Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemnak z zachodu

O co chodzi na tym forum?

Polecane posty

To oni sa gejami? W sumie nie mam nic przeciwko. Niech się seksują jeśli chcą.

Ustaliłeś z czego sekretarka ma sukienkę? :D Ciekawa jestem :D

Gość Ciemnak z zachodu
Czarny ciemniak rozważa Muminkowy problem, albo zakalapućkał się w tych naszych głupotach!

Gość Ciemnak z zachodu
Nie znam się na tekstyliach a pytać nie chcę bo wzbudzę niepotrzebnie emocje. A co do sekretarki, dałem ogłoszenie bo potrzebna jest druga, gorzej jak będę miał dwie i obydwie będą miały w jednym czasie okres! Co wtedy ? Szukać trzeciej?

ciemniak moja koleżanka szuka pracy. Niestety ma ok. 75 zywej wagi, i jest w ciązy ale z pewnością okresu jakiej 6 miesiecy nie bedzie miała. Pasuje?

Cześć Purpurowa :) A dlaczego pytasz Chcesz zostac moim towarzyszem? W sumie mogę rozwazyć taką propozycję. Ciemniaku - będziesz mnozył byty sekretarskie w nieskończoność :D Weź sekretarkę po menopauzie alebo sekretarza :D

Ja jestem kosmiczną dropą. Niepotrzebna mi pauka ani cipka. Rozmnażam się przez pączkowanie. Żyje wśród Was a wy nawet o tym nie wiecie HAHAHA :) Myślę że to może być praprzyczyna mojego zainteresowania Buką.

Purpuro - masz niewątpliwie dar pisania niezwykle delikatnych postów :D

Gość Ciemnak z zachodu
Witam Purpurową Łzę, no coż 75kg wagi nie problem, bo po porodzie będzie mniej, że w ciążyteż nie źle bo nie trzeba uważać, mam miłe wspomnienia z tego czasu, sex codziennie na luzie, bez uważania, bez wyskakiwania, ato dorabiało się uszy, a to jeszcze coś no i mam dwóch chłopców. Gorzej z ojcowstwem, to niestety odpada.

Oczywiście Ciemniak w czerni :D Ciemniaku orange - Purpurze to ja bym nie wierzyla bezkrytycznie :D

I nie tylko jego. Spotkaliśmy się brum na wielu topikach gdzie radośnie udzielałem się jako plujący nienawiścią :) Pamiętasz przystojnegofajnego?? Brakuje mi go 😭 Zresztą słowo dręczyć tu nie pasuje. Nie sądze żebym ludzie których zaczepiam przykładali do tego większą wagę. Chyba raczej się szturamy niezobowiązująco :)

Droczenie, droczenie... A ludzie po nocach nie śpią :D

Gość Ciemnak z zachodu
No cóż Brumko, z tymi sekretarkami to przesadziłem, fakt, lubie popatrzeć na kuso ubraną kobietę, z ładnym biustem, zaznaczonym krągłościami.Lubię jak się schyla wypinając co nie co , właśnie ,podejrzewam że moja sekretarka schyla się za często, może to jesteś Ty? Rano zauważyła otwartą stronę Forum, i ten uśmieszek! Muszę to sprawdzić. Jeżeli chodzi o wykorzystywanie kobiety w pracy, stanowiska - mimo że to moja firma - nigdy! Nigdy nie płaciłem za sex.

Nie podważam Twoje twórczości Purpurowa. Mam całe pokłady tolerancji. Tylko jestem pamiętliwa :D

Ciemniaku - gdzybym to byla ja, nie móglbyś oderwać wzroku gdzyż nieskończenie piękna i powabną istota jestem :D Czesć Purporo :D

Gość Ciemnak z zachodu
Och Brumko nie mów bo już wyobrażam sobie...... A tak na prawdę co masz na myśli?

Na myśli mam to, że to nie ja się schylam :D Tego jestem pewna :D

Pewnie, że mówić nie będę :D Pełno tu zawistnych istot i zaraz zaczną pisać, żem pasztet :D

Gość Ciemnak z zachodu
To jest oczywiste że nie Ty się schylasz, nawet pomysł z piekarnikiem upadł, cały czas myślę co zrobić z tą chloerną windą która jest za scianą. No tak ale co tam będę zawracał sobie głowę windą, mamy przecież weekend!!!! I znowu do poniedziałku picie, tańce, grilowanie no i ruchanie ( min.placem w bucie!)

W windzie jest przycisk "stop" :D Intrygujący niezwykle :D