Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustak....

chyba jestem pusty nie mam hobby

Polecane posty

Gość grabarz z dł stażem
Orla to wyzwanie...można przejść od Kasprowego i zejść z Zawratu, choć ludzie zawracają.. jestem w Tatrach często...w tym nie udało się..

Gość pustak...
grabarz z dł stażem -> tak w pracy od samego rana zapiernicz ja k talkala

No wlasnie wiem,ze wyzwanie,a ze ja do odwaznych nie naleze to...:O:O:O pustak fajne te Twoj fotki,zwlaszcza zachody:)uwielbiam zachody slonca:)o wlasnie kolejne moje hobby:Dzbieram pocztowki z zachodami slonca:D:D:D

Gość pustak...
mam o wiele wiele zachodow i wogole zdjec ale czasu brak na wstawianie, nieraz zasiade i wtawiam, moze dzisiaj wieczorem to zrobie bo mam troche nowych

Gość pustak...
no ja juz sobie obiecuje z miesiac ze wstane rano i pojade nad jeziro i do lasu popstrykac, ale jak jestem zj....ny po calym tygodniu to jakos sie nie moge wybrac, ja ogolnie mam jakies 7000 zdjec , i tez nie mam czasu aby najfajniesze wybrac ale musze sie zebrac

Gość grabarz z dł stażem
u mnie wczoraj lało... dziś wybieram sie do lasu na rowerze...ale to później 2 kompy mam padnięte i nie mogę fotek powrzucać, ale 1 działa, tylko mam akurat stare zdjęcia i nieatrakcyjne... oj, ja jeszcze zbieram katalogi biur podróży...od czasu do czasu je wyrzucam i zamieniam na nowszy model... a generalnie organizuję pokój komputerowy...to okaże się , że tego hobby mam sporo...

U mnie tez wczoraj byl deszcz na przemian ze sloncem,upolowalam za to ladna tecze na fotke;) No w sumie nie jest u nas tak najgorzej z tym hobby:D

Gość grabarz z dł stażem
dziś mam dobry dzień, jakoś w planie dużo i energia... oby tak dalej...

Gość grabarz z dł stażem
paramy się fotografią...:P:P:P mnie brakuje systematyczności i ...czasu:O fotki robię właściwie na wyjazdach....czas to zmienić! ja przed wyjazdem siedzę 2 dni i studiuję sztukę obsługi aparatu...

Gość pustakk
a mi brakuje czasu na wszystko, jakby doba byla dluzsza o jakies 12 godzin to mysle ze znalazl bym czas na wszystko

Gość grabarz z dł stażem
no , pięknie! moja była po niemiecku...ale w końcu znalazłam na int.

Moja niby po polsku,ale na płytce,jakos z kompa mi sie jej nie chcialo czytac...miałam wydrukowac i się za nią wziąć:)Ale jakos nie wyszlo:( I tak jest wlasnie u mnie ze wszystkim...:( A Ty grabasz jaki masz aparat?Jakas lustrzanke moze?Bo ja to jak narazie zwykła cyfrówką się bawie.Zdjecia wiadomo-sredniej jakosci,ale potem troche bawie sie w obrobke w programie:)

Gość grabarz z dł stażem
to może mnie poduczysz w tej obróbce? bawiłam się , ...ale padł komp. i musze poczekac na informatyka, troszke to potrwa.. w sumie aparat ładnie robi, mam filtry, statyw, tylko na wyjazdach nie ma tyle czasu, żeby się odpowiednio ustawić, zmienić filtry w pomieszczeniu...czasem ktoś łeb wsadzi w obiektyw lub cień padnie w rogu...i powinnam podmazać... i wieczny dylemat --- kupić nowy sprzęt, który za kilka m-cy niewiele wart? czy jechac w świat? wybieram to drugie zresztą tak jak mówię, brak mi czasu! w sobotę ogladałam jakies sony,nowe lust. cyfr. dość ładne ok. 4 tys. , ale ...dam sobie spokój

