Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieusatysfakcjonowana

na jeźdźca -ja nie umiem, a on tego chce...

Polecane posty

Gość Bo najlepsza pozycja to
nogi na pagony !

Gość szwagierka
eee na jezdzca jest majlepiej mozesz pod koniec ocierac latwiej dojdziesz.. nie lubisz.. a probowalas??

próbowałam (z wczesniejszym partnerem) , ale wcale mnie to nie kręci, od tyłu mam orgazm zawsze, w wielu innych pozycjach, ale co mam zrobic, jak on bardzo chce na jezdzca??

Gość szwagierka
eee na jezdzca jest majlepiej mozesz pod koniec ocierac latwiej dojdziesz.. nie lubisz.. a probowalas??

Gość _Misiek_
Na jeźdźca to nie tylko góra-dół ale przede wszystkim praca biodrami. Nogi na pagony to super pozycja do zrobienia sobie dzidziusia, bo jest głębokie wejście. Zawsze polecam ta pozycję bo daje obojgu max satysfakcji.

Najlepiej wyobraź sobie że to nie Ty jesteś posuwana tylko Ty posuwasz. Jeśli nawet przez myśl Ci nie przechodzi że możesz być stroną dominującą w seksie, żadne rady Ci nie pomogą.

Gość lekarz ginekolog
Ja lubię na jeżdza bardzo,ale ja kucam nad moim facetem,póżniej dopiero na nim siadam i odchylam się do tyłu na maxa,tak że następuje głęboka penetracja a mój księciu dochodzi w 3 min.!

Gość _Misiek_
To masz do dyspozycji 365 pozycji na 365 dni :-)

no wlasnie, w sumie co ja się przejmuje, jak jestem otwarta na wszystko inne oprócz tych w typie na jeźdżca. czy facet uzna seks za nieudany jesli ja nie lubię i unikam tych pozycji w ktorych kobieta dominuje?

Jeśli Twój partner Cię kocha i szanuje to nie powinien Cię do niczego zmuszać. Myślę ,że jedna pozycja lub jej brak w Waszym życiu erotycznym niczego jeszcze nie przekreśla