Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z_estresowana99

od jakiego czasu od stosunku odczuwalne pierwsze objawy ciąży ????

Polecane posty

Gość z_estresowana99

Gość z_estresowana99
czy mozliwe ze juz po 2 tyg??? bola mnie piersi.. ale tez za pare dni powinnam dostac okres, odchodzę od zmysłów, cały czas o tym mysle.. :(

Gość czarna blondyneczka
po 2-3 tygodniach :)

Pierwsze objawy ciąży odczujesz najprawdopodobniej po kilku tygodniach;> Pierwszym takim objawem, który może dać do myślenia jest brak miesiączki, która miała się pojawić. Potem wystarczy zrobić test- i już wiadomo (na 99%:P). A jeśli chodzi o objawy typu: mdłości, wymioty, bóle podbrzusza, metaliczny posmak w ustach, częste oddawanie moczu, bolesność piersi, senność, wachania nastroju, zmiany apetytu... to już jest sprawa indywidualna- część kobiet ma niektóre z tych objawów, inne mają wszystkie, jeszcze inna prawie zadnych. Pierwsze objawy niektóre kobiety czują już 2-3 tygodnie po stosunku- one jakby przeczuwają ciążę. Inne nie zauważają nic niepokojącego oprócz właśnie braku miesiączki.

Zalezy w duzym stopniu jak wrazliwa jest kobieta ja tydzien po zaplodnieniu (ciaza planowana) rano poczulam jak mi sie podnosi w gardle i zemdlil mnie zapach czosnkowych bulek...:P

Gość z_estresowana99
nie moge byc w ciazy !

Gość czarna blondyneczka
ja miałam strasznie złe samopoczusie. Leżałam na leżaku i ryczała nie wiem o co :) Mój mąż mówił że mam co chciałam :D 🖐️ Z drógiej strony to była moja 2 ciąża - 1 straciłam więc pomyślałam że zniosę wszystko zeby mieć to dziecko. Mój syn idzie do pierwszej klasy od września :) Jestem szczęsliwą matką parki :)

Gość z_estresowana99
gratuluje :)

Gość czarna blondyneczka
dlaczego nie możesz być w ciąży? To piękny czas.

Gość z_estresowana99
Mam 18 lat.. w tym roku pisze mature, a co najważniejsze zerwalam z chlopakiem z którym to sie stało. Jest nieodpowiedzialny i caly czas traktował mnie niepoważnie. Teraz dziwie sie sama sobie, ze dopiero teraz przejrzałam na oczy... I niewiadomo skąd naszła mnie myśl o ciąży.. To był mój pierwszy raz .

Gość z_estresowana99

A marze żeby zajść w ciąże, jestem 6 lat po ślubie , od ok 1 roku staramy się ale bez skutku. Ginekolog podejrzewa u mnie pco i mam mieć laparoskopie w sierpniu. Boje się ale jeszcze bardziej pragne tej małej kruszynki.

Gość z_estresowana99
Życzę Ci z całego serca i mam nadzieje ze doczekasz się dzidziusia :) Tak to wlasnie czesto jest, że ten kto wcale nie chce (a przynajmniej jeszcze nie) dziecka, zachodzi w ciaze, a ten ktos kto czeka, jest gotowy, nie może.... :( ehhhh, cały czas myślę

Gość nghfnfn
Ja dosyć wcześnie od zajścia w ciążę poczułam parcie na pęcherz, zupelnie dla mnie nietypowe i niezwiązane z żadną infekcją. Tymczasem był to już efekt zmian hormonalnych. Nastąpiło to w niespełna dwa tygodnie od zapłodnienia.

Gość z_estresowana99

Gość z_estresowana99
ale prezerwatywa była a ja i tak tak sie booje.. ze moze wczesniej jakos, moze byla peknieta czy cos..

Gość z_estresowana99
mam 25 dzien cyklu

eee to prawie na 100% nie ma się czym przejmować :)) ja kiedyś też tak panikowałam, tylko internet był mniej rozpowszechniony i nie miałam się gdzie wyżalić :D będzie dobrze - ja mam 32 lata i też przed każdym okresem mam wszystkie objawy ciążowe (tylko, że ja chcę być w ciąży jak jasna cholera)

Gość zenekkkkkkkkkkkkkkkk
a mi cie nieszkoda niezabezpieczylas sie i jak wpadlas to musisz z podniesiona glowa stawicz czolo nastepstwoim jakim jest lekkomyslny sex :) sorki ale tak uwazam:)

zeeeneeek- lepiej czytaj uważniej- przecież autorka wyraźnie napisała- zabezpieczyła się! Poza tym ona nie narzeka, że pomocy, jestem w ciąży i co teraz aaa, ratunku! Tylko pyta o pierwsze objawy. Więcej wyrozumiałości.

Gość ... :(
Przepraszam że odnawiam ten temat... Chodzi o to iż, jestem nastolatka, w niedziele, tydzien temu uprawialam stosunek. byl on dosyc mocny.. nastepnego dnia dostalam okres, a cykle mam jeszcze nie regularne ale bylyt zazwyczaj okolo 1. Dostalam 20, troszke za wczesnie. Pozniej odczuwalam straszny bol podczas oddawania moczu, z czasem bol zniknal a teraz odczuwam co jakis czas okropny bol brzucha. Co moze byc przyczyna? : ( Za nim chlopak skonczyl wyszedl ze mnie i dopiero po chwili spuscil sie. Bardzo prosze o pomoc. :(

Gość nininka
idź do lekarza....

Gość envi27
moje byly 2, 3 dni po spodziewanym okresie,

Gość envi27
do :( najprawdopodobniej masz zapalenie pęcherza, bardziej niż pewne,

Gość ... :(
Dziękuje, pójdę...

Gość xfbbbbbbbb
A ja mam pytanie: około 17 dni temu nastąpiło zbliżenie, 10 dni później przestałam brać pierwsze opakowanie tabletek anty i dostałam okres po 4 dniach. Teraz mam od wczoraj zawroty głowy, lekkie wymioty i lekka biegunke. Czy to mogą być pierwsze objawy ciąży?

Gość gość
+zbliża mi sie kolejna miesiączka.

Gość Hello
Dnia 21.10.2016 o 14:43, Gość gość napisał:

+zbliża mi sie kolejna miesiączka.

Odnawiam 

Gość bkgk

Bardzo różnie...W pierwszej ciąży miała subtelne objawy, no ale spodziewałam się ciąży i skojarzyłam...W drugiej już jakieś 3 dni przed terminem okresu czułam się zbombardowana hormonami ciążowymi, mega zakręcenie, nigdy tak się nie czułam, i przez początkowe tygodnie ciąży czułam się jak walnięta w głowę obuchem :D

Gość Gosc

Ja takie typowo ciążowe miałam w drugim-trzecim miesiącu ale takim najpierwszym, jeszcze zanim brak okresu zaczął mnie martwic było zmęczenie. Robiłam wtedy kilka programów ćwiczeń na brzuch, nogi, pośladki. I któregoś dnia nie mogłam dokończyć, wydolnościowo nie dałam rady totalna zadycha i kompletnie tego nie rozumiałam. Byłam wtedy w trzecim tygodniu chyba