Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana ale wątpiąca

jak i czy w ogóle można czytać z gestów mężczyzn???

Polecane posty

Wiele osób być może już to przechodziło (a na pewno kilka z tego forum - z tego co wyczytałam). Otóż ja również wzdycham do nieznajomego z tymże nie o wzdychaniu tu będzie. Zamierzam poczynić jakieś kroki żeby do niego zagadać ale mam jedno pytanie zanim pewnie to zrobię i zrobię z siebie pośmiewisko. Otóż czy da się z samego zachowania, spojrzenia czy gestów panów wyczytać że NIE JEST MNĄ ZAINTERESOWANY? "Mój" obecny wprawdzie nie zagadał jeszcze sam (nie miał tez chyba jak i ja dobrej do tego okazji) ale już z daleka patrzy się na mnie a jak się mijamy patrzy prooosto w oczy. Jaka jego reakcja na moje ewentualne zagadanie będzie świadczyła że mam sobie dać spokój? Wiem że temat głupi a ja już stara baba jestem i nagle taki problem mi wyskoczył. Jak u nastolatki :(

Gość blelele
sprobuj najpierw przy tym spojrzeniu sie usmiechnac, ale tak zachecajaco. jesli nie jest niesmialy, to powinien sam zagadac

Gość vcgvbcfb
mam ten sam problem i nie mam odwagi nic zrobić... a on? chyba też nie a mamy już swoje latka

A jeżeli jest nieśmiały? Uśmiechnę sie i owszem ale jeżeli odwzajemni to może to nic nie znaczyć bo przeciez zna mnie z widzenia i może to zrobić tylko z grzeczności. Czego mam szukać, jakich objawów żebym wiedziała że ma mnie gdzieś? Im wcześniej tym lepiej przecież. Szybciej dam sobie spokój.

Gość jhjhhv
codziennie mijam różne kobiety, a nawet jesli nie raz, to jedyne czego oczekuję i jest mi miło z tego powodu, to kiedy one się uśmiechają.

Gość jhjhhv
jak często go spotykasz? ile razy widzieliscie sie?

Gość kdfjaofoa80
no ale jakbyś jakąś był bardziej zainteresowany? ehhh. ja też nie umiem czytać tych "sygnałów" :(

Gość sukienka w gorszki
Jak ubierze krawat to znak:P Nie każdy umie rozmawiać gestami, pomiędzy wierszami:) Chyba jedynie Ci, co faktycznie inaczej podchodzą do życia. Nie tak schematycznie.

@jhjhhv czasem codziennie, czasem kilka dni się nie widzimy, zależy o której wracam z pracy. niestety nie zdarzyło nam się jeszcze jechac razem np. windą, przeważnie się mijamy np. ja wychodzę on wchodzi albo wchodzimy razem ale z gromadą innych sąsiadów.

Gość sukienka w gorszki
zanim ktos się usmiechnie, zanim cos powie duzo mówią oczy:) Mijasz wiec widzisz oczy? Nie? Mozna byc usmiechnietym np do rozmówcy obok, do nieba, dziecka na rowerku..potem spojrzyj w lewo..usmiech masz na ustach i ktos (np facet na rowerze) pomysli, ze to do niego:) duzo mówią oczy i usmiech itp.

Gość jhjhhv
może zwykłe czesc z twojej strony zachęci go do rozmowy, moze nie od razu, ale przy kolejnej okazji. może nawet głupia rozmowa o pogodzie, jakie to gorące lato jest.

Gość potulny miś
tak oIo

No widzę, zawsze jak się mijamy patrzy mi w oczy. A ja np. z takich osób które mijam raczej nikomu nie patrzę bo i po co. Tylko jemu. Więc tak, mamy kontakt wzrokowy wiem że mnie zawsze "wypatrzy" i może nawet to jego spojrzenie jest jakieś takie głębsze ale może sama to sobie wmawiam bo chciałabym żeby tak było :( Nie wiem w ogóle jak można tak zauroczyć się obcym człowiekiem. Ma to po raz pierwszy. I jak można się władować w tak chyba beznadziejną sytuację...

Gość teraz faceci sa mniej odważni
niestety... nie wiadomo czy nic nie robią bo nie chcą czy po prostu nie wiedzą jak.

Gość teraz faceci...
Otóz to. :(

Gość ja mam podobnie jak Zdecydowan
i nie wiem co robić!

Gość piszcie bo to ciekawe
upupupupupupupupup up!

Sama nie wiem... Ale chyba jak nam zależy to trzeba zaryzykować nawet jeżeli sie okaże że się przez to lekko skompromitujemy.

Gość ja niestety stchórzyłam
:(

Gość gdyakdhoqacx
szczerze mówiąc to nigdy nie zastanawiałem się co zrobić żeby gestem jakimś odstarszyć dziewczynę ;) chyba poradzę Ci 'cześć' na początek a potem może samo pójdzie.

Gość no helooi
jesli facet spoglada ci w oczy jak ty nie spogladasz to wygralas! Jest twoj

a jak ma wiedzieć czy spogląda jej w oczy skoro sama nie spoglada akurat???

Gość gdyakdh
"jesli facet spoglada ci w oczy jak ty nie spogladasz to wygralas! Jest twoj" nie rozumiem

Gość sukienka w groszki
Bo ona patrzy kątem oka, spod rzęs:):D To widzi:)

:) jak patrzę nie wprost tylko kątem oka tofaktycznie patrzy się w moją stronę ale czy w oczy to nie wiem bo kątek oka słabiej widać ;)

Gość puuuuppuuuupppuu
upupupup

Gość Meron
Ludzie, skąd wy macie takie problemy? Wystaczy zagadać i już wie się, na czym się stoi. Albo w tył albo w przód. Po co wzdychać i kombinować miesiącami? Przecież to nie zdrowe ;)

no tak ale rozmawiając może być bardzo miły bo taki po prostu jest a nie dlatego że mu się podoba. teraz żałuje że ja nie zagadałam :(

Gość wspodniachczywsukience
no za długie wzdychanie zdrowe nie jest ale jako kobieta mogę powiedziec że my niestety tak mamy. wszystko rozkminiamy, rozkładamy na czynniki pierwsze. nie da się z tym walczyć.

Gość w spodniach czy w sukience
"jesli facet spoglada ci w oczy jak ty nie spogladasz to wygralas! Jest twoj" ja tego zdania też nie rozumiem :)