Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna blondyneczka

Gdzie kupujecie biustonosze?

Polecane posty

Lopuyt, niech koleżanka przymierzy te staniki, bo numeracja numeracją, ale różnie to bywa :)

Gość z innej bajki pyt
Szopenowa, nie wiesz czy te okulary w tk maxx skoro sa przecenione z 800 na 100 to maja pelna ochrone i filtry uva uvb?

Gość z innej bajki pyt
czyli nie wiesz czy maja? bo moze placi sie za marke po prostu.

Myślę, że jeśli już kupujesz w markowym sklepie, to muszą mieć. Nie widziałam jeszcze, żeby jakieś nie miały ;) Choć taka przecena jest zastanawiająca, ale w TK Maxx chyba dużo takich okazji?

Gość lopuyt
ale jak ma 75 i odjąć od tego około 5 cm z tego co tu czytamy sobie w necie to wychodzi 70 ,a nie 65 .Pod biustem zaś 86 ,mniejsze odejmujemy od większego to wychodzi 86 - 75 =11 czyli miseczka b? czyli wyszloby 70 b więc dlaczego ktos pisze 65 d?Jak to zmierzyliście?

Gość lopuyt
proszę o odpowiedź bo właśnie wszyscy się zaczęli mierzyć

Gość jujujuiop
jeśli kupujesz markowy produkt 9pisze o okularach) to na pewno mają ochronę odpowiednią .Te ze straganu na pewno zas jej nie mają , z prostej przyczyny : po prostu dobre filtry także producenta kosztują ,więc musi dac odpowiednia cene ,aby zarobić. A promocja to rzecz odrębna ,aby pozbyć sie starych modeli choćby po cenie produkcji.

Ja mam tak małe piersi, że raczej żaden stanik nie jest w stanie zrobić im wielkiej krzywdy. Na bazarach nie kupuję, razi mnie w oczy tak niska jakość wykonania tych biustonoszy. Szopenowa, bardzo fajnie wyglądasz na zdjęciach. Jeśli ktoś ma ciut większe piersi, uważam, że dobrze dobrany biustonosz jest jak inwestycja.

Gość paulina_malina
lopyut masz więcej pod biustem niż w biuście?

Gość prawda taka ze
kupilam ost w kappahl i pozalowalam ;p to juz na bazarku przy farcie znajde lepsze

Gość revitaly
ja ostatnio nabyłam sobie staniki z nipplex i jest całkiem dobry i wygodny. W ogóle teraz u nich można zostać testerką na facebooku http://on.fb.me/qUoCyh i zdobyć komplet bielizny. Wtedy można sobie wypróbować stanik za darmo.

Gość lopuyt
nie no na odwrót oczywiście:) pod biustem mniej

Gość narlanienienormalna
z sieciówek w cucusie, a tak w specjalistycznych bieliźniarskich, problemem jest rozmaiar bo nie jest standardowy (powyżej g)

Gość narlanienienormalna
cubusie :/

Gość polllloop
up jak to mierzyć????

Gość gra_w_klasy
wiecie ja najczęściej kupowałam bieliznę w sieciówkach, ale niestety ta bielizna nie jest najwyższej jakości więc zaczęłam szukać innych sklepów. Przymierzam się do tego, żeby zacząć kupować przez internet i chciałam was zapytać, czy może któraś z was robiła zakupy w sklepie jagna.pl?? Bo widziałam ich ofertę i przyznam, że mają spory wybór.

Gość KrystynaKoczwara
W sieciówkach dobrej bielizny się nie kupi, jeśli chodzi o biustonosze to często kupuje tutaj http://ekskluzywna.pl/biustonosze ze względu na ceny i na to że są moje ulubione marki.

Gość Unika1111
Ja przestałam kupować w jakiś sieciówkach bo bardzo szybko się psuły i były nie wygodne. Jakiś czas temu odkryłam Liparie i od nich biustonosze są bardzo komfortowe i nie wyobrażam sobie abym teraz zmieniła markę. https://www.liparie.pl/biustonosz.html

Gość Andreaa19
Zobacz ofertę sklepu https://tiffanie.pl/ Znajdziesz tam wysokiej jakości biustonosze push up, silikonowe i inne.

Dnia 24.07.2009 o 11:23, Gość czarna blondyneczka napisał:

W oryginalnych sklepach za 50 zł 100 zł i więcej czy takie tańsze za 20-30 zł lub na targu za 15-20 zł??

Paryżanka, przy rynku rzeszowskim to najlepszy wybór!

Dnia 15.09.2011 o 13:51, Pappa dotter napisał:

Na targu nie kupuję nigdy. Nie mam też jednego wybranego sklepu, ale zawsze kupuję nie drożej niż 150 i nie taniej niż 70 bo uważam że nie warto.

Bardzo polecam wybrać się do Paryżanki, przy rynku, ja poszłam raz i jestem już stałym klientem! 

Dnia 15.09.2011 o 14:31, Gość lopuyt napisał:

tyle gadania ,a jak ktoś prosi o radę ,to nikt się już nie zna????

Wybierzcie się do Paryżanki, sklep znajduje sie przy rynku w rzeszowie i z pewnościa otrzymacie tam świetne rady i świetny biustonosz 🙂 

Gość gosc

Ja kupuje malzonce w sklepach z bielizna, zawsze sluza dobra rada, dopasuja taki jaki trzeba. Ceny niezbyt wygórowane od 25 do 100 zl.