Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemnak z zachodu

O co chodzi na tym forum?

Polecane posty

Dodam, że wymyśliłam tylko metro. Ale z racji łatwego popadnięcia w nieznajomą ciążę, nie wiem czy warto.

Do robienia keksu można użyć kuchni tudzież sypialni ale w tym drugim przypadku trzeba się liczyć z tym że opadnie zanim dobiegniesz do piekarnika. Mam nadzieję że pomogłem.

Gość Ciemnak z zachodu
O! jest brum, jeżeli chodzi o miejsca dla sexu to spróbuj na żyrandolu, koniecznie co najmniej pięcioramiennym .Jedno ramię pod główkę, drugie i trzecie pod rączki no a czwrte i piąte pod nóżki! Tylko czy nóżki nie będą za mało rozłożone??

To że kobieta jest młoda i ma 24 lata nie oznacza odrazu że musi się tak ciągle schylać. A poproś ją żeby Ci usiadła na twarz. Nie musi do tego skracać mini. Moe tylko nieco podciągnąć do góry dla wygody siadania.

Gość Ciemnak z zachodu
Brum,jeszcze raz ja, w metro nie bój się tam jest ciemno i plemnik nie będzie widział dokąd ma się udać. No chyba że jest nowoczesny i ma latarkę albo światłowód czy co gorsza nasieniowód!

Gość Ciemnak z zachodu
Czrny Ciemniaku z zachodu co ty gadasz ostatnio z żoną tak zrobiłem i nic nie widziałem ( pipki) bo fałda z spódniczki spadła mi na oczy i bombka, no a prosić się by podniosła nie wypada bo zaraz pyta " a co ty tam chcesz widzieć? liż i koniec!"

W metrze jest światełko. Widziałam. Żyrandol odpada. Lękam się wysokości Piekarnik? Ale, że jak? Jeśłi jestem kobietą to, co mam zrobić? Nachylić się, wypiąć? Włożyć nie mam co. Oprócz głowy. Ale szkoda mi włosów.

Czarny ciwemniak ma fiksację na siadaniu. Ale generalnie pomysł z podciągnięciem wydaje sie być skuteczny i prosty do wykonania.

Gość Ciemnak z zachodu
Brum ale Ty jesteś mało domyślna, głowa do piekarnika, nastawić odpowiednią temperaturę - to tak jak doping- tyłek wystawić i wio koniku! A żyrandol nie musi wisieć może być na łóżku a żeby było wygodniej może być namalowany i już, ufff, dostałem zadyszki od tego pisania! A z tym światełkiem w metrze to też się nie zgodzę, trzeba czekać jak będzie brak prądu. Przeciwż mamy kryzys, będą wyłączenia!

Żyrandol narysowany. Ciekawe. Głowy do piekarnika nie wsadzę. Nie ma mowy. Za nic. Czekać aż się kryzys energetyczny rozwinie... A jak wymyślą alternatywne źródła prądu?

No. O. Doszliśmy do kompromisu. Powiedz swojej sekretarce że ustaliłeś na forum że ma podciągnąć mini. Ale, ale. Czy my za bardzo jednak nie kombinujemy?? Może niech odrazu zdejmie. A tak pogniecie jeszcze. Brum. Wkładasz garnek z czarnymi porzeczkami do wyłączonego piekarnika. W tym czasie Twój osobisty eunuch przypina Cię do niego kajdankami i zaprasza do kuchni po kolei chłopców z drużyny gokardowej w celu spenetrowania Twoich dziurek. Proste.

Do piekarnika czy garnka? Na drużynę mogłbym się zgodzić ale nie gokardową. Jakoś tak pod nieletniść to podpada. Wolę bardziej wyrośniętych chłopców a wręcz nawet na niech nalegam :D Porzeczki posłłodzić czy mają być sote? :D Jeśli sekteratka jest w lnianek spódnicy, to może byc wygnieciona. Jedwab wyglada nieco niechlujnie po nadmiernym wykorzystaniu.

Gość Ciemnak z zachodu
Brumko, z tym piekarnikiem to tak na niby, z drugiej strony w tylnej ścianie piekarnika będzie otwór dla pauki od drugiego amanta, będziesz miała zajęcie. A o włosy się nie martw, można założyć na głowę napletek tej pauki.Natomiast o alternatywne źródła energi się nie martw, w tym kraju???

