Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustak....

chyba jestem pusty nie mam hobby

Polecane posty

Gość pustak....

czy jak ktos nie ma hobby, to jest pustak, moze mi pomozecie znalesc hobby, prace mam rodzine, mam dom,mam, zycie jest ok, ale nie ma hobby pmozecie

ja mam hobby i czuję się jego niewolnicą i niepotrafię bez tego życ

Gość pustak....
no to jestesmy dwa pustaki, generalnie nie mam czasu na hobby, ale zaczyna mi to doskwierac, brakuje mi czegos innego, i tak sobie szukam,jak bedzie hobby to i czas sie znajdzie podkrece sobie troche broty i prace bede wykonywal , szybcie, no wlasnie myslalem tym wedkowaniu, bo jako maly chlopiec bardzo to lubilem a pozniej rzuciilem sie w ten pieprzony wyscig szczurów i ..... i teraz mi brakuje czegos

Gość pustak....
Dude (kisielrlz@o2.pl) -> a pochwalisz sie co to jest

Gość nataszkaaaaaaaaaaaaa
zacznij chodzic na silownie

No to chwytaj za wędkę:D Ja tam niby mam jakies hobby,ale to wszystko jakies takie powierzchowne,mam slomiany zapał...duzo chce a malo robie:O

Gość pustak....
no nie to nie dla mnie ta silownia, jakos mnie to nie kreci , zle sie kojarzy sorry nie chce nikogo obrazac ale to nie dla mnie , jesli chodzi o jakis tam sport to co prawda mam teraz przerwe z powodu braku czasu ale jakis tam sport sie by znalazl chodze sobie troszke sie pobic hahaha ( no nie doslownie)

ja tez mam bardzo slomiany zapal, chce sprobowac wielu rzeczy, ale jedne co mnie kreci naprawde to podrozowanie i jezyki obce. pogodzilam sie z tym, ze taka jestem, ze wszystko rzucam po chwili, taki charakter:)

Gość pustak....
sok z gumi-jagód -> no i wlasnie jakby ktos o mnie mowil tez duzo chce malo robie, dokladnie tak mam , nawet w pracy juz sie to przejawia chyba sie wypalam dlatego potrzebuje czegos innego aby na chwile sie oderwac od rboty

Gość pustak....
ostatnio sobie wymyslilem ze bede kolekcjonowal, jakies noze, bron itd, to zona powiedziala ze jak jej jakis karabin do domu przyniose to mnie razem z nim z chalupy wywali

Ja bym chciala miec taka jedna pasje,ale zeby sie tak wkrecic w to na dobre. Ale nie zawsze to takie proste,np.interesuje sie fotografia,ale to zaejbiscie droga pasja zeby sie tym zajmowac tak naprawde na serio:(Jakies glupi kawalek szkielka a czasem takie ceny,ze ...:O Ale na ile moge to bawie sie w to:)Zawsze to jakies zajecie:)

Gość pustak....
nie mam gustow muzycznych, dla mnie czy leca wiadomsci czy jakas muza to nie ma roznicy

Gość pustak....
sok z gumi-jagód -> no ja tez troche robie zdjec ale jak mi sie przypomni nawet zona aparat mi jakis tam taki w miare kupila, ale tak to z tym slomianym zapalem , nieraz zapierdalam po lesie i krzakach umorusany w blocie przez jeden dzien a pozniej parat lezy miesiac nie ruszany

Gość joozio
bo hobby to tez ciezka praca.. a jak sie jest leniwym..

Gość pustak....
zdziwisz sie ale za mlodego sluchalem , mam juz troszku lat hihi

hehe,no u mnie podobnie,jak mnie najdzie faza to latam z tym aparatem,pstrykam fotki,potem bawie sie w obrobke a potem aparat w kąt:D:D:DI szybko sie zniechecam...bo wydaje mi sie ze fajna fotke zrobilam,a potem ogladam jakie ludzie robia foty profesjonalnym sprzetem i se mysle: z czym do ludzi dziewczynooo:O:O:O

Gość pustak....
joozio -> przyznaje racje , tez myslalem ze moze jestem leniwy dlatego ale nie bardzo lenistwo do mnie pasuje zapierdalam jak mayly parowozik cale dni i nieraz weekendy zalezy od sytuacji to chyba nie jestem leniwy

Gość pustak....
zaloz sobie konto na flog.pl jest tam troche zdjec mozna sobie publikowac i jest sporo rozsadnych ludzi ktorzy maja fajne zdjecia

Gość grabarz z długoletnim stażem
nad moim domem facio na paralotni spędza weekendy, wolne dni...to mi się podoba ja mam kilka ....jedno cholernie mnie wessało i drogie ___podróże, do tego dochodzą zdjęcia...

Miałam wczesniej zalozone na fmix.pl ale zaczelo mnie wkurzac,bo porobily sie tam kolka wzajemnej adoracji i tylko ochy i achy,a ja chcialam uslyszec jakas konstruktywna krytyke i czegos sie moze nauczyc:) Zaraz obadam ten flog.pl;)

moze rower? rozruszasz zmurszałe kości

sok...znam ten ból obiektyw kosztuje 20 tys. zł...tyle co samochód na chodzie...

Gość pustak....
jak sie zarejestrujesz to powiem Ci jak znalesc moje zdjecia mam tam ich kilka co prawda malo ale zawsze, bo nicku nie che podawac w inny sposob ci pokaze ale musisz byc zarej

ja siedzę na globtroterze niewiele mi to daje...bo tez towarzystwa sie potworzyły ale warto fotki ze swiata zobaczyć