Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sassie

Kolagen Silver na pryszcze

Polecane posty

Gość sassie

Witam wszystkich! Ostatnio przeglądałam sobie allegro w poszukiwaniu jakiś kosmetyków na lekki trądzik, używam L'Oreal Pure Zone i jest w dobrze, ale chciała bym spróbować czegoś nowego. Znalazłam Naturalny Kolagen Silver http://www.allegro.pl/item691612925_kolagen_naturalny_silver_100ml_colway_inventia.html Czy używał ktoś z was tego? Działa?! Czy naprawdę usuwa zmarszczki, wygładza blizny, działa na trądzik, wygładza, redukuje worki pod oczami?!? Jestem "oczarowana" opisem produktu, ale nie wiem jak jest w rzeczywistości. Co myślicie o tym, bo nie jest to tani produkt. Z góry dziękuje za odpowiedzi! Pozdrawiam was! Sandra

Gość grabarka
podobno nie działa

Gość grabarka
podobno nie działa nie stosowałam, ale mi własnie odradzono...

Gość sassie
Dzięki Grabarka za odpowiedź... Więc uważasz, że szkoda kasy na to? Też tak mi się wydaje, ale kusi mnie żeby spróbować. O Vichy Normaderm też naczytałam się negatywnych opini, ale postanowiłam spróbować i jest świetny, ten na dzień moim zdaniem jest lepszy od tego na noc - byłam pozytywnie zaskoczona. Mam nadzieje, że będzie podobnie z tym kolagenem

Gość grabarka
nie chcę odradzać z Vichy byłam zadowolona, lekki znajomi mi mówili....nie wiem ale możesz kupić takie małe opakowanie i wypróbować wejdź na stonę kolagen czasem mają promoje ja mam teraz maści z antybiotykiem i tez nie rewelacja

Gość Magda 89
Teraz firma Colway wprowadziła nowe kosmetyki :) Kobieta u której zamawiam wysłała mi link z nowymi produktami: https://collagen-shop.colwayinternational.com Powiedziała że na dniach ma byc juz dostepny kolagen natywny GOld z nano zlotem i nano srebrem koloidalnym właśnie dla osób z cerą problematyczną skłonna do wyprysków itd. Może warto spróbowac :) ja tam jestem zakochana w produktach tej firmy. Szczerze mogę polecic :)