Gość grabarz z dł stażem
widziałąm gościa z taka torbą, obiektywami...że mój bagaż wakacyjny tyle samo zajął m-ca

No do obróbki to przydałby się jakis programik,ja używam Corel Paint Shop Pro X:)Troszke trzeba sie pomeczyc zeby go rozpracowac,ale wersja jest po polsku:)Ja glownie zawsze czasem troche poprawiam kontrast,ostrosc i zdjecie od razu lepiej wyglada:)Czasem bawie sie w jakies wieksze przerobki-eksperymentuje:)Program ogolnie ma wiele mozliwosci,ale tez przydalo by sie o tym poczytac a nie tak na "czuja"jak ja to robie:)Mialam kupic ksiazke o tym programie i sie uczyc...no ale:)wiadomo jak to u mnie;) A widze,ze u Ciebie wyzsza szkola jazdy z tym sprzetem:)Mnie narazie nie stac na takie bajery,moze kiedys:)Narazie sie bawie:) grabarz a po nicku sadzilam zes Ty facet,a to kobitka:)hehe:D

Gość grabarz z dł stażem
czasem jadę sama i noszę w plecaku mały canon, duży i laptop, bo nawet do sejfu nie wejdą i tak na śniadanie, kolacje... może lepiej nie kupować dużego sprzetu...a kradną w hotelach.. ponoć jak umiesz robić zdjęcia, masz blade pojęcie , to i sprzet z wyższej półki niepotrzebny, bo tak jak mówisz -obrobić można... ważniejsze jest dla mnie zwiedzanie...

Gość grabarz z dł stażem
eeee tam wyższa szkoła.... pierwszy aparat za 2 tys. wart teraz może 200Pl?albo mniej, a juz nie powiem o dozbrojeniu go ja też tak na czuja coś malowałam i mazałam, ale nie moge właczyc kompa...i nic nie robię...

Gość grabarz z dł stażem
sółuchaj, nie przejmuj sie ,że nie doczytasz, technika tak idzie do przodu, za m-c okaże sie cos wymyślą prostszego... i po co nam to było? sobie powiemy...

Dokładnie ja tez sie z tym zgadzam,ze sam sprzet to niestety nie wszystko,tak naprawde liczy sie sam pomysl na zdjecie. Ja przegladam dosc duzo for fotograficzych i czasem jestem w szoku,ze ludzie maja takie fajne pomysly na zdjecia i ze choc nie jest to moze jakiej super jakosci fotka to zachwyca,bo fajnie cos zostalo pokazane:) pewien znany fotograf poszedl do restauracji, kucharz go poznał podszedł i powiedział: "Robi pan piękne zdjęcia, bardzo mi się podobają napewno ma pan świetne i drogie aparaty". Fotograf usmiechnął się, zjadł obiad poszedł do kuchni i powiedział do kucharza: "bardzo mi smakowalo, napewno robil pan to w dobrych i drogich garnkach":)

Gość pustakk
fajny dowcip, widze ze sobie tu gaworzycie a ja żałuje ze sie dolaczyc nie moge , cholera brak czasu, ale mam nadzieje ze to nadrobie :)

Gość grabarz z dł stażem
dokładnie! syn znajomego obsługuje śluby etc, a ma starszy sprzęt od mojego... ja nie robię fot artystycznych , jedynie wspomnienia z wakacji... ale może kiedyś...popróbuję

pustak dziekuje za oceny moich fotek;)no i jak uwiniesz sie z robotką to dołączaj do naszego kółka fotografów-amatorów:D grabarz jak powgrywam troche wiecej fot na swego bloga to dam ci nick,abys mogla obejrzec moje dzieła:D :classic_cool:

Gość grabarz z dł. stażem
hej...

Gość grabarz z dł stażem
witam gdzie się podziewacie? wczoraj jakiś problem z kafe...