Ciemniaku pomarańczowy - a wiatraki? Widziałam. Po coś one są. Mam piekarnik z funkcją termoobiegu. Włączyć ją?

Ale o co chodzi na tym forum? Dalej zachodzą w głowę :D

Gość Ciemnak z zachodu
Brumko kochana jaka Ty jesteś głupiutka, termoobiegu się nie wyłancza bo temperatura nie będzie wnikała tam gdzie trzeba! No a wiatraki, wiatraki, one są potrzebne by odganiać muchy z pastwisk, taka mądra jest Unia!!! Dla krówek luksus, dla ludzi luksus, dlaczgo dla ludzi? Jak byłem z dziwucha na łące co miałem całe dupsko posrane przez muchy mimo że była myta i czysta!!!

Nie pasują Ci gokartowcy? Możesz zaprosić brygadę montażową z najbliższej Fabryki Maszyn i Urządzeń Rolniczych. Silne chłopaki. w takim wypadku lepiej żebyś była przypięta i do garnka i do piekarnika. A piekarnik przytwierdzony koniecznie na kotwy do podłogi. Dla Twojego własnego bezpieczeństwa. Ciemnak 1. Zapytaj sekretarke z czego ma sukienke. 2. W zależności od odpowiedzi niech ją zdejmie lub podciągnie. 3. Oprzyj ją o biurko, przypnij kajdankami do zszywacza i jazda jazda jazda!!!!

Gość Ciemnak z zachodu
No tak, za moje dobre serce, za moje dobre porady, brumka się obraziła albo myśli o co właściwie chodzi na tym forum

NIe obrażam się za łatwo :D :D :D Pozamykali wszystkie fabryki maszyn :( NAwet ursus chyba już poszedł w niebyt. Unia, unia... Wszystko przez unie. A euro 2012? Przez fifę :) A piekarnik to mam taki wbudowany w szafę. Może wystarczy?

A powiedzcie Wy mi ciemni pokolorowani, jesteśćie chłopcami czy dziweczetami?

Gość Ciemnak z zachodu
Oj dobry Ty człowieku, czarny Ciemniaku z zachodu, Twoje rady są mi znane, ostanio jak tak zrobiłem straciłem i zszywacz i musiałem dać podwyżkę i jak tak dalej pójdzie to moja sekretarka zarobi więcej niż ja a na jednozłotowe podwyżki nie chce się zgodzić. Chyba że codzienne a to byłoby nieetyczne bo mam jeszcze jedno pole do obrobienia, żonę w domu!!!

A może chcesz zmienć sekretarkę. Chętnie zarabiałabym więcej niż mój szef. Tylko seks w pracy to trochę nieepedagogiczne :(

Gość Ciemnak z zachodu
Brumko uczepiłaś się tego piekarnika! Wbudowany, wbudowany, przecież miałem na myśli zrobić otwór od sąsiada!!! Czy ja jestem mężczyzną? Byłem w WC sprawdzić, jest pauka!!! a więc jestem chłopem, sekretarki nie będę pytał bo znowu będzie mnie naciągać na podwyżkę. A propos można zapytać skąd jesteś? Ja z południa Polski.

Jak zrobię dziurę w piekarniku, to będę mogla ogladać sobie windę :D Z południa to ja nie jestem. Chociaz zależy skąd się patrzy :D Jeśli znad Bałtyku to jestem :D

Gość Ciemnak z zachodu
Brumko, sex wogóle jest niepedagogiczny, niesprawiedliwy społecznie. Jest to klasyczny wyzysk, czyli mój kapitał włożony w obcy interes. Już Marks to zauważył.

Może i tak :D NIe dorabiam ideologii do seksu :D Wiesz co robi blachara?

A jeśli obydwoej osiągają satysfakcję to też jest wyzysk człowieka przez człowieka?

Czarny ciemniak zaniknął :( Może trzeba ogłosić, że jest pod ochroną?

Gość Ciemnak z zachodu
Jeżeli obydwaj osiągną ....... to jest tzw zwycięstwo dobra nad złem