Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosniczka peseczkow

KRWIAK UCHA U PSA. olac to?

Polecane posty

Gość milosniczka peseczkow

moj piesek ma kwriaka ucha. bylam u weterynarza i mi poiwrdzila ze bedzie trezba zrobic zabieg. umowilam sie na kolejny dzien ale moja mama powiedziala ze mi nie da pieniedzy bo to kosztowalo az 160 zl;/ mowila ze on sam zniknie i wsiaknie... to prawda? beda jakies powiklania jesli go zostawie i oleje? nie moge patzrc jak on sie meczy a to wcale nie wyglada na to zeby to mialo wsiaknac z powrotem:((

psa to boli pewnie, nie możesz tego olać, bo będą powikłania jeszcze gorsze, z resztą gdyby to nie było nic groźnego, to lekarz by to powiedział. Możesz ewentualnie iść jeszcze do innego weterynarza, ale tego nie można zostawić !

Gość natychmiast udaj
sie do weterynarza. Piesek cierpi. Przestan sie nad nim pastwic i ulzyj mu jak najpredzej :O

Gość milosniczka piseczkow
a nie moge sama tego przekluc albo cos? to samo sie nie wsiaknie??

Gość samo sie nic nie zrobi
:O Nie kombinuj bo sprawisz psu bol i moze wdac sie zakazenie :O

Gość moj tez mial krwiaka
oczywiscie poszlam do weta. Wet zapisal masc na to, liczylismy ze sie rozejdzie. Ale niestety sie nie udalo. Mial zabieg czyszczenia. chociaz okazalo sie ze to nie krew a taka woda tam zalegala. Slicznie sie wygoilo. Oczywiscie woolalabym, zeby mu sie samo wchlonelo no ale niestety... Tym nie mniej radze udac sie ja najszybciej do weta albo samemu w aptece taka masc kupic. Nie pamietam co to: aescin, czy jakos tak. Zapytaj najlepiej. J

Gość moj tez mial krwiaka
dlatego jak najszybciej powinnas isc do weta albo do tej apteki po ta masc na usprawnienie wchlaniania sie krwaiako. Byc moze zabieg nie bedzie konieczny!!! Niestety jest on faktycznie dosc drogi. Ja placilam 130zl. Bo 100zl samo znieczulenie :O

Gość molosniczka pueseczkow
ok pojde do apteki moze to wyjdzie taniej :) dziekuje bardzo :* mam nadzieje ze od tej masci zniknie:(

Gość ....finka
Jesli da rade ..... rob mu okłady z np lisci topoli ,babki lancetowatej lub rozgniecionych lisci kapusty ."Zawin".Liscie beda wysychały -odciagały stany zapalne .Pomoze .Podawaj do picia nafte z woda -do kupienia w aptece . .

Gość milosnoiczka pieseczkow
dziekuje wszyskim bardzo:* bede robic oklady i kupi eten aescin w aptece:D:*

Gość Yrek
mam jamniczke i też miała coś takiego w uchu, fakt zabieg musiał się odbyć koszt to 180 zł w moim przypadku póxniej jeszcze 2 wizyty i juz jest ok.