Dangerous 37 Napisano poniedziałek o 20:28 …to love. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 37 Napisano poniedziałek o 20:34 Igor Paszczyk - jest śliczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 274 Napisano poniedziałek o 20:40 5 minut temu, Dangerous napisał: Igor Paszczyk - jest śliczny. taki pattisonowaty na każdym zdjęciu podkrążone oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 62 Napisano poniedziałek o 20:41 Że niby ogór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 37 Napisano poniedziałek o 20:44 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: taki pattisonowaty na każdym zdjęciu podkrążone oczy Niekoniecznie. Mnie się Pattinson nigdy jakoś szczególnie nie podobał, a Igor owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1813 Napisano poniedziałek o 20:47 Taki dzieciak trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano poniedziałek o 21:32 Igor Paszczak takie dziedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano poniedziałek o 21:32 47 minut temu, Dangerous napisał: Niekoniecznie. Mnie się Pattinson nigdy jakoś szczególnie nie podobał, a Igor owszem. Lubisz młodych z adrenochrom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano poniedziałek o 21:33 48 minut temu, Dangerous napisał: Niekoniecznie. Mnie się Pattinson nigdy jakoś szczególnie nie podobał, a Igor owszem. Też w sumie mi się nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 271 Napisano poniedziałek o 22:25 Może odrobinę podobny do Rafała Królikowskiego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 37 Napisano wtorek o 08:10 9 godzin temu, yeya napisał: Może odrobinę podobny do Rafała Królikowskiego... Na niektórych starych zdjęciach może delikatna nić podobieństwa. W każdym razie ma piękne oczy i całą ich oprawę, rzęsy, brwi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 141 Napisano wtorek o 08:24 (edytowany) Kolejny obły z twarzy, "nieletni" budyń. Pomijając gust ketrela, obleśne jest, jak takie stare baby jak ketrel molestują "nieletnich". Najgorsze, że ta choroba postępuje i ketrel za iks lat będzie naprawdę odrzucającą, godną litości, samotną kuguarzycą. Edytowano wtorek o 08:27 przez baba jędza wezwać księdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 141 Napisano wtorek o 08:41 2 minuty temu, Dangerous napisał: I po co te osobiste wycieczki, płaska parówo? Gdyby ktoś inny pochwalił jego urodę, to nie padłyby określenia typu „budyń”. Co to w ogóle oznacza? Jakaś zielonogórska gwara? Chłopak jest z 1999, więc niewiele młodszy ode mnie. Kulą w płot jak zwykle więc. Nie lubię takich wymoczków, bez męskich rysów (gdzis zarys szczęki odpowiedni itd.), więc wypowiedziałabym się tak samo o samej kwestii jego urody. Nieważne, ile on ma lat, ujęłam nie bez przyczyny "nieletni" w cudzysłów. Istotny jest już widoczny u ciebie schemat. Zycia sobie nie ułożysz, to ci gwarantuję, bo już widać symptomy, więc przy tych gustach do młodszych, za te ileś lat będziesz starą pijaczka, podrywającą "dzieciaki". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 141 Napisano wtorek o 08:43 5 minut temu, Dangerous napisał: „budyń”. Co to w ogóle oznacza? Znaczy to brak odpowiednio zarysowanych kości twarzy, czyli niejaka zaokrąglona "pulpa" z twarzy plus bijąca od takich dziecinnych buzi "miękkość", także mentalna. Budyń z soczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 141 Napisano wtorek o 08:51 Przed chwilą, Dangerous napisał: Ty naprawdę musisz mieć jakieś orzeczenie o niepełnosprawności intelektualnej. Obły to można określić np Mateusza Pawłowskiego, ale nie Igora. Igor ma co prawda młodzieńczy look, ale widzę w nim mężczyznę, młodego, może trochę chłopięcego - ale faceta. Natomiast typy z kwadratowymi szczękami, mocnym zarostem i owłosieniem nie podobało mi się nigdy. Widziałam zresztą wyżej wspomnianego w ruchu na ekranie i jest lepszy niż na zdjęciach. Przechodzimy do drugiej części… bezrobotna baba ok 40stki wyrokuje na mnie, że życia sobie nie ułożę. Projekcja jak zwykle i tak już u ciebie pozostanie po kres. Chyba szkoda się strzępić. Za długie, ketrel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 37 Napisano wtorek o 08:53 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Za długie, ketrel To ci streszczę - pojaśniona zostałaś po raz dziewięćsetny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 141 Napisano wtorek o 08:54 Przed chwilą, Dangerous napisał: To ci streszczę - pojaśniona zostałaś po raz dziewięćsetny. Czyli w tlumaczeniu - znowu miałaś wypadek wózkowy o ścianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 37 Napisano wtorek o 08:56 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Czyli w tlumaczeniu - znowu miałaś wypadek wózkowy o ścianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 832 Napisano wtorek o 09:01 On jest 99 to nie takie dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 37 Napisano wtorek o 09:04 3 minuty temu, Еlciаа napisał: On jest 99 to nie takie dziecko. Pisałam to upoślicy, ale w swoim zacietrzewieniu obraża chłopaka, który by na nią nie chciał splunąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 832 Napisano wtorek o 09:05 Przed chwilą, Dangerous napisał: Pisałam to upoślicy, ale w swoim zacietrzewieniu obraża chłopaka, który by na nią nie chciał splunąć. Malolat jest 97 a juz mam wrażenie że zrobił się dla mnie za stary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 295 Napisano wtorek o 09:08 Faktycznie ma ładne oczy i poprawę. No i urodę amanta starego kina. Za 10-15 lat będzie ciacho. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 37 Napisano wtorek o 09:09 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Malolat jest 97 a juz mam wrażenie że zrobił się dla mnie za stary. Oj już nie przesadzajmy. 97 to wciąż młodziak. Chyba, że ewidentnie lubisz mocno młodszych. 🫧 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 832 Napisano wtorek o 09:09 1 minutę temu, Mgła napisał: Faktycznie ma ładne oczy i poprawę. No i urodę amanta starego kina. Za 10-15 lat będzie ciacho. Za 15 lat to będzie stary chłop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 37 Napisano wtorek o 09:10 (edytowany) 1 minutę temu, Mgła napisał: Faktycznie ma ładne oczy i poprawę. No i urodę amanta starego kina. Za 10-15 lat będzie ciacho. Tak! Dokładnie tak bym to ujęła z tym amantem. Edytowano wtorek o 09:10 przez Dangerous Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 832 Napisano wtorek o 09:10 Przed chwilą, Dangerous napisał: Oj już nie przesadzajmy. 97 to wciąż młodziak. Chyba, że ewidentnie lubisz mocno młodszych. 🫧 Tak, on mentalnie się zrobił jakby miał z 10 lat więcej, a jest jeszcze młody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 295 Napisano wtorek o 09:12 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Za 15 lat to będzie stary chłop. Szczególnie aktorzy się brzydko nie starzeją, nie napracują się fizycznie, a dbają o siebie. W mojej ocenie facet (dbający o siebie) jest najbardziej atrakcyjny minimum 35+, około 40 i wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 295 Napisano wtorek o 09:15 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak, on mentalnie się zrobił jakby miał z 10 lat więcej, a jest jeszcze młody. Dojrzewa facet przez dziecko. Ten i większość, bo wiadomo że nie wszyscy niestety i potem męcz się babo z przerośniętym bobasem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 274 Napisano wtorek o 09:36 34 minuty temu, Еlciаа napisał: On jest 99 to nie takie dziecko. '99 to chodzi teraz do podstawówki a nie, czekaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 274 Napisano wtorek o 09:36 26 minut temu, Еlciаа napisał: Za 15 lat to będzie stary chłop. ekhem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach