Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_1989

Czy podczas okresu można zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość Karolina_1989

Gość zlotowłossaaa
zależy który dzień, jak masz króciutkie cykle-jak najbardziej, plemniki żyją w drogach rodnych ok.73 godzin. Jeśli początek lub środek okresu i leje się z ciebie krew to raczej wydaje mi się ze razem z strzępkami macicy i krwią wypływa i sperma.

Gość Karolina_1989
kochalam sie w ostatni dzien okresu to bylo raczej plamienie niz okres lecz od tegoż dnia czyli 18 lipca az do dzis leje sie ze mnie sluz i leje .. wiem ze tak jest w dni plodne ale chyba az tylu ich nie mam.. druga sprawa drazniąca mne to ze moj facet nigdy nie wie czy spuscil sie we mnie zawsze ma watpliwosci ze cos popuscil :( nie uprawiam sexu w prezerwatywie poniewaz sprawia mi bol i podraznienia pozniej stosujemy przerywany stosunek ale ciagle chodzi mi po glowie mozliwosc zajścia w ciąże.. mimo iż wiem ze sperma ląduje na brzuchu dalej mam obawy!:(

Gość zlotowłossaaa
na brzuchu?! boze....no ale nic... jak długie masz cykle? tak na oko?

Gość hbfd
mala24lb- a mój synek ma dziś 5 lat :P wiec JEST MOŻLIWOŚĆ

Gość Karolina_1989
cykle mam 30dniowe mniej wiecej ale mam dosc nieregularne okresy raz mam 3 razy w miechu nawet a raz moje krwawienie to jednodniowe plamienie

przy takiej praktyce niedługo zostaniesz mamuśką:o Pewnie masz uczulenie na lateks. Są specjalne gumy, ale kosztują trochę więcej (30-40zł) Ale jest jeszcze tyle różnych metod antykoncepcji, a wy tak bez niczego:o No chyba, że dziecko nie komplikowałoby wam życia...

Gość czerwonowłosa księżniczka
jeśli masz okres 3 razy w miesiacu to ja radziłabym Ci sie wybrać do ginekologa na badania, nic Ci to nie zaszkodzi a moze pomoc ;)

Gość zlotowłossaaa
czyli 30podzielic na dwa to jest 15 odjąć 4... to masz NA OKO dni płodne w 11-15dniu cyklu, ile dni miałaś ten okres? jeśli wytrysk był na zewnątrz są minimalne szanse na ciążę...powiedziałabym 2%...

Gość Karolina_1989
okresy moje trwaja zazwyczaj do 3 dni ale ten ostatni mialam prawie 5 dlatego ze okres spoznil mi sie ostatni az o 3 miesiace :( bylam u lekarza robione mialam badania i lekarz stwierdzl poprostu taką nature moja co do okresow ... ze jestem chyba tak stworzona skoro badania wychodza idealnie wiec nie wiadomo gdzie blad jest.... po hormonach dochodzi u mnie do wykrwawien co powoduje pozniej ciężkie anemie:( wiec widzicie same...ehhh dziecko nie utrudni zycia ale przyznam ze to jeszcze nie pora

Gość zlotowłossaaa
no to szanse na ciaże masz 0% nie martw sie. jak tak masz to mozliwe nawet ze masz cykle bezowulacyjne. nie łam sie nie wpadłaś:)

Gość Karolina_1989
a czy to moze oznaczać bezpłodność?? :(

Gość zlotowłossaaa
boze jakbym sie cieszyła na twoim miejscu gdyby oznaczała...wydaje mi sie ze nie, ostatecznie jajniki pracują to nie ma sie czym martwic, poprostu nie we wszystkie cykle jesteś zdolna do zapłodnienia.