Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemnak z zachodu

O co chodzi na tym forum?

Polecane posty

"jednolinijkowe fiutofony" :D Spodobało mi się :D

Gość Ciemnak z zachodu
brum masz racje piszemy jak kto chce - a więc Sex Couch ty ciulu marynowany jak bydziesz tak pisoł to nigdy nie zadupcysz. A jak nie rozumysz tego co jo napisoł to piznij sie w tyln gupi barani leb i wsodź se pauke do ula ze pszczołami tam bydzie ci lepi i przybydzie ci rozumu.

Gość Ciemnak z zachodu
brum jest mi smutno bo straciołech przyjociela. Gupek chcioł mieć wienkszo jak wy to godocie pauka zaczon trenować i codziennie na pałce wieszoł kibel z wodom. Mioł nawet efekty ale roz mu sie tyn kibel urwoł i dostoł paukom w łeb i go zabioło. Smutne nie?

Gość Ciemnak z zachodu
Kurde bele czowiek nauczy sie innego jenzyka i już żodyn mie nie rozumie!

Gość Rasista
Ślązak nie pisz takich głupot bo to nie możliwe by swoją pauką siebie zabić>

Gość mnóstwo sposobów
jest mnóstwo sposobów na zabicie się własnym penisem, na przykład włożyć go do wiadra pełnego wody razem z włączoną suszarką macochy, albo niechcący pozwolić żeby wciągnęła go snopowiązałka Dymitr-32

Gość Wenerycznie chory
A ja mam pierwszy objaw choroby wenerycznej, dzisiaj podczas sikania odpadł mi do muszli! Muszę iść do lekarza.

Myślę kolego że jak Ci już odpadł to masz niepowtarzalną okazję przymocować sobie większego, grubszego. Pomyśl też o specjalnych wypustkach wzmacniających doznania. Może da się również zaimplementować jakiś zapach. Waniliowy, miętowy lub poziomkowy. Nie daj się zbyć lekarzom że czegoś się nie da zrobić. Jeśli nie chcą Ci pomóc w publicznych zakładach idź prywatnie. Tam Cię dopieszczą :P

Gość Ciemnak z zachodu
Kurde, przynosząc poranną kawę złapała mnie sekretarka jak czytałem jeden z tematów na forum erotycznym. Uśmiechnęła się i pogroziła paluszkiem. Mam nadzieję że to przeczyta i odezwie się , będę miał połowę roboty z głowy! A może się mylę?

Hejka. Nie pamiętam, który ciemniak jest tym niepodszywającym się.

Gość Ciemnak z zachodu
Ja już też się w tym pogubiłem, i nie wiem który jest który.Ciemniek na czarno wydaje mi się sympatyczny, był jeden Ciemniak pomarańczowy który pisał w miom imieniu .Ja jestem ciemnak bez i który założył ten wątek. A swoją drogą jak czułaby się kobieta nie wiedząc który jest który.To tak jak w warszawskim tramwaju, koleżanka mówi do koleżanki" Ty jestem w ciąży", a druga pyta "tak a z kim?", pierwsza odpowiada " jeszcze nie wiem bo w tym tłoku nie mogę się obrócić". Kawał stary ale jary!!!

Hmmm... Na szczęscie rzadko jeżdżę tramwajami :D

Gość Ciemnak z zachodu
A może zdarzyło się to w autobusie? pociągu? samolocie? W każdym tłoku istnieje to niebezpieczeństwo. Jak opowiedziałem ten kawał znajomej to do dziś nie daje mi spokoju w którym to było tramwaju!

W pociągu ostatnio tłoku nie było :D Miesjca numerowane :D Autobus?

Gość Ciemnak z zachodu
Widać kolej ma złe doświadczenia albo nie chce już płacić alimentów. Komunikacja miejska tak nie ma pieniędzy, jest bankrutem więc płacić nie będzie i nie wprowadza miejscówek.

Tak sobię pomyślałem że gość z odpadniętym kutasem może pójść jeszcze dalej. Może udałoby się osadzić kutasa na elastycznym światłowodzie. Łącze przekazywałoby doznania a elastyczność uniezależniałaby od tłoku. Zwiększył by się znacznie zakres możliwości :)

Mógłby też swicić na samym kopniuszku. Zastępowłaby lampkę nocną albo latarkę. W autobusie nie. Z całą pewnością.

Gość Wenerycznie chory
A ja już wybrałem, jeżeli istnieje możliwość wyboru to wybieram penisa z drewna, wreszcie spełni się moje marzenie, będę ruchał aż wióry będą leciały!!!

Gość Ciemnak z zachodu
brum, a może od sikania pod wiatr? A może zapylił pszczół?

No tak. Do tego dołączyć GPS. Zaaplikować obsługę sieci GSM i dobry, kolorowy wyświetlacz. Aparat 4MPx i radio. Tylko ludzie musieliby się przestawić z nastawieniem. Jak ktoś chodzi z kutasem na wierzchu to nie znaczy że zboczeniec. A poza tym... Wyobrażam sobie jak rozmawiam przez mojego kutaska, niby rozmawiam, niby zerkam na śliczną panią obok, a niby rozmawiam a niby się uśmiecham zalotnie a niby nic a tu hop i już jej włożyłem w majteczki :)

Gość Ciemnak z zachodu
Czarny Ciemniaku z zachodu jesteś jak Pomysłowy Dodromir, tak skomplikowałeś temat że nie mogę tego zrozumieć, te wszytkie GPS, przewody, światłowody. A może jesteś dr nauk technicznych? oni zawsze przedstawiają proste sprawy w pokrętny sposób.

Nadmierna koncentracja na jakimś obiekcie może świadczyć o problemach z tymże właśnie.

A więc czarnu ciemniaku - powiedz co Cie dręczy a z całą pewnością znajdzi esię ty taki ktoś, kto Ci rad udzieli. Bezcennych.

Gość Ciemnak z zachodu
brumko podsunęłaś ciekawy problem do rozwiązania, jazda kabrioletem z wypiętą pupą pod wiatr. Ale by gwizdało, naturalnie u kobiety bardziej jak organy w kościele( dwa otwory!). Próbuję wyobrazić sobie mężczyznę , wypięta pupa, dyndająca na wietrze pauka no i jądra obijały by się jak kulki klik klak!!!

Dręczy mnie Buka. Ta potwora z Muminków. Chyba się we mnie zakochała czy coś. Ale przecież ona jest zimna. I mnie zmrozi całego prawda? Mimo mojej namiętności w mym sercu i lędźwiach skrywanej nie ogrzeję ach przecia Buki która całym swym jestestwem do krainy lodu należy :( Choć kręcą mnie takie owłosione i wyszczerbione niunie. Mniam :)

"Brumko" :D Ty chyba częściej tu pisujesz jednak :D Pauka jako fujarka :D Światałka? :D Gwizdek :D W zależności od wielkości :D

Czarny ciemniaku - poczytaj bajki Andersena. Kaj, Gerda, Królowa Lodu. Dali radę. Roztopli serca lód.