Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilarka.k33

szpilki - do czego? FOTO

Polecane posty

Gość pilarka.k33

niedawno kupiłam sobie buciki. po prostu weszłam do skepu, zakochałam się w nich, zaczęłam przymierzać i impulsywnie stwierdziłam 'biorę!' wróciłam do domu, twierdzilam ze nie potrafie w nich sie poruszac, a inne niz wszystkie inne szpileczki, a poza tym nie wiem do czego je ubrac. aaa.. nie chodze w spódnicach raczej. a oto one - http://www.image-share.com/image.php?img=32/44.jpg na nogach wygladaja o niebo lepiej.

Gość jarta
to sa raczej elganckie szpilki do sukienki na wesele np . do spodni nie polecam... osobiscie nie nawidze szpicow ...nie boisz sie ze dostaniesz haluksy po nich...

Gość pilarka.k33
szczerze to jeszcze w nich nie chodzilam. tyle kasy .. ;o to był najgłupszy zakup mojego życia. pierwsze szpilki ze szpicem.

Wybacz za to co powiem, ale są okropne. Szpice sa juz od dawna niemodne, dodatkowo wydluzaja stope..

Gość pilarka.k33
nie no przynajmniej dzieki za szczerosc. choc nie wygladaja tak strasznie - roz. 37

Gość Diabolinka
No i co z tego, że nie modne? Nie każdy chce być trendy... Niektórzy kupują wg własnych gustów. Ja osobiście bardzo lubię szpice. Mam podobne buty i noszę je też do jeansów.

Gość pilarka.k33
ciemne rurki? a teraz nauczcie mnie w nich chodzic ;p

Gość Diabolinka
Nie, nie... rurki to bardziej na dziewczyny o szczuplutkich udach :) A u mnie w tym miejscu wiecej, niz powinno byc :) Nie chodzilas nigdy w szpilach? :) Sprobuj po domu :)

Gość Diabolinka
Fakt, trochę wysokie jak na kogoś, kto w nich jeszcze nie chodził :) Ale do odważnych świat należy :D

Gość pilarka.k33
moje uda tez nie naleza to najszczuplejszych. to jakie spodnie do nich? chodzilam w roznych w szpilkach. ale nie w takich ;D to jest masakra bo tak dziwnie sie stoi. nie wiem ;D probowalam po domu, mama sie ze mnie smiala i tak dalej ..

Gość Diabolinka
Ja noszę zwykłe jeansy, rozszerzane u dołu. No cóż. Trening czyni mistrza :)

Gość ela//////////////
ile kosztowały? fajne

Gość Nie można ot tak sobie
No pewnie, że wiejskie, jak więszkosc ubran, fryzur i butow, ktore tutaj kafeteriuszki pokazuja. Zapewne autorka bedzie w nich ziemniaki wykopywac :o

Gość proste długie
i szerokie spodnie.

Gość pilarka.k33
te buty nie wygladaja tak jak na tym zdjeciu. bynajmniej nie doslownie tak samo. dałam za nie 89zł. jakaś promocja była. w sumie nie aż tak tragicznie dużo.

Gość iohefqwqefnlknk990
a ja bym je nosila do eleganckich spodni takich szerszych albo w kant. rurku odpadaj bo bedziesz wygladac jak alladyn:P

Gość pilarka.k33
to jakie do rurek ?

Gość znawczyni888
na grubym obcasie.