Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemnak z zachodu

O co chodzi na tym forum?

Polecane posty

Ale owłosione po całości czy na głowie? Szczerbę sobie wyobrazić w zębach potrafię.

E, nie, takie gwizdanie doopą pod wiatr z rozpędu bezpieczne nie jest. Trafi się taki komar zboczeniec albo inna ważka i wykorzysta. A potem jeszcze będe leczył jakiś syf z bajora czy lasu przywleczony. Nie dziękuję. Swoją dupę trzymam na siedzeniu podczas jazdy a nawet zapinam pasy :)

No to po zawodach :( I po co ten kabriolet było kupować?

No muminków nie oglądałaś?? Przecież to jest podstawowy repertuar żeby się jakoś na człowieka wychować. Powinno się to w lekturach szkolnych uwzględniać. Jak Roman był od nauki to pisałem do niego mejle że Muminki powinny się znaleźć w kanonie ale Roman też nie ogladał i zobacz jaki biedny wyrósł.

Nic nie pisali o tapiserce :D Nawet nie wiem gdzie ona jest :D

Tapiserka to nowy pomysł dezajnerów BMW. Dostrzeli oni zainteresowanie ich samochodami ze strony płci pięknej i wymyślili podwójne dildo bezpiecznie wpasowane w siedzenie pasażera. Pasażerka może nim rozkosznie wypełnić oba otwory a manewry podczas jazdy zapewniają odpowiednią stymulację. W zestawie dostępne są również pasy z przymocowanymi gilgatorami sutków.

Moim zdaniem zbyt dużo bodźców. Wytarczyłby jeden ale porządny. Kolejna sprawa to dekoncentracja podczas jazdy. Nie sądzę żeby auta z gilgatorami dostały homologację w UE. Rozmawianie prze telefon podczas jazdy jest czynem godnym kary a takie wypełnianie szzelne to już z całą pewnością nie spodobałoby się zazdrośnikom z sejmowej komisji nowelizującej ustawę o ruchu.

Jaka długa wypowiedź :( Martwię się, że mogę być chora :(

Gość Ciemnak z zachodu
Czarny Ciemniaku z zachodu robisz mi konkurencję z tymi Muminkami. One wcale nie są takie jak piszesz, wolę już Smoka Wawelskiego, ten to ma przynajmniej ogon! Zaznaczam że nie jestem gejem!!!!!!

Właśnie właśnie. Ja też jestem zszokowany. Palce Cię nie bolą?? Myślę że spece z BMW pomyśleli o jakichś opcjach i zamiast podwójnego dildo można zainstalować jedną solidną knage. Jeśli chodzi o bezpieczeństwo. Stymulowana jest pasażerka. Do wszystkiego trzeba znaleźć i zatrudnić kierowcę eunucha. I po problemie :)

Gość Ciemnak z zachodu
Różnie nazywałem cipkę ale Buce? Dlaczego ją obrażać?

Kierowca podnosi koszty utrzymanai kabrio. A takiegoe unuchowatego to w zasadzie do czego można jeszcze wykorzystać? A okrzyki rozkoszy wydawane na śiwatłach? Przecież będa wzbudzały powszechne zainteresowanie i rozpraszały pobocznych kierowców. Palce u stóp mnei bolą. Ale to raczej od ciasnych butów niż klawiatury.

Buce to jak bukake. Tkie zaszyfrowene. A Panna Migotka? Muminki są nasiąknięte mrocznym erotyzmem.

Gość Ciemnak z zachodu
Ech czas urlopowy, tak piszę i zastanawiam się czy warto, czy można i czy wypada zaprosić sekretarkę by urozmaicić sobie czas. Myślę że nie byłby to mobing?? Może z nią pogadam na temat Muminków, kabrioletów i innych części ciała. A dziewucha jest ho, ho!!

Eunuch w gospodarstwie domowy może być bardzo przydatny. Do pilnowania nastoletniej córki na przykład. Poza tym może wyrzucać śmieci i skakać do monopolowego. Osobiście wolałbym usłyszeć na światłach jęki rozkoszy niż łubudubu z odtwarzacza Jaśnie Pana Dresa. Oprócz Buki w Muminkach pociąga mnie Paszczak. Taki naiwny jest. No uroczy. Bukkake to dobra rzecz. Czyżbyś miała w tym jakieś doświadczenie brum??

Gość Ciemnak z zachodu
Trudno jeżeli to mobing to może być i PIP`a. Dziwne imię ale może być, tylko czy i ile ona bierze?

Raczej w sushi ale też niezbyt obszerne. I w haiku. Większe ponieważ lubię formy zminimalizowane. Paszczak to archetyp geja. A kto będzie karmił takiego eunucha. I sa tacy, którzy nie maja 12-letnich córek.

Od 500 złotych do pięciu tysięcy :D Zalezy co zrobisz :D

Gość Ciemnak z zachodu
Drogo, to wolę sobie kupić piwko, flachę i jeszcze zostanie nie wspomnę o spermie która na rynku jest tak poszukiwana! A propos mogę i chcę być dawcą spermy gdzie trzeba się zgłosić???

Marudzisz brum. Ktoś kogo stać na BMW kabrio nie zajmuje sobie głowy takimi groszami jak pensja kierowcy. Chyba że Ty ciągle masz na mysli Fiata 126p kabrio.

Gość Ciemnak z zachodu
Chyba do biura wszedł klient lub interesant a nie daj Bóg Szef, bo Brum nie odpowiada!

Marudze gdyż jestem kobietą i mi wolno :D A o kabrio myślę raczej marki saab. Bank spermy? Może być w Hanowerze.

Zastanawiałm się nad niepospolitymi miejscami do robienia seksu. Trochę mi to czasu zajęło :D

Gość Ciemnak z zachodu
Czarny Ciemniaku z zachodu jak myślisz, moja sekretarka ( 24 lata panna) nosi mini no ale pupy nie widać jak się schyli, czy wypada zaproponować jej skrócenie spódniczki, no o jakieś 10 cm myślę że wystarczy. A jak nie wystarczy to co ponowić prośbę?