Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

strasznie boli po rozstaniu nie wytrzymam tego bólu.pomocy

Polecane posty

Gość hm.... szczerze
nie ponizaj sie to zwykla suka ma cie gdzies dla niej liczyla sie tylko kasa, samochod po 7 miesiacach zwiazku???!! to nie jest normalne nie ma szans na normalna milosc jesli nawet do Ciebie bedzie chciala wrocic to tylko dla kasy .. szanuj sie!! napewno jestes FACETEM?? bo FACET Z KLASA by taka szmate zostawil w cholere, zwlaszcza po tym ze chce byc z Twoim kolega!! miej honor jak FACET!!!!!

Gość O Rany..
Tego kwiatu pół światu.. Jasne, że Teraz w to Nie Wierzysz.. Ale za parę miesięcy.. Spotkasz fajną , miłą dziewczynę , która Ci się najpierw spodoba, a potem poczujesz coś więcej i.. zapomnisz o tamtej. A za rok będziesz myślał: Co ja w tamtej mogłem widzieć, idiota.. :D ..Powodzenia.. :D ..Wróżka Wieprzowa Nóżka :P

Gość hakunamatataaaaa
a co w niej było/jest takiego, ze az tak za nia szalales??dziewczyna ewidentnie na kase leciala i byles za dobry. stac Cie na lepsza dziewczyne i mądrzejszą...powodzenia

była bardzo inteligetna i sztrasznie dobra w łózku a za piekna to ona nie byla wrecz przeciwnie

Gość Titeppa
i jak się sprawy mają? Macie ze sobą jakiś kontakt?

jest na wakacjach gdy pojechalem do niej zadzwonilem z innego numeru odebrala powiedzialem ze jestem i ze chce porozmawiac to ona powiedziala ze spi a poznie juz wylaczyla telefon. Jechalem 16 godzin w dwie strony zeby pojawic sie tam na godzine

Gość poka linka gdzie te nogi
hhehehe nie matw sie - znajdziesz inną - np. mnie ??? :PPPP

to nie tak ze mysle rozporkiem poprostu pociagalo mnie to bardzo czy to w tym cos zlego

nieeee to nic złego - ja tez byłam z facetem bo był doby w łóżku i tylko tgo żałowałam po rozstaniu :D

Gość lisiczka 1290
no wlasnie...czy tylko seks was trzymal razem? co to za laska ktora robi awanture, ze jej chcesz kupic tanszy samochod niz ona chce????? typowa materialstka!!! i puszczalska skoro cie robi w bola z twoim kumplem, daj kolego na luz, wiadomo ciezko teraz ale jak sam widzisz z komentarzy kazdy ja krytykuje..a ty jestes slepy

oj tak - niekiedy bardzo ....

Gość madlejane
czy ty nie widzisz ,ze ona leciala na twoja kase a nie na ciebie -zeby spowodu samochodu bo chciala drozszy zrobic taka awanture wrecz wymodz na tobie auto ,tak pojedz do niej kup jej auto zaloze sie ze wskoczy ci w ramiona -tylko ciekawe na jak dlugo...

Gość madlejane
mam podbnego faceta do ciebie w ogien by za mna skoczyl ,a ja jestem dla niego jedza ,zadko mowie mu ze go kocham przytulam ..ehhh tacy jak ty powinni trafiac na inne babki

Gość Kurde balansss
Naucz się pisać zgonie z zasadami ortografii i gramatyki, bo ten Twój post pierwszy jest niemożliwy do przeczytania. Znaków interpunkcyjnych się w szkole nie uczyłeś?

Gość xxxxxxxxbiudvbgizovc
niestety trudno w milosci o honor zwlaszcza osobie ktora kocha bradizje :( a Ty tam u gory jak mas ztakie problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu to masz jakies problemy ze soba ja tam zrozumialam co autor mial na mysli pomimo błedow;p tu pisza ludzie z problemami a nie jacych polonisci pedantyczni czy jak to tam nazwac hahaha sajonara

*BARDZIEJ :D

z reszta mam wrazenie ze co niektorzy na kafe to wchodza tylko na tematy po to by sprawdzac błędy bo nic nie poradza a poprawiaja tylko pieprzone błędy!

Po przyjezdzie z wakaci jeszcze z nim krecila spotkala sie ze mna rowniez chcialem jej wybaczyc zeby byc z nia znowu sporo rozmawialismy.Powiedziala ze pozegnala go z kretesem . Minelo dwa dni a ona poleciala znowu do niego i jeszcze wszystko jemu powiedziala a pewne tematy mialy pozostac miedzy nami a ona sie mu wygadala .Gdy siedzielismy w nocy w samochodzie zadzwonil do niej telefon twierdzila ze to mama dzwoni a tu przez pomylke wlaczyla glosnomówiący i to byl znowu on .Dzwonil jeszcze raz do niej w nocy powiedziala ze wrocila do mnie od tej pory nie dzwoni zostawia mi swoj telefon .Minal tydzien a ona mnie nadal prosi,blaga,placze, Mowi mi ze sie w tym wszystkim pogubila zebym dal jej szanse.Juz sam nie wiem co mam zrobic

Gość misisipi
daj jej szansę! kupisz droższe auto, przepiszesz na nią dom, dasz pieniądze na konto i zwieje Ci z kolejnym "kolegą"... :( przykre... to już nie naiwność tylko głupota... rozumiem, że miłość jest ślepa, ale nie można pozwolić na to żeby ktoś robił coś takiego jak ona! dla mnie to jest obrzydliwe i okropne:(

Gość POZORY MYLĄ
Piotrze domyslam się że jest trudno..........:( Tylko czy jest sens to naprawiać. Zawsze pozostanie między wami to co było złego i trudno Ci będzie jej zaufać. Poprostu potrzeba czasu żeby zapomieć i może lepiej jak się rozstaniecie. Takie powroty nie mają sensu- przez 5 lat wracałam do exa i nic dobrego z tego nie wyszło

Gość Drogi Piotrze
Daj sobie spokój...Wiem, jak cierpisz i wiem, jak to boli ale pamietaj, ze czas leczy rany...i to prawda. Ona teraz Tobą manipuluje, bo wie, że jestes słaby...Postaw sie, badz mezczyzna i nie daj soba manipulowac i grac na Twoich uczuciach! Życie przed Tobą. Ułożysz sobie je z inna kobietą-spokojnie, masz czas:) Głowa do góry!