Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doorciaa

wygląd po 5 miesięcy treningu

Polecane posty

Gość banał codziennego życia
zupełnie inny facet ale trochę przesadził wg mnie :P

Gość chyba po 5 latach
a nie miesiacach

Gość silowka
Oczywiście, że możliwe. Na wysokobiałkowej diecie facet stracił maksimum fatu (zszedł z 30% do poniżej 10%) zachowując tę niewielką muskulaturę, jaką miał na starcie. Potem już tylko starał się rozbudować czystą masę mięśniową (co mu się zresztą ładnie udało). W ciągu tych pierwszych pięciu miesięcy stracił ok. 20 kg, co daje normalny dla mądrego odchudzania wynik ok. 4 kg miesięcznie (pamiętajmy, że panom chudnie się łatwiej niż kobietom).

Gość silowka
Pudło... na sterydach to on by wyglądał po 5 miechach jak po 5 latach :P Tu widać sukcesywną, wytrwałą pracę na siłowni i silną wolę przy stole :)

kliku z nich wyglada ok, przede wszytstkim wysokobialkowa dieta, odzywki, suplementy, ciezki wielogodzinny trening no i oczywiscie predyspozycje czyli grupa miesniowa 2 lub 3 ;) ale mozliwe chociaz mysle ze troche wiecej niz 5 miesiecy

możliwe bo mięśnie mógł mieć już zbudowane tylko się lekko zapuścił, zalał tłuszczykiem itd. W takim wypadku mięśnie szybko pożerają tłuszczyk i 5 miesięcy w zupełności wystarczy...

no wlasnie tak bylo ze mna po wielu latach wyczynowego trenowania sportu mialam przerwe, a zaczelam na nowo i mialam szybkie efekty a koleznka musiala "od poczatku" budowac tkanke miesniowa

Gość mutant55
fajno se to wyrzeźbioł

Gość doniu1
jeszcze zeby napisali co jak ćwiczyć i co jeść

Gość Majka m.
czemu ja nie mam takich efektów?

Gość CYCEK22
NAPRAWDE CIEKAWA TRANSFORMACJA, JESLI TAKIE COS MOZNA UZYSKAĆ PO 5 MIECHACH TO JA TEŻ ZACZYNAM ĆWICZYĆ

Gość photoszop

Gość gdzie u mnie
takie efekty po 5 miesiacach?

to jest po 5 latach a nie po 5 miesiacach. zaloze sie ze wazy wiecej niz przed cwiczeniami i dieta tylko ze teraz to same miesnie :D

Gość koksik29
jestem przykładem na to że można :) też mogę zamieścić zdjęcia tyle że swoje :)

Gość koksik29
i to w 10 miesięcy, tyle że ja ważyłem 63kg. a teraz waże 93kg czyli szedłem z ciecia w faceta :))

Gość koksik29
To co osiągnąłem w 9 miesięcy mnie powalało teraz od miesiąca jestem na cyklu (sterydach) ale niema jakiś wielkich przyrostów w stosunku do tego co osiągnąłem na czysto :)

Gość koksik29
a ten pan to coś mi nie gra, jak można w miesiąc złapać taką czystą masę i w kolejnym ją wyrzeźbić :)) raczej to jest mało prawdopodobne.

oj można ;) odwodnienie, opalona skóra to tez wpływa na efekt. Znam takich co w 5 miesięcy potrafili się przygotować do zawodów kulturystycznych więc wszystko jest możliwe :P

yyy.... tak poza tym ten artykuł mówi o zmianach po 5 latach :P ja nie wiem na co Wy patrzycie :P

Gość doorciaa
nie mi chodzilo o zmiany jakie osiągnął już po 5 miesiącach , pod zdjeciami sa daty.

Zdecydowanie przesadził. Wyglada okropnie ( powinna tu byc emotikona z człowieczkiem, który wymiotuje ;) ) Na dodatek ogolona klata i solarium ( ble, ble) Myślę, ze bez \"wspomagaczy\" nie osiągnąłby takiego efektu.

Gość ksamarka
mysle ze holerka ma racje