dziewczyny ktorych faceci nie dbaja o siebie

Gość laleczkamalak
ale tym owłosionym musi jebac z pod skrzydełka

Gość laleczkamalak
Lubię chędożyć wycacane kutasy swoich sąsiadów!!!

Gość gruszkakula
1234567--> Masz rację. Szkoda zdrowia;-)

Gość re-ka-fe
Wiecie, jestem zdziwiona bo czytam praktycznie o przypadkach zupełnie innych niż mój :)

Gość takie tam..
no pewnie,że mój facet jest zadbany;-) potrafi się dobrze ubrać:-) nie wyobrażam sobie,żeby było inaczej;-) ja sam dbam o sibie więc i tego oczekuje od mojego partnera;-)

Gość takie tam..
tak włosy na ciele sa obrzydliwe, używa kremów regularnie chodzi do fryzjera ale przy tym jest męski czyli nie metro sexualny:-) uff na szczęście:-)

Gość takie tam..
Jestem cita a na jesień biorę z Juzkiem ślub w Holandii :) Będziemy starali się o dziecko.... w sposób naturalnie naturalny!!!

Gość kolezankiii
czy to mile jak facet sie z Wami kocha dotkniecie jego pachy a tam mokro, robicie mu loda a tam kudły Wam do buzi wcchodza przeciez to obrzydliwe jak facet ma wlosy po pacha (to juz nie dopuszczalne w cywilizowanym swiecie), rowniez jestem za ty aby facet byl ogolony w strefach intymnych to takie milusie

Mój to przegina!!! ile można się prysznicować, potrafi nawet z 6 razy dziennie. Masakra:) Choć - wole takiego myjusia niż nie myjusia:) Ale i tak stanowczo uważam, że to przesada:) Pozdrawiam wszystkich prysznicowców:)

Gość takie tam..
SPECILAAAA KOLKIJA : weź go zabierz do sklepu i sama go ubierz, jak on nie potrafi;-) nie ma innego wyjścia zrób mu taki suprise na spędzenie popłudnia:-) niebędzie miał wyjścia;-) a tak wogóle to niektórzy juz tak mają.Moja koleznak sama ma taki okaz w domu,mimo że mają pieniądze on dba tylko o nia a sam chodzi jak dziad..

Gość kolezankiii
Mój piesek nie ma bardzo obrośniętej szminy więc jak mu robie loda nie czuję sierści w paszczy!!!

Gość gruszkakula
kolezankii--> ale jak się z nim kocham i dotykam jego pachy to tam nigdy nie jest mokro. No, chyba że upał 35 w cieniu, ale wtedy i ogolony będzie mokry.

Gość re-ka-fe
Dirty__ mojego faceta na pewno nie można nazwać wypachnionym :D żałuję bardzo, że nie dba jak należy o dłonie....wcześniej uwielbiałam dłonie swoich poprzednich partnerów, coś jakby afrodyzjak, teraz zupełnie nie mogę tego powiedzieć:(