Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cup of coffee 008

Powinnam rzucić faceta tylko dlatego, że nie chce seksu?

Polecane posty

Gość Cup of coffee 008

To 22-letni prawiczek. Baaaaaaaaaaaardzo przystojny i z ciekawą osbowością, ale nie ma dziwne wyniesione z domu zasady dotyczące seksu, dla mnie zupełnie niezrozumiałe. Znamy się dobrze 2 lata, od weekendu majowego jesteśmy parą:) Jest nawet fajnie gdyby nie ten mankament z seksem. On nie chce go uprawiać, a kiedy próbuje go namówić to leży jak kłoda i co najwyżej mnie całuje. Przy czym gdy zbliżam rękę do okolic intymnych odrazu mi ją odsuwa... Już nie mówiąc o tym żeby sam mnie gdziekolwiek dotknął... Czy to ja jestem dziwna? Czy nienormalne jest to, że w wieku 20 lat chce seksu? Mam czekać aż się zdecyduje (prawdopodobnie po ślubie) czy co mam zrobić...? Nie chce go rzucać, ale mam jakieś potrzeby..

Gość niesentymentalna
jak jest baaaarrrdzo przystojny to na 95% jest gejem....

Gość hehehehahaha
Może ma małego pena?:D

Gość Cup of coffee 008
A powiem Ci, że przez ułamek sekundy pomyślałam tak... Bo przyjaźni się z takim jednym 18-latkiem, nieciekawy gówniarz, ale ma wielki wpływ na mojego chłopaka. I pomyślałam, że skoro obydwoje są przystojni, zadbani, znają się na modzie, mają podobne zainteresowania, grają razem w piłkę to być może... Ale to była tylko myśl. To niemożliwe. Niby jak... Przecież jest ze mną.

Gość Cup of coffee 008
No raczej ma normalnego z tego co udało mi się wyczuć przez spodnie w chwili jego słabości...

Gość a co ja mam powiedziec
po 3 miesiacach razem kazalam mu grzecznie zdjac bluzke a on pyta: po co? facet lat 26 przystojny, madry, ideal.... ??????????????

Gość kgyufy
skoro nie odpowiada ci jego światopogląd, to zmień faceta i daj mu spokój i nie mąć mu w głowie. Może on też chciałby spotkać dziewczynę, która dochowa czystości do ślubu. Uszanujmy jego wolę, bo takich porządnych już mało.

Gość Cup of coffee 008
O Boże, a To niby faceci wiecznie chcą seksu i jedno im w głowie... Ja mojego widziałam bez koszulki tylko jak byliśmy na plaży. W innym wypadku nie pozwala mi nawet rąk włożyć pod koszulkę... Nic, dosłownie nic. Mogę go całować i to też tylko w usta, bo jak zjadę na szyję to marudzi...

Gość Cup of coffee 008
Ach, ale on wie, że nie dotrzymałam czystości do ślubu. Wyznał, że kocha mnie od dłuższego czasu, głupio mi go rzucić dlatego, że nie chce seksu. To tak jakby tylko na jednym mi zależało...

Gość kgyufy
zawsze możesz ustalić z nim jeśli ci na nim zależy, że poczekacie z sexem do ślubu. jeśli ci to nie odpowiada, to lepiej go zostaw, będziecie tylko przyjaciółmi.

Gość też tak mam echh
jestem ponad 2 lata ze swoim partnerem a seksu nie było bo on chce po ślubie :O a ja ślubu nie chcę jeszcze brać, zresztą on też nie no i co ja mam zrobić ja mam 23 lata, a on 27 :O

Gość niesentymentalna
a mało to gejów ma dziewczyny.. taka przykrywka...

Gość Cup of coffee 008
No proszę Cię, mam w wieku 20 lat rezygnować z seksu na jakieś 5 lat żeby poczekac do ślubu? To jakaś wyszukana forma masochizmu, seks to przyjemność, nie warto go sobie odmawiać...

Gość Cup of coffee 008
Poza tym... Naturalnym jest, że chce się czuć pożądana. Jestem atrakcyjną, młodą kobietą, a robie się coraz bardziej zakompleksiona... Też jestem nieszczęśliwa. Czemu to ja mam iść na kompromis? On nie może zrezygnować ze swoich poglądów? Albo chociaż je troche zmienić?

Gość uih
dla ciebie to przyjemnośc a dla niego może nie, bo uważa, że to grzech

Gość Cup of coffee 008
Ilu mamy w Polsce katolików? Całe masy... A ilu z nich zabrania sobie seksu przedmałżeńskiego? Ilu ich jest? Wg Kościoła czystość obejmuje nawet te "większe pocałunki" więc przepraszam bardzo, ludzie po 20 roku życia mają chodzić za rączki i cmokać się w polik? Taka jest ta wiara?

Gość uih
no pozwala przecież sobie, by cie pocałować, trzymać za rękę obejmować, idzie na kompromis. zresztą możesz zaspokajać się sama. czasy się zmieniły i kiedyś ludziska nie mieli takich problemow

Gość uih
jak zachowujesz sie nie tak, to wypomną ci, jaki z ciebie fałszywy katolik jak znajdzie sie jakiś z zasadami, to go wyśmiewają czy to tylko w Polsce tak?

Nie sadze, zebyscie sie porozumieli, jesli on ma takie zasady. A probowalas z nim tak konkretnie pogadac, dlaczego tak jest? No nie wiem, ostatecznie jakkolwiek by nie bylo, on ma prawo tak postepowac. Dla mnie sprawa bylaby prosta. Nie dla mnie facet, bo seks to jednak wazny aspekt zycia niezaleznie od tego, co powiedza swietoszki. No i jasne jest, ze nie jestes dz***ka, skoro w wieku 20 lat chcesz sie bzykac z kims, kto jest Ci bliski. To raczej normalne, zdrowe podejscie do zycia. Powodzenia

Gość rzuć jeśli
tylko o seks ci chodzi

Gość uih
czy uważasz to, że on nie chce sexu, to robi coś złego, jakąś krzywdę komuś?

Ludzie, no przeciez wiadomo, ze w zwiazku nie tylko o seks chodzi, ale dla duzej czesci ludzi jest to dosc istotne.

Czy powinnaś go rzucić ?? Ty go rzucisz wcześniej czy później.