Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damaha

czy bez sexu moze byc prawdziwy zwiazek

Polecane posty

to nie pytałas sie go dlaczego zwleka z seksem? jakis konkretny powód? no z tym gwałtem to nie byłby taki zły pomysł :D usiądz na nim jak bedziecie nago :D chyba nie wpadnie na pomysł zeby Cie zrzucic z siebie:P

Gość 123werona123
ciężko mi tak prosto w twarz mu powiedzieć jak się czuję, bo to jest dla mnie poniżające. nie chcę go błagać o sex, bo to dla mnie poprostu beznadziejna sytuacja. zawsze faceci zabiegają o sex, a ja nie chcę być jakaś nachalna. robię mu jakieś aluzje, więc powinien zrozumieć, bo głupi nie jest:-( nie no jestem załamana

a moze napisz mu maila? bedzie Ci łatwiej. Napisz co chcesz, przeczytaj to ze dwa razy, wyslij mu. Nie bedziecie musieli sie kłocić, on to przeczyta, przemysli i Ci odpisze. Chyba to lepsze niz kolejne 3 lata czekania. Nie zazdroszcze Ci tej sytuacji ale powiedz mi szczerze - co to za związek skoro nie potraficie rozmawiac o takich sprawach jak seks? skoro chodzicie do łózka to czego sie boisz? jestescie ze soba 5 lat! to sporo! i musicie przeciez ze soba rozmawiac bo potem pojawiaja sie takie własnie chore sytuacje!

Gość 123werona123
dzięki za wsparcie. powiem Ci, że rozmawiamy o swoich fantazjach ale ja nie potrafie mu powiedzieć prosto w twarz: ,,kochanie, kiedy wreszcie bedziemy się kochać tak na prawdę?". mam swój honor i moim zdaniem to powinno wyjść od faceta. po prostu dla mnie to chora sytuacja, ale ja jestem kobietą i nie chcę się prosić faceta, żeby się ze mną kochał. poprostu nie chcę! chcę żeby to wyszło od niego. bo co zrobię jak mi powie, że nie, że po ślubie? poczuję się odrzucona. tego też się boję.

o takich rzeczach warto rozmawiac juz na poczatku zwiazku, zeby nie było jakis niedomowien... i albo zadasz mu to pytanie albo przez najblizsze lata bedziesz go zaspokajac czekajac z wytesknieniem na zwykły seks - albo znajdziesz sobie innego. Jak sie boisz rozmawiac to mu to napisz. Bedzie Ci łatwiej. I to nie jest proszenie - to bedzie wyjaśnienie czego on sie boi.