Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JULIJA

Kupiłam dom w Anglli-jak go tanio i funkcjonalnie urządzić??

Polecane posty

Gość gość
Dako Furniture, często wspominacie o nich na tym forum, przeczytałam dużo pozytywnych opinii. A jak wygląda to cenowo?

Gość furniture23
IKEA jest moim zdaniem zbyt oklepana i te meble nie są jakieś super jeśli chodzi o jakość. Są sklepy internetowe z polskimi, dobrymi meblami - ja salon wyposażyłam w sprzęty z tej strony: www.dakohome.co.uk . Nie zbankrutowałam, a mam naprawdę stylowe i przede wszystkim (co ważne przy 2 urwisach) SOLIDNE meble.

Gość gość
^^ Drogie i hujooowe. Nawet porzadnego showroomu nie macie. Wszystkie prezentacje zrobione komputerowo. Czyli na meble czekasz az ci zrobia. Po za tym jaka powazna firma by sie reklamowala na kafeterii :D Porazka.

Gość gość
Trzeba przyznać, że ten trend elementów betonu w mieszkaniu robi wrażenie i całkiem niezłą karierę wśród naszych klientów, którym zalecam płyty betonowe od VHCT.PL, ponieważ to wysoko zaawansowana technologia produkcji betonu, która zapewnia najwyższe standardy produkcji i jakości płyt betonowych. To po prostu najlepsza jakość na polskim rynku.

Gość gość
Naprawde tanio to uzywki z e buya i car booty nowe rzeczy typu meble kuchnie to polecam z polski ostatnio znajoma kupila za smieszna cene nowy wypoczynek z polski cos kolo 1100 zl kuchnie sa o niebo lepsze niz to co mozna dostac tutaj wiec sie oplaca tym bardziej na zamowienie pod wymiar kafle panele to na e buy transport gratis a ceny jak w castoramie polskiej wiem co pisze tylko trzeba miec minimum wiedzy nie kupowac najtanszego s**tu kolezanka wyzej sie myli ze nie warto po prostu sa dobre i zle produkty na e buyu polecamtez polskie hurtownie z materialamibudowlanymi

Gość gość
P.s wazna jest firma panele kafle tez posiadaja marke to bardzo proste porownac sobie cene tego samego tv w media markt i na allegro roznicy w cenie potrafia byc do 30% nie trzeba macac palcamiwidziec na wlasne oczy tylko zamawiac dobrej jakosci rzeczy czytac opinie jesli koles sprzedaje tylko plytki i ma 50tys pozytywnych opinii to chyba nie sprzedaje smieci

Gość gość
"Kupilam" buahaha taaa na pewno, bez faceta nigdy bys nie wyjechala tak jak 99% innych damulek...

Gość gość
Ja projektowałam swoje mieszkanie z pracownią architektoniczną ARCHITETTO. To świetni fachowcy i pasjonaci, mają niesamowite wyczucie stylu i idealnie rozumieją oczekiwania klienta. Oferują: realizacje „pod klucz”, projektowanie mebli, analizy jakości wnętrz, doradztwo inwestycyjne, nadzory autorskie, koordynację międzybranżową, inwestorstwo zastępcze