Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka2510

co zrobic gdy facet moze bardzo długo ???

Polecane posty

Gość gość
Ja też tak mam, że moge długo....a za drugim razem to już maraton jest dlatego mamy uklad z moją, że jak ma juz dość to mi mówi (z resztą też to widać) i robimy przerwe albo ja nie kończe / nie musze za każdym razem - sam seks tez jest extra nawet jak nie ma finiszu. Pogadaj z nim.

Gość VirXXLVI
Zostaje nauczyć się czerpać z radość radości mężczyzny, kiedy będziesz go kończyć ustami. Albo się rozstać

Gość gość mb
Ja też tak mam min 15 mini to bardzo szybkie ruchy jak skończę to tylko zmiana pozycji i bez żadnej przerwy drugi raz muszę też dochodzę ale dłużej mimo że staram się jak najszybciej już dziewczyna narzeka że jak zwierzak się zachowuje

Gość gość
Wypowiem sie jako facet. Jak ja robie TO za dlugo to.... a nie, chwila.. nie mam takiego problemu :(

Gość gość
My jesteśmy małżeństwem już 6 lat a wcześniej byliśmy razem przez dwa. Mamy w dorobku kupioną szeregówkę i 3 letnią córeczkę.A problemem jest też kondycja w seksie męża.Mimo przekroczonej 30 dla niego seks to minimum pół godziny a mnie od porodu jakby mniej to bawi.Lubię seks , ale teraz wolałabym szybkie numerki.Sama zabawa przed jak najbardziej, bo jest czym , ale stosunek bym chciała kilka posunięć i finisz. Od jesieni zamieszkała z nami moja siostra i to podsunęło mi rozwiązanie. Ona w nowym miejscu , bez chłopaka a zgrabna i ładna.Zaczęłam z nią delikatnie rozmawiać o seksie, potem o moich problemach i o innych rzeczach między nami i w ogóle , w takich damsko- siostrzanych ploteczkach chciałam ją wybadać.I okazało się, że mimo 20 lat ona tylko dosłownie raz była z mężczyzną. Wszystko omówiłam z mężem a właściwie przekonałam go do tego i wciągnęłam w spisek , bo nie sądziłam ,że siostrę przekonam bezpośrednio. Mam na imię Sylwia i imieniny na początku listopada, wtedy tak wszystkim sterowałam , żeby siostra sobie podpiła i była dość mocno wstawiona.Byliśmy tylko we troje. Skierowałam rozmowę na sprawy damsko - męskie , słownie pozwalałam sobie na pikantne szczegóły i określenia .W pewnym momencie powiedziałam wprost , że teraz idziemy się kochać , bo mam ochotę i żeby poszła z nami.Sądzę , że była zaskoczona , ale też trochę podniecona wcześniejszą rozmową , kilkoma tańcami z mężem lub z nami w trójkę i wypitym alkoholem. W sypialni chichotała zażenowana jak brałam w usta mężowi , ale zaobserwowałam , że sądząc że nie widzę , masowała sobie uda i oblizywała się. Była na wpół pijana , lecz widziałam jej podniecenie.Odwróciłam się i mąż wszedł we mnie od tyłu , pieszcząc przy tym piersi i plecy.Kochaliśmy się jakiś czas a potem ją rozebraliśmy wspólnie do naga .Była bezwolna i trochę rozchichotana.Ułożyliśmy ją na naszym łożu i mąż wszedł w nią bez ceregieli a ona od razu zaczęła z nim współpracować , objęła go i za chwilę oboje sapali,ona pojękiwała .Patrzyłam tak przez kilkanaście minut, aż miała orgazm, podrapała mężowi ramiona i śmiała się, i płakała.Mąż skończył na jej brzuchu i piersiach.To było bez żadnego zabezpieczenia.Potem ona rozryczała się i krzyczała na nas tak , że trudno było ją uspokoić. Zostaliśmy we troje w łóżku i rozmawialiśmy a potem kochałam się przy niej z mężem na jeźdźca. Ona obserwowała. Od tego czasu żyjemy w trójkącie, bardzo rodzinnym i bardzo rodzinnie.Chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko , za rok czy dwa. Obecnie namówiłam siostrę na tabletki , bierzemy obie , żeby nie daj Boże coś .Ukrywamy wszystko , by nikt nic nie domyślał się a w sypialni przełamaliśmy już wszystkie tabu , mówimy sobie o naszych potrzebach i fantazjach i realizujemy je.Seks we dwie też mamy za sobą i gdy jego nie ma a my chcemy , to zaspokajamy się same.

Gość gość
To daj mu skonczyc w tylnej dziurce ;) Nie dosc, ze skonczy znacznie szybciej to z ostrym orgazmem ;)

Gość sadnypl
Spróbuj podrażnić okolice jego o***tu jeśli się nie brzydzisz, nawet włóż mu palec, mężczyźni mają punkt g w odbycie. Mój facet tez tak ma, lepsze to niż wytrysk w 20 sekund... Ale ja np tez długo i bardzo rzadko dochodzę, nie szukaj drugiego dna. Po prostu sex musi się sprzedawać dlatego zawsze przedstawia sie idealne sytuacje intymne rzeczywistość jest inna

Gość gość
Jak nie wiadomo kiedy facet ma orgazm, to chyba nie ma go w ogóle. A jak robi to długo, to często kobieta ma szansę na drugi i trzeci orgazm. A może uczyć jak dziecko jedzenia - po ścisłym poście, w określonych porach, do końca i zawsze łyżeczką?

Gość gość
Jak by to moj facet tak mol dlugo to zawolala bym kolezanke i napewno by szybko skonczyl bo faceci tak maja jak swierza dupa to szybciej koncza

Gość gość
Mój mężulek też ma z tym problem, ale jak po godzinie ujeżdżania zrobimy 69 to się spuści.

Gość xyxyyx

Miałam kilku facetów i z tymi którzy długo nie dochodzili tylko się męczyłam, to nie jest fajne. Zdrowy facet powinien dochodzić szybko, jak długo nie dochodzi to ma jakieś zaburzenia, pali, pije alkohol, bierze jakieś leki (np. antydepresyjne) itp.

1 minutę temu, Gość xyxyyx napisał:

Miałam kilku facetów i z tymi którzy długo nie dochodzili tylko się męczyłam, to nie jest fajne. Zdrowy facet powinien dochodzić szybko, jak długo nie dochodzi to ma jakieś zaburzenia, pali, pije alkohol, bierze jakieś leki (np. antydepresyjne) itp.

Długo to znaczy ile? 😉

Gość xyxyyx
3 minuty temu, Ciri' napisał:

Długo to znaczy ile? 😉

159 lat, 4 miesiące, 19 dni, 7 godzin, 58 minut i 45 sekund.

5 minut temu, Gość xyxyyx napisał:

159 lat, 4 miesiące, 19 dni, 7 godzin, 58 minut i 45 sekund.

😄

Gość Ela82

Mój mógłby bez końca. Po moim orgażmie dosiada mnie i jedzie. Jak chcę żeby już skończył mówię mu dość ekstremalne sprośności albo po prostu żeby już kończył. Zwieksza tempo i po chwili jest gotowy.