Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazbabcia

od kilku godzin czekam na wnusia

Polecane posty

Gość mareas
GRATULACJE!!!!!!!NO TO TERAZ NIECH SIĘ CHOWA ZDROWO.

Gość mareas
ja też mam telefon od marnotrawnego synka ,że jest na imprezie i mam spać o tej porze,a nie się martwić:P

Gość mareas
jakie słodkie są te male bobasy,takie tłuściutkie,cieplutkie i pachnące mlekiem.

Nie nie :p chodzi mi o to ze łatwo powiedzieć nie martw sie i idź spać :P

Gość JUŻBABCIA
ŁATWO MU MÓWIĆ. Dzieki Wam wszystkim,ale dzis już odchodze od klawiatórki. Nie moge sie skupić na niczym innym,prócz mojego wnusia.Napewno bede tu jutro.Dobrej nocy.

Gość jacobs
Okrzyki przygnały mnie do komputera.Gratulacje babciu.Wiwat mały człowieku-witamy na świecie.

Gość mareas
a jak mama się czuje?mam nadzieje że ok.Mnie denerwuje, że on codziennie bardzo pozno wraca.Przestawil sobie dzień z nocą.Ma trzy poprawki na wrzesień i jak tak dalej będzie to chyba skończy to studiowanie.

No właśnie nie wiem czy isc czy nie , już dziecko sie urodziło :D a mnie oczy cos bolą :P A Ty vanessa idziesz spać ;> ?

A już chyba mykam, bo mnie gnaty bola włącze tv moze bedzie big brother lecial to sie posmieje, albo pojde spac .Kiedys ogladalam ciagle, ale to jak mniejsza bylam , atego to nie ogladalam , ale mozna sie posmiac z nich ;p

Gość mareas
napewno towarzystwo,ale już nie mam wplywu na to,niestet.Mogę tylko pogadać,a same wiecie jak to się odbiera jak mama ciągle ględzi.Idę spać.Życzę dobrej i spokojnej nocy.A zarazbabcia, to chyba nie zaśnie :)

Dobranoc :) :* Mam nadzieję że jutro tutaj zajrzycie :) Bo ja na pewno jak znajdę temat :P

Zaaajrze se plusika wstawiłam to raczej bede miała , postaram sie, bo fajnie sie z wami gadalo buziaki dobranoc Wam :*:) .

Nie ma nikogo ... uuu ja dopiero wstałam i nie wiem dlaczgo tak długo spałam hehehe :)

Gość fajny temacik....
gratuluję zaraz-już babci :)

Gość mareas
Nie spalam do 5,a teraz chodzę i ziewam.Pogoda też bylejaka ,bo ciagle przelotne opady.Miało być morze ,jeziora ,a jest książka i tv.Czekam na sierpień ,może będzie lepiej.JUŻBABCIA-dzisiaj chyba będzie poznawanie maluszka:)jeżeli można w tym szpitalu,bo ja liczylam paluszki już kilka godzin po porodzie.