Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /***/

Życie po ROZWODZIE cz.2

Polecane posty

Gość ...*
Dzieci nie wychowuje się gadaniem a przykładem. One obserwują dorosłych i ich reakcje :) no cóż biorą przykład z rodziców. Więc warto uważnym być na swoje zachowania.

Malgoska nie jestem dobrym ojcem bo gdybym nim byl to nie doposcil bym do tego co sie stalo ale coz nie jestem slodkim miskiem i nie dam sobie wejsc na glowe kobiecie... Nigdy nie mialem wzorca jak to jest byc ojcem bo sam bez ojca sie wychowalem ale napewno zawsze mogl bym byc lepszym.....ale nic straconego bo z dziecmi sie nie rozwodze:P * pomaranczko wiec sama widzisz z ta akceptacja ciezko:)

ufff... walka z krzeslami zakonczona :) Zycze Wam wszystkim milej nocki i kolorowych snow :) Do kolejnego :)

Gość Długa
Sie tu narobiło naklonowało ni wiem gdzie pisać . Witam wszystkich już jestem. Dziękuję Carmelince , Dzwonie ,Violet za to ze chciały się ze mną spotkać ,było mi bardzo miło choć za krótko . Bobasy macie super . Zazdroszczę Wam że co jakiś czs się spotykacie doradzacie , pocieszacie . Zofiarko dziękuję że się o mnie martwiłaś ale wszystko ok .Miała urlop i pojechałam z dziećmi do stolicy. W tym roku nie stać mnie na wakacje dla dzieci ale na drugi rok zaszeleje z nimi napewno. Całuski dla wszystkich. NIE WIEM GDZIE PISAĆ.

Gość ...*
jestem z mazowieckiego.

Gość ...*
Pprzemo ---> zakładać legalny związek z obciążeniem finansowym to trzeba się zastanowić czy się podoła temu finansowo. Akceptacja, akceptacją ale finanse też są ważne.

...* Jestes bardzo enigmatyczna, nie chcesz powiedzieć, to widocznie masz ku temu powody - zastanawiałam się po prostu, bo jesteś z nami cały czas, ale mam wrażenie, że sie alienujesz :(, zdaję sobie również sprawę, że to nie miejsce na takie pytania i przepraszam, jeśli Cię uraziłam Długa, bardzo fajna z Ciebie dziewczyna i masz bardzo fajne dzieciaczki, do następnego razu :)

Gość długa
..* Finanse są bardzo ważne . m zostawił mie z długami nie płaci alimentów , nie pracuje. A kochanka go utrzymuje i sponsoruje, czyli żyją jeszcze na tym świecie ludzie którzy żyją miłością.

Gość ...*
poza tym ty masz już dzieci a kobieta z którą ewentualnie będziesz być może będzie chcieć aby w waszym związku było wspólne dziecko... chyba, że zdecydujesz się na kobietę z dziećmi.

Gość Zuzanna153
Witajcie takie zamieszanie to właśnie uroki życia.Na stary topik jednak nie przesyła ,dopiero po jakimś czasie.Myślę ,że z czasem odnajdą się Ula,Dzowa ,Imada ,Zosia ,Kłosek,Anula, Atrakcyjna,Była żonka,Rozbita,Karolinka,Rybka,wczasowizki,Zofiara,Ewamróz,,i inne nowe dziewczyny ,no i chłopaków.Przemo chwała Ci ,że dzielnie z nami wytrzymujesz ,dla wszystkich powodzenia i jak najmniej trosk.Musi być dobrze.Miłych snów i spokojnej nocy.

Witaj Długa nam tez było bardzo milo poznać Ciebie.Masz blisko do nas,wiec zapraszamy częściej.Twoje dzieci są przekochane,z taka troska podchodziły do bobasów,no i te loczki Oj Zuziu ja już nie wiem gdzie pisać:( Będę nadawać w stereo :-D

Gość ...*
Carmelina123 spoko :) aż takim wrażliwcem nie jestem tylko co ma wnieść "skąd jestem" każdy skąd tam jest a łączy nas wspólny "temat" Radzę sobie w życiu mam znajomych, koleżanki bliższe i dalsze i jak czytam o waszych planach na drugi związek to gratuluję, że wam się chce. :) Przywykłam do decydowania i dokonywania wyborów sama, do gospodarowania pieniędzmi i w miarę mam stabilną sytuację. Nie mam ochoty na związek bo: chcę żyć spokojnie, tak jak chcę. Być może pójdę z czasem na jakiś układ ale małżeństwo? nie.

Gość Długa
Carmelina ale z Ciebie gaduła,a niunie masz świetną Violet* też poprostu wspaniałe dzieci. Mojenatomiast ciągle o nich gadają , moja mama nie mogła ich zrozumieć pojechały do jednego dziecka a skąd nagle trójka .Dzieci pytają ciągle kiedy pojadą do {Łazienki} bo im się podobało bardzo.

zuzanna ja jestem :) Tylko moi panowie opanowali komputer i nie zawsze mogę doskoczyć do komputera, a jak mi się uda- starcza czasu tylko na czytanie ;) pozdrawiam serdecznie i dobrej nocy

Gość ...*
Długa: "A kochanka go utrzymuje i sponsoruje, czyli żyją jeszcze na tym świecie ludzie którzy żyją miłością." no cóż k jest baaardzo zdeterminowana :) moim zdaniem. Utrzymywać i sponsorować mężczyznę? to co z niego za mężczyzna? sorry Długa :) Na utrzymanka się godzi? na alimenciarza? a wystąp o alimenty od jego rodziców. Cwaniaczek. Czy on myśli, że bycie mężczyzną to coś tam mieć w kroku wystarczy? Jak k to wystarczy to ok dobrali się w/g potrzeb :)

ZUZIA :D:D:D:D Jestem obecna , czytam co piszecie tylko jakos nie mam weny tworczej aby cokolwiek napisac. Spokojnej nocy i kolorowych snow🖐️🖐️🖐️

byłam właśnie na starym topiku- część się zaparła i dalej pisze ;) Podziwiam, bo napisałam i za pioruna nie chciało wejść Co te dziewczyny się tak zaparły? Chyba je ta "technika" w końcu zmęczy i przyjdą tutaj :)

Długa miło było cię poznać i twoje dwa skarby też :) szkoda tylko, że tak krótko, bo nie zdążyłyśmy sobie pogadać. Zwłaszcza, że maluchy były baaardzo absorbujące i ruchliwe . Zwłaszcza mój łobuz, Carmelinki jeszcze nie posiadł uciążliwej sztuki szybkiego i niespodziewanego znikania :D ale Tosia jest bardzo zdeterminowana, więc Carmelinka trenuj biegi .

Gość rozwooodka
Imada dopiero teraz przeczytalam maila,mam teraz urwanie glowy w robocie,w domu tez cos trzeba ogarnac i na nic nie mam czasu.Ciesze sie bardzo,ze swoim pokretnym :D rozumowaniem zmobilizowalam Cie do wyjazdu,naprawde sobie zasluzylas na odpoczynek:) a ja juz sie nie moge doczekac spotakania:) Wczoraj napisalam tez maila do CNNZ,ale nie odpisala i widze,ze tu na forum tez jej nie ma.Moze ktos wie co z nia?pojchala gdzies na weekend czy na dluzsze wakacje(aja sie nie doczytalam,a wydawalo mi sie,ze czytam ze zrozumieniem :P )

Gość rozwooodka
jestem taka zrabana,ze mi sie literki myla i gdzies chowaja;)

Witam podróżniczki, czekam na jakieś pikantne szczegóły z ekscesów u Zofiary :D

Gość rozwooodka
niestety Imadko,do Kielc ode mnie jest spory kawalek-jakies 200km,czyli w Bieszczady jeszcze dalej(kolejne 100),wiec nie wiem czy Onablue sie zdecyduje na przyjazd,ale jesli tak to ja jak najbardziej chetna,zwarta i gotowa do poznawania nowych twarzyczek:):) Muslalam jeszcze o Dlugiej,bo wydawalo mi sie,ze Radom lezy blizej mnie.A tu zonk:O,jeszcze dalej niz Kielce-220 km

rozwoodka spoko ;) dzisiaj mam podchody ze starszym młodym ;) - zrobił w tym roku prawko i wymyślił sobie wyjazd z kumplami! Moim autkiem! W tym samym terminie! Wojna podjazdowa trwa ;) Własnie przeczytałam Twój kolejny wpis- damy radę :) , nie taka ta Polska duża jak się wydaje ;). jak tylko wywalczę autko i pozałatwiam wszystkie sprawy to roześlemy wici :) violet one siedzą na starym topiku! I nie chcą przejść na nowy! zaparły się kobiety... ;)

rozwoodka Tobie się po prostu oczy kleją ze zmęczenia :) właśnie ten sam objaw stwierdziłam u mnie więc dobrej nocy zyczę!

Gość rozwooodka
Imada jeszcze skrobnelam @ negocjuj z mlodym,bo szkoda by bylo bardzo..... milej i spokojnej nocki 😘😘

Imada, poczekamy, poczekamy na 'konserwatywną' część zespołu :D A może ujawni się założyciel 2 części, to unikniemy podejrzeń o spisek ?

Gość ...*
"dzisiaj mam podchody ze starszym młodym - zrobił w tym roku prawko i wymyślił sobie wyjazd z kumplami! Moim autkiem!" nooo m m, że wymyślił sobie wyjazd to ok ale jest wypożyczalnia samochodów. Z kumplami może się złożyć i może być kierowcą. Jak jest pełnoletni to i pełną odpowiedzialność niech bierze za to co robi. Nie rozumiem co tu negocjować. Kto jest właścicielem samochodu? :) Możesz się zgodzić lub nie na pożyczenie z tym, że licz się z konsekwencjami.

Gość ...*
osa mnie użądliła ręka mi spuchła i ssssswędzi nie mogę zasnąć.