Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemnak z zachodu

O co chodzi na tym forum?

Polecane posty

Gość Niedoświadczony forumowicz 91
Jak to jest, jeżeli używam tych śmiesznych rysuneczków to jestem podszywaczem czy nie? A jezeli jestem podszywaczem to ma jakieś znaczenie?

Brum zgzdzam sie z Tobą , napisałam przecież ze społeczenstwo składa sie z milionów indywidualistow. Co nieprzeszkasdza zaliczyc sie do przedstawicielki kobiecych cnót. czasmi mam wrazenie ze - starasz sie być bardziej indywidualna niż jesteś... obie przeciez piszemy na kaffe.. Chyba, ze masz muszelkę w poprzek, czy 3 uszy, albo zielone czulki na czole- to rzeczywiscie jesteś inna niż wszystkie inne kobiety. A upodobania, przyzwyczajenia czy gust- kazdy ma inny, nie tylko Ty. P.s. ja niesłodze kawy.

Purpurowa - nie staram się za baradzo. Zapewne obydiw mamy piersi. Może jajniki. Ale to nie zanczy, że reprezentujemy wszystkie kobiety. Ja lubię chodzić na smyczy. Ty chyba nie.

I nie podkreślam swojego indywidualizmu tylko starm się nie popadac w megalomańskie przekonanie, ze tak jajk ja myśła wszyscy. Albo, ze tak jak ja czują wszyscy.

Purpuro - dlatego nie jestem reprezentatywna. Ja nie mam pojęcia co sobie myśłi kobieta będąca prostytutką. Moge pisac tylko za siebie. O swoich doświadczeniach, przemyśłeniach czy czym tam jeszcze :)

nie wkładam Ci w usta swoich poglądow, nie każe myslec Ci jak wiekszosc kobiet, nie musisz podkreslac kobiecosci szpileczkami czy makijazem, mozesz być jakaś albo nijaka... mozesz nosic w zebach kości- ale jestes kobietą , i chyba zawsze będziesz- jesli nie przyjdzie Ci do głowy przeistoczenie sie w chłopca.. a Kopernik też była kobietą

a po co Ci to wiedzieć? Ja to wiem!! ale o ile mi się zdaje jesteś reprezentantką gospodyni dommowej ( takie moje wnioski- moze błędne , ale moje) A tego to ja nie wiem.

Jeśli gospodyni domowa nie potrafi ugotować rosołu to ja właśnie mogę potwierdzić, że reprezentuje gospodynie domowe :D Purpuro, fajnei się piszę tylko nie bardzo łapie o co się sprzeczamy :)

Gość Prawdziwy Sexy ufoludek
w czym rzecz brum? za kim zatęskniłaś?

Purpurowaaa Łza - jeżeli jesteś prostytutką to jesteś bardzo mądrą i inteligentną kobietą. Tyle wiedzy i jaki język!!! Tylko dlaczego bez przerwy się kócicie, no powiedzmy ostro i agresywnie piszecie?

A dlaczego hmmm?

Ostro :) Zaiste :) Ufoludku - do Ciebie. Jeśli jestes podszywaczem. Szybko sie przywiązuję i później bardzotęsknię jeśli długo kogos nie widzę.

Gość Wielbiciel rozowego koloru
Dlaczego nie ma nickow w kolorze rozowym?

Gość Prawdziwy Sexy ufoludek
podszywaczy tu dostatek, skąd wiesz który który? ale ja Cię lubię brum szefostwo patrzy, patrzy i śledzi, czeba ostrożnie :) tak już będzie do końca :( 🖐️

Ale ja nie napisłam, że Cien ie lubię tylko, że mi tęskno do Ciebie. Chociaż Ty nie jesteś tym podszywaczem od von. Do niego chyba nie tęsknię.

Wszyscy zakończyli pracę i grzecznie rozeszli się do domów gdzie są cichymi myszkami lub zwykłymi maślakami i do tego w occie!

Ja jeszcze nie skończyłam pracy. Zaznaczam tylko nieśmiało.

No ale myślę że już na wylocie? Jesteś miłą kobietą z którą można normalnie porozmawiać, chyba na wysokim stanowisku. Myślę że jutro znowu będzie słówko zamienić . Zwijam żagle i do portu.

Pisałem w pośpiechu i zapomniałem napisać słowo "można"

Nie wiem po czym wnosisz, że na wysokim stanowisku :D NIestety jeszcze chwila. Chyba nie powinieneś pisać, że jestem miła panią bo to uaktywnia podszywaczy :D Napisz, że jestem tłustym pasztetem i będziesz miał temat bez pomarańczowych podszywaczy :D Miłego popołudnia :)

Jestem nowym forumowiczem, zaintrygowało mnie to Forum, przglądałem tematy, jedne są mądre, drugie takie se takie se, a są też takie że brak słów. Myślałem że znajdę odpowiedź na tym topicu, o co chodzi na tym forum? niestety , będę szukał dalej.

Powodzenia :D Jeśłi znajdziesz odpowiedź na to pytanie, koniecznie daj znać :)