Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damaha

czy bez sexu moze byc prawdziwy zwiazek

Polecane posty

Gość damaha

Jaka jest wasza opinia na ten temat. Czy sadzicie ze bez sexu moze byc zwiazek. Bo ja sadze ze moze byc. Wiem bo jestem tego przyklade. Jestem z dziewczyna od 5 miesiecy i ani razu sie niekochalismy. Pomimo tego ze spimy razem prawie co dziennie.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee? ;\

oj tam jesli jestescie ze soba tylko 5 miesiecy to pikus... gdybyscie byli 5 lat i mieli seks raz na pół roku albo wcale bo ona chciałaby czekac do slubu to juz bys tak nie mowil :D

Gość hehehehehheeheheheheh
nie wiecie co tracicie... A co do związku bez sexu to moim zdaniem, po co odbierać sobie tę przyjemność. Chyba że kogoś nie pociąga druga osoba to co innego.

Gość sex sex sex
na dłuższą metę nie... sex jest ogromnie ważny, już nawet nie chodzi o zaspokajanie instynktów i żądz ale o bliskość której nie znajdziecie nigdzie indziej niż właśnie w sexie.. z resztą po co z niego rezygnować skoro to czysta przyjemność i samo zdrowie:)

niech zgadne :D baba Ci nie chce dac a Ty dorabiasz sobie do tego jakas ideologie, ze niby da sie przezyc itp :D jasne... :D

ja dopiero po połtora roku razem zaczęlam sie z nim kochać wiec z toba jest wszytko ok

Gość damaha
Ja ja pociagam sexualnie jak i zarowno ona mnie pociaga sexualnie. I czujemy ze bedziemy sie kochac. Obydwoje chcemy sie zaspokoic sexualnie jak i zarowno chcemy sie do siebie jeszcze bardziej zblizyc.

Gość misska
moze oboje chcecie tylko uwazacie ze jest za wczesnie?dlaczego tego nie robicie?

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjtam
pewnie że może być prawdziwy. Nie każdy musi być taki cool i trendy, że idzie do łóżka na 3 randce albo i przed. Ja osobiście nie preferuję seksu bez miłości. A póki nie jestem pewna że kocham - seksu nie ma i tyle. A facet jak nie chce czekać, to znaczy, że nie zależy mu na tobie, tylko na twojej d..pie. Jak kocha to poczeka

Gość po ile macie lat
?

Gość damaha
ja 22 a ona 21

ojjj - to ze sie idzie na 3 randce nie znaczy ze ktoś jest cool i trendy... po prostu niektorzy nie musza czekac roku, dwóch albo do ślubu zeby sie przespać z kims kto ich podnieca i rajcuje...

Gość damaha
Obydwoje czekamy na ten odpowiedni moment. Kiedy obydwoje bedziemy wiedzieli ze tego chcemy. I ten moment sie zbliza malymi krokami. I bede na ten moment czekal cierpliwie. Bo cierpliwosc poplaca.

Gość damaha
Niechce z nia poprostu na sile wspolrzyc. Niechce na niej tego wymusic. Bo moze sie zrazic i niebedzie chciala sie ze mna kochac.A tak poczekam asz bedzie na to gotowa. A wiem ze staje sie coraz bardziej na to gotowa. Chce zaczekac na tem moment. Bo ja bardzo kocham i zalezy mi na niej.

no napisałeś ze oboje tego chcecie... myslałam ze czekacie na odpowiedni moment typu "wolne mieszkanie" :) czekaj jesli uważasz ze warto :)

Gość misska
hmm..mysle ze czekacie na wolna chate jak piszesz ze chcecie tego oboje

Gość damaha
Naprawde warto bynajmniej ja tak sadze. Mieszkanie mozemy miec w kazde chwili wolne. Zapisujemy jej rodzicow na pielgrzymke do czestochowy i caly dom jest tylko dla nas. Ale ja czekam na jej gotowosc psychiczna i emocjonalna.

a ona Ci powie kiedy bedzie gotowa? czy Ty sie nastawiasz za kazdym razem jak macie okazje ale nic nie robisz, bo czekasz az ona ktoregos dnia wpadnie do Ciebie na chate i juz przy drzwiach bedzie krzyczec "chce sie bzykac"?

Gość damaha
Czekam na ten moment kiedy mi powie ze tego chce i jest tego pewna w 100%.

Gość no tak........................
verdine20 ojjj - to ze sie idzie na 3 randce nie znaczy ze ktoś jest cool i trendy... po prostu niektorzy nie musza czekac roku, dwóch albo do ślubu zeby sie przespać z kims kto ich podnieca i rajcuje... Najgorsze jest to, że ludzie mylą zwierzęce pożądanie z miłością. Ale jeśli komuś zależy wyłącznie na seksie (co na pewno nie łączy się z poważnym związkiem) to niech robi jak uważa. Dla mnie seks bez miłości to zwykła prostytucja. Na dokładkę za darmochę

seks bez miłości to prostytucja... ok... ale skad bedziesz miala 100% pewnosc ze Twoj facet kocha Cie tak samo jak Ty jego? moze kłamie? i co wtedy? wyjdzie na to, ze dalas sie meskiej dziwce...

Gość jeśli będę dłużej z facetem
to chyba będę wiedziała czy kocha czy nie. Przecież to widać, słychać i czuć :) Po miesiącu na pewno tego nie wiadomo

słyszałam o przypadkach gdy faceci czekali rok, dwa albo i wiecej byle przeleciec i zostawic :) i tak samo mozna nie wiedziec czy kocha po miesiacu jak i po roku :) zreszta faceci sa mistrzami w kłamstwach wiec zamiast czekac na cud czasem warto sprawic sobie przyjemnosc :) no ale kazdy ma inne podejscie... :)

Gość 123werona123
faceci a wytłumaczcie mi coś, bo ja już kompletnie ogłupiałam: jestem z moim facetem pięć lat i to jest dopiero paranoja, bo nie mieliśmy nigdy sexu klasycznego.jest tylko oral i inne macanki.nie wiem czy on się boi, że zajdę w ciążę czy co, bo jesteśmy młodzi(21 lat). powiem szczerze,że ja to już od 3 lat jestem na to gotowa, ale nie będę się faceta prosić o sex, bo to poprostu nienormalne. normalnie paranoja jakaś. mówi mi niby,że wyobraża sobie, że się kochamy itp ale nic w tym kierunku nie robi, nawet nie próbuje. ja już mam dość, bo on wogóle mnie nie zaspokaja a ja jego zawsze.

moze sie facet przyzwyczaił do takiej formy seksu i mu nic innego nie potrzeba ?:) Ty jego zaspokajasz, on Ciebie nie... czyli pewnie boi sie ciązy, boi sie ze nie sprosta zadaniu ale skoro Ty sie nim zajmujesz to on woli zostac przy tym co ma :) ja Cie podziwiam :D ja tygodnia nie moge wytrzymac i nigdy bym na faceta z seksem nie czekała... a co dopiero 3 lata :)

Gość 123werona123
no to co ja mam zrobić? mam go zgwałcić czy co? próbowałam zaprzestać jakiegokolwiek ,,sexu" no ale to nic nie dało. on się tylko foszył i wypytywał co mi jest. ostatnio mu powiedziałam, że ciekawe co by on czuł na moim miejscu. może sobie coś przemyśli. mi jest już z tym ciężko, bo to naprawde nie jest normalne, żeby dziewczyna bardziej tego chciała od faceta.