Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewferf

Mam 29 lat waze 71 kg przy 170 wzrostu ile powinnam schudnąc?

Polecane posty

Gość fewferf

figure klepsydry mam, czyli proporcjonalna w miare budowa,wcięcie w talii, ale niestety po ciąży został mi wystający brzuch ...i biodra.. sama nie wiem ile powinnam schudnac!

Gość fewferf
doradzcie mi !jaka diete mi polecacie

Gość jem tuńczyka
mysle ze jakies 5-6 kg wystarczy zeby nie wazyc wiecej niz 65 kg. polecam diete proteinowa :]

ja też tyle waże tylko troche mlodsza jestem :) ja bym chciala schudnac do 60, ale 65 na poczatek tez mi wystarczy. jak liczylam bmi to wychodzilo w normie do 58 kg. a co do diety to sama chcialabym wiedziec :)

Gość Anastazja ....
Minimum 10 kg ... Zależy jak jesteś umięśniona ... bo to wiele zależy ... Sporo lasek przy tym wzroście płacze z 55 kg, że dużo ... ale u mnie to już minimum ... raczej lepiej wyglądam jak mam 58 kg do 60 kg ...

Gość jem tuńczyka
Dieta proteinowa w 24h zrzuciłam 2kg samej zbędniej wody zalegającej w organizmie :D

Gość Anastazja ....
Najlepsza dieta to MŻ +ruch ... Nie skupiaj się na gotowych dietach ... licz kalorie (mniej więcej i już)

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość tyle ile trzebaaaa
czyli spadek do wagi w ktorej bedziesz sie TY dobrze czułaa nie ze jednen powie 5 drugi 10, zalezy od budowy kosci, proporcji ciala, długosci nóg. ja waze 53 przy wzroscie 173 i utrzymuje wage i czuje sie dobrze.

Gość Anastazja ....
O wodę nie chodzi ... i jak zaczniesz MŻ to i tak na początek jakieś 2,3 kg wody spadnie .... Rodzaj diety nieważny ...

Gość heidiium
A ja mam 174 i ważę 71 kg to ile powinnam ważyć?

Gość Anastazja ....
tyle ile trzebaaaa - dokładnie! a ja mierzę 170 cm i przy 53 mam już kości na wierzchu ... Zatem autorko sama widzisz ... sprawa indywidualna ...

Gość jem tuńczyka
jak to nie chodzi o wode?? musisz najpierw oczyscic organizm zanim zaczniesz go odchudzac

Gość A ja mam 165 ile powinnam
wazyc? Pomozcie pleaseeeeee

Gość fewferf
powiem tak kiedys tez wazyłam 53 i wtedy faktycznie byłam już Chuda, bo taką mam budową, ze przy tej wadze juz wyglądam chudo.Natomiast chyba najlepsza waga to 60 , 62 kg..

Gość No to jak ja mam ważyć
Ważę 71 no czasem 70 to zależy co zjem poprzedniego dnia. I mam 174 cm. Mam szersze biodra, wąską talie i nie czuję się grubasem. Ale wiele ludzi jak słyszy, że ktoś waży 70 to zaraz myśli , że jest banią. Ja myślę, że Ty autorka powinnaś tak coś około 60 kg ważyć. Podobno powinno się ważyć minus 110 od wzrostu, ale to jest uzależnione od ogólnej budowy, mięśni i kości. Mi wychodzi 64, ale ciężko mi zejść z 70. Już pół roku temu ważyłam 80 więc sukces jakiś tam jest:)

Gość Ja ważę 60-62 przy 165 i
wyglądam dobrze, ale z doświadczenia wiem, że przeciętna kobieta jest szczupła przy 165/50-55. Ja mam specyficzna budowe niestety

Gość dalaj
ja przy 170cm ważę 61kg. Mam zamiar jeszcze zrzucić max. 6kg -dokładnie nie wiem ile wyjdzie bo ćwiczę a jak wiadomo mięśnie są cięższe niż tłuszcz więc tu raczej trzeba patrzeć na wymiary niż kg. Zaczynalam od 73,5kg. Wymiarowo straciłam już po 10-20cm.

Gość STOSIEDEMDZIESIECIEJEDENCENTYM
do dalaj a jak to zrobiłas tzn jaka dieta cwiczenia? mam tyle samo wzrostu kiedys wazylam 57 kg ale od momentu w którym zaczełam brac leki nie moge dojsc do poprzedniej wagi

Gość dalaj
STOSIEDEMDZIESIECIEJEDENCENTYM po pierwsze to oprócz początkowej diety niełączenia to potem zwyczajnie stosuję MŻ (mniej żreć ;) ) i dużo piję wody. jeździłam też na rowerze i nie stosowałam żadnych ćwiczeń. dopiero ponad 1,5 miesiąca temu zaczęłam ćwiczyć program Tamilee Webb na mięśnie brzucha a po paru tygodniach dołączyłam do tego 15min. trening na ramiona, nogi i brzuch z czerwcowego Shape'a Akcja Bikini last minute. Potem zaczęłam robić na zmianę po połowie z 30min. treningów z tej samej płyty. Aż doszłam do pełnych treningów 2 razy w tyg. każdy. Plus nadal Tamilee program 2 i w dni bez 30min. terningów (3 dni w tyg. ) mini trening z Shape. Ostatnio miałam tygodniową przerwę w diecie i ćwiczeniach z okazji wyjazdu ale wracam dziś do stałego programu. :) Polecam ćwiczenia z płytami DVD. W ogóle mnie to bardzo motywuje -a nadmienię iż nigdy wcześniej nie ćwiczyłam tyle co teraz. :D Nadmienię tylko że zaczełam od 3 marca więc wszystko trwa raczej już dość długo i powoli ale skutecznie. :)

Gość mozesz wymodelowac miesnie
11 kg, powinnaś wążyć wg mnie 57-61 kg, nie więcej sama mam 170 i figurę klepsydry, zobaczysz jak mocno zarysowaną będziesz miała talię, jak schudniesz