Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hohoholiday

TUNEZJA - kilka pytań

Polecane posty

Gość hohoholiday
panowie - adjdjdj i hehehehahaha - a wy w tym roku wybieracie się gdzies na wakacje?:)

Gość adjdjdj
To zalezy. Bede sledzil oferty z Last Minute. Jak wpadnie jakas atrakcyjna oferta to tam jade :)

Gość hohoholiday
my tez na lasta czekamy:)

Gość hehehehahaha
Ja mam niestety w tym roku sesję poprawkową porządną:) Jednym słowem na nieciekawą sytuację ze studiami:D

Gość klaudiczek króliczek
adjdjdj to może nawet na siebie wpadniemy w tej Tunezji, szanse marne ale są :P

Gość hohoholiday
aaa, no to zycze powidzenia :)

Gość hehehehahaha
U mnie tylko szczęście pomoże;) Ale grunt to optymizm:D

Gość adjdjdj
Mozliwe, ze tak :) Szanse marne ale sa. Do Tunezji tez chetnie bym polecial jeszcze raz.

Gość adjdjdj
Tylko musicie leciec na Dzerbe wtedy szanse sa wieksze :P Ja gdzie indziej sie nie wybieram. We wrzesniu jest tam duzo lepsza pogoda niz gdzie indziej.

Gość hohoholiday
tez tak zawsze mowie przed egzaminami :P

Gość .l.ll..l.l.l...
1) jest zycie nocne ale w duzych miastach takze polecam hotel w jakims miescie a nie poza, bo tam to tylko dyskoteki hotelowe a we wrzesniu to juz raczej po sezonie i moze byc nudnawo lub wogóle ich nie byc-zalezy od hotelu-u nas była w wrzesniu juz zamknięta ;/ 2)ramadan-byłam w czasie niego i nie zauwazyłam zeby było jakos dziwnie, no moze kolacje jak podawali kelnerzy w hotelu, to szybko zabierali talerze z przed nosa prawie, zeby goscie juz poszli, ale trzeba ich zrozumiec-głodni byli cały dzien nie jedli, a po zmierzchu mogli dopiero ;) 3)faceci sa nachalni, ja byłam z męzem postawnej postury wiec leciały tylko jednoznaczne teksty, ale dziewczyny w hotelu które były same były nękane bardziej, co poniektórym zreszta to się podobało, i jestem pewna ze pouzywali sobie chłopcy z numi pewnie :) 4)nie wiem jak w sklepach, napewno w barach hotelowych 5)trzeba!!!!inaczej zapłacisz na 100%ze 3 razy więcej!jak Ci podadzą cene to nigdy nie zapłac wiecej niz połowe tego co Ci proponuje! 6)z tysiaka na osobe wypadałoby

Gość adjdjdj
Z tysiaka to za duzo chyba. Zalezy na jak dlugo.

Gość adjdjdj
No i .l.ll..l.l.l... potwierdza to o czym mowilismy jezeli chodzi o Tunezyjczykach.

Gość adjdjdj
A jezeli chodzi o imprezy to we wrzesniu jest tak jak mowi .l.ll..l.l.l... Wszystko zalezy od hotelu. Niektore sa juz zupelnie spokojne. Niektore tetnia zyciem.

Mam nadzieję, że my trafimy do jednego z tych hoteli, które we wrześniu jeszcze tętnią życiem :)

Gość hohoholiday
.l.ll..l.l.l... - czytalam juz Twoja opinie na ogolnym - dzieki :) wlasnie, tylko jak tu trafic na taki tetniacy zyciem:P

Gość adjdjdj
Ale z jednym kubekwkwatki miala racje. Jest jakis procent Polek, ktore daja sie zaciagnac do lozka i po to glownie tam jada. To one psuja opinie i to przez nie inne kobiety sa tak traktowane.

Gość hohoholiday
jane, ze tak - tez o tym czytalam. wiecie wszytsko moze sie zdarzyc, prawdziwe milosci tez sie pewnie zdarzaja, ale sa tez perfidne kobiety - ktore jada tam tylko 'po to'... tych komentowac nie bedziemy...

Gość adjdjdj
Troche sie rozwinal ten temat :)

Gość adjdjdj
Jak macie jeszcze jakies pytania to dawajcie :)

Gość hohoholiday
no nie spodziewalam sie az takiego odzewu :D

Gość hohoholiday
to moze znasz nazwy jakichs typowych, tunezyjskich potraw? koniecznie musze zasmakowac :) orientujesz sie, czy w ofercie all inclusive takie dania beda dostepne?

Gość adjdjdj
Tyle pesymistycznych tematow. Milo jest pogadac sobie o czyms takim :)

Gość hehehehahaha
Życie zaskakuje:P Zawsze dzieje się coś, czego się nie spodziewamy i chyba to uwielbiamy najbardziej:)

Gość hohoholiday
zdecydowanie:D

Gość adjdjdj
Ojej jakies tam potrawy tunezyjskie jadlem ale nie znam ich nazw. Na pewno jest masa owocow morza w roznej postaci. Zapewne bedziesz miala stol szwedzki a tam wybor jest spory. Na pewno granat. Zawsze objadalem sie nim ile wlezie. Na miescie sprzedaja tez rozne dziwaczne potrawy. Raz jadlem takie mieso, wazywa, jako. Wszystko to zawniniete bylo w jakims ciescie podobnym do nalesnikowego. Bardzo ostre to bylo, ale smakowalo mi :)

Gość adjdjdj
Gdzies przeczytalem ze kuchnia tunezyjska jest jedna z najostrzejszych na swiecie. W hotelu w sumie nei bylo ostrych potraw. Moze poprostu znali upodobania Europejczykow i nie serwowali im tak ostrych dan :)

Kubek pewnie by zaraz napisał, że jedziemy się tam nażreć skoro pytamy o jedzenie :P:P

Gość hehehehahaha
Klaudia a ja napiszę, że poczucie humoru to Ty masz:D

Gość adjdjdj
No i oczywiscie zapomnialbym o daktylach. Koniecznie posmakuj i kup sobie kilka paczek zeby zabrac do Polski